27

Анонимен

преди 1 месец

Изорете ги тия укри най накрая, Лавров!

26

Анонимен

преди 1 месец

Руската политика от много години е едно голямо недоразумение. Затова говорят за безсмислици.

25

да не забравяме че

преди 1 месец

зеления фасул не е отменил закона по който на Уруина конституционно се забранява преговори с Русия.

24

Анонимен

преди 1 месец

Лошото е че Украйна без грам вина с правото си няма да седне да преговаря с русия и топката ще е в полето на САЩ които играят двойна игра . Кремълската власт се страхува от мира , след което може да се стигне до неконтролирана смяна на власта и съд над тези които вкараха русия в тази тежка в международен план ситуация . Крепостните ще решат мача в полза на демокрацията .

23

запада сърба попара

преди 1 месец

която дроби 20 години! РУСИЯ не започва войни - тя ги приключва.

22

Анонимен

преди 1 месец

За Лавров няма смисъл да си признае, че е агресор. Много учудващо изказване.)))

21

И ПРАВ Е!

преди 1 месец

Борис Джонс дигна мизата на всичко или нищо! Руснаците играят по новите правила вече!

20

Боби

преди 1 месец

До Сурова реалност РФ ще прочисти Укрйна до последния квадратен километър от разни там Бандеровци и Ако след референдуми остане някаква Украйна то Русофобство там определено няма да се толерира. Путин не бърза Когато се стигне до повратната точка когато Украйна окончателно ще изпадне в Анархия РФ ще определено готова да се възползва следва установяване на контрол, прочистване, Съд и то съд подобен на нюнбергския, референдуми за областите и след това изграждане от нулата на засегнатите територии

19

дo 15

преди 1 месец

Русия не може да дефинира какво точно за нея е мир. Неясни и крайно неточни, емоционални формулировки като "денацификация" са за вътрешна употреба за хора с намалени умствени възможности. Истина е, че се страхуват от НАТО на тяхната граница, но те си го направиха още по-навътре. Преди да започнат войната имаха по-добри шансове. Ако пък бяха наистина умни можеха да бъдат и част от самото НАТО. Имаше такива предложения преди 20 години, но се окаккаха.

18

ТОЧНО ТАКА

преди 1 месец

Рими се прави когато сте равностойни. Когато царя ти е гол никой не иска преговори!!!

17

Питащ

преди 1 месец

Да разбираме ли че Коня се радва че най-после немюсулманска държава им е обърнала внимание ЕВЕНТУАЛНО да им предложи маса за преговори?То новини от Известия няма смисъл да се комнтират де!Иначе да питам симпатичната му говорителка алкохоличка със шекереното име няма и да излезе и да ни обясни какво е искал да каже др Конь?

16

карачанаков

преди 1 месец

Тпуррр изцвили коня Лавров,ами да га питам на Украйна е безмислен ,а Вашият смисления какъв е??

15

Боби

преди 1 месец

До Сурова реалност Бази на НАТО няма да има. На всички стана ясно че РФ не се страхува от Конвенционален конфликт. В момента се води най-технологичната война в човешката истовия. И РФ в момента има ТОТАЛНО превъзходство(с едно изключение глобални разузнавателни възможности - тактическите и стратегическите работят нормално). РФ се страхува от две неща - Ядрено оръжие и Развъдник на маниакални русофобски личности на своята граница(Войната в Чечня-Дагестан спря след серия сиви убийства в чужбина)

14

Анонимен

преди 1 месец

До Минуващ И какво им се готви, обясни ни? Според мен ще си задържат всичко + новите територии, които придобият до подписване на мирен договор.

13

Сурова реалност

преди 1 месец

Каквито и приказки да се говорят, каквито и планове да се правят, всички полека-лека са наясно, че колкото повече се протака, толкова по-трудни ще са преговори за мир и толкова по-малка ще е новата територия на Украйна. Както и че там ще има бази на НАТО. Ако на Зеленски не му уври главата, няма да има украинска нова година 2025. Богатите украинци са се разселили тука и там, бедните страдат и умират в Украйна... малко искат да се бият и да умират за нищо

12

Минаващ

преди 1 месец

Откога *** е цензурирано и на какво основание?

11

Минуващ

преди 1 месец

Руснаците започнаха да се усещат какво им се готви и почнаха да дават заето. Скоро ще е, но жалко за загубените човешки животи от двете страни, най-вече невинни украинци щото Z-патриотите си заслужават съдбата, *** и олигархията. . .

10

Тап

преди 1 месец

Това белото напълно ги е откъснало от реалноста.

9

Анонимен

преди 1 месец

Най-безсмислените сте вие - Вовата, Димата, ти, Маша, Песков и т.н. и т.н.

8

Христо Христов

преди 1 месец

Накрая Западът ще направи едни мирни преговори без участието на Украйна, както направи 1938г. в Мюнхен.