55

Анонимен

преди 1 месец

56 има такива които не подлежат на възпитание и са напълнили бившите си колонии щатите и австралия с тях.

54

Анонимен

преди 1 месец

Що така Путин все ти е в опорките? Тук става въпрос за Англия. Русия поне ползва метрична система а не имперски мерки по фантазиите на придворните че краля на англия имал стъпка от 30см и пръст от 2.4 см

53

Анонимен

преди 1 месец

В расия учениците с автомати и бомби ходят на концерт, видяхме ги колко са културни в Крокус Сити Хол, културно мероприятие с АК4.65 спретнаха. От Иван Грозни, през Сталин, културата в училищата на мужиците е на ниво. Вероятно затова и водка не близват?

52

Анонимен

преди 1 месец

А навремто точно в Англия колко добре са възпитавали... Няма да спазваш реда ли? Ще възразиш на учител ли?? Как играе пръчката...

51

Анонимен

преди 1 месец

Образователната им система е много елементарна. Скоро и у нас.

50

Анонимен

преди 1 месец

А в СССР на диктатора Путин, ученика от 6в клас Коста Копейкин, помага на възрастна жени да пресичат улицата, пазарува на една бабка, с личните си копейки, и участва в ленински съботници. Смееееех:)

49

Типично за там

преди 1 месец

Футболното хулиганство е крайно непристойно поведение на футболни фенове, характеризиращо се с неподчинение и разрушителност. През 70-те и в началото на 80-те години на 20 век във Великобритания се наблюдава зараждането на т.нар. субкултура кежуал. Преди този период хулиганите носят дрехи, типични за работническата класа и асоциирани със скинхедс, по които полицията лесно ги разпознава. За разлика от тях, кежуалите носят скъпи дрехи на известни дизайнери.

48

Анонимен

преди 1 месец

Че научете ги първо да говорят нормален английски.. То в Лондон с арабски или индийски разговорник по-ще сполучиш. Крал Джеймс IV-ти никога не се е къпал в живота си (факт!) Кралица Елизабет Испанска май 2 пъти. Носели са перуки, заради въшките... Чумата колко жертви има в Англия? Нация от робовладелци и лицемери. Сега децата от колониите са обаче Британски граждани! Ами - живуркайте си с тях. Ама това с мивките не ми дава мира!! Защо трябва да имаш 2 отделни чучура за топла и студена вода??

47

Щирлиц

преди 1 месец

То пък истинските англичани са цвете за мирисане,невъзпитани и нaгли.

46

Анонимен

преди 1 месец

Щото половината източна Европа се премести там. руските невъзпитани колоний рсзвалят всичко до което се допрът

45

Анонимен

преди 1 месец

Децата от малки растат с насилие, анимационните филмчета са пълни, а за следващите филми да не говорим. Всеки да се върне в детството си и да се сети каква сила над него са имали филмите. Отделно родителите са агресивни и все учителите са им виновни, а не си виждат стоката. По заможните пък са с тотална наглост и чувство за безнаказаност. Света се движи към разруха. Мъдрия е казал, ако гледаш с пренебрежение финансово слабия, ти вече си победен.

44

Анонимен

преди 1 месец

Ами от новата *** политика, учителя не е възпитател, а някакво плашило.

43

Анонимен

преди 1 месец

Учениците стават все по-невъзпитани и все по-черни. Случайност?

42

To Sir, with Love

преди 1 месец

To Sir, with Love is a 1967 British drama film that deals with social and racial issues in an inner city school. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!! НЕ ПОМНИТЕ СИДНИ ПОАТИЕ???...

41

Teхасо до Аrаmсо

преди 1 месец

Mлади ЛИБЕРАСТИ по-скоро..

40

Анонимен

преди 1 месец

вкарайте 1000 от тази т.нар. младеж (ди ют им викат по новоговорски) в концлагер за 3 години и да работят по 14 часа на ден да видите другите как ще се възпитат на бързо. и всеки ден постове по тикток да им показвате мъките естествено.

39

Аrаmсо

преди 1 месец

Малки ДЕМОКРАТИ. :-\\

38

Анонимен

преди 1 месец

повечето на ръководни постове в нова пакистания не са бели. големите им градове като лондон и бирмингам бели почти няма. най разпространеното име сред децата е могамед. какво очаквате. цяла европа е така. евроатлантизъм...

37

Гризел

преди 1 месец

За тези неща си има съответните наказания:забележка,предупреждение,изключване,а при по-тежки случаи се намесва полицията,съответните специалисти - педагози,психолози и т.н., и властите.Странна ми е тази безпомощност,която води до това нещата да ескалират още повече.

36

Анонимен

преди 1 месец

Днешната реалност е: гн.усен свят с гн.усни хора в него!