133

Сандо

преди 1 месец

Джихадисти които само след 15 мин се отказаха от джихад и взеха да бягат ... ахахахах

132

тъпомер

преди 1 месец

Бяя колко вкусно агънце съм.

131

ИДИЛ е руско прокси

преди 1 месец

Таджиките несретници,дето не знаят от коя страна се държи автомат ,получили криптовалута,единия бил с 7 клас,няма даже основно,КГБ извършиха теракта

130

Анонимен

преди 1 месец

"Таймс": Западът се готви за падането на Киев.

129

Червения Пират

преди 1 месец

Много Бандеровци тук.Защитават клоуна наркоман и укрофсшистите.

128

Анонимен

преди 1 месец

при тия от ИД апетита им идва с яденето особено като видяха, че кагебейците са гола вода. копейките да се приготвят да носят пак цветя пред пАсолството

127

Макарена

преди 1 месец

Не са ИДИЛ.Те не могат да паднат толкова ниско и да избиват и деца.Не е в техния стил.Нацистите от Киев са организаторите.Тези убитляци които са хванати от руснаците са подхвърлени изкупителни жертви.

126

Анонимен

преди 1 месец

и на Ахмак Сила му кроят шапката

125

Наблюдател

преди 1 месец

След като целият цивилизован свят се изсмя на прекрасната сигурност на кремъълският диктатор шепата рус0р0би неуморно папагалстват нацистката пропаганда на таас и телеграм как Украйна е била замесена.Още не могат да прогледнат че блатото наречено русия е гола вода.

124

Анонимен

преди 1 месец

Глупости!

123

ха-ха-хи...верваме

преди 1 месец

По публикацията работи:"Козяк"....

122

Анонимен

преди 1 месец

Власти Казахстана призвали сограждан покинуть Одессу и ХарьковХаха на бандерите май им се вижда края.

121

Анонимен

преди 1 месец

В южен Таджикистан много долюбват руснаците там са около 1 млн таджики

120

Анонимен

преди 1 месец

какъв идил бре, украинските тикви направиха този терор, терора на слабите и страхливите, да удариш беззащитни,?!-тиквите умеят най добре

119

Нотариуса

преди 1 месец

Зеленски е вербувал таджиките.Били са наркозависими като него.За малко дрога и пари са направили касапницата в концертната зала.Идил и Бандера работат заедно.Разлика между тях няма.

118

Bormann

преди 1 месец

Разковничето тук е....... Молдова. На Молдовците им е писнало от чакане за ЕС след като са последни в листа и са готови да се присъединят към Русия. Чакат само Одеса да падне и гласуването ще бъде бързо. Тогава запада ще пропищи, че Путин не спира само с Украйна и че уж са били прави, че иска да пороби цяла Европа пък да видим какъв ще бъде отговора им. След Финландия и Швеция няма други които да могат да зарибят за нато ;) Калининград? Нека се пробват душиците хехе

117

Анонимен

преди 1 месец

Когато си мисиритетен троол повтаряш заглавието и мажеш след него. Хубавото в случая че Путин забавя ала руския народ не забравя. И кара Путин да накаже тези които трябва дори той сам да не иска. От което следва че янките ще бъдат накрая яко опердашени. Със или без Путин руснаците знаят кой е виновен и какво да направят.

116

Анонимен

преди 1 месец

Като минимум Одеса, Николаев, Харков плюс изтегляне на структурите на НАТО до границите от 1997г и тогава може да започнат преговори за мир в Украйна.

115

Анонимен

преди 1 месец

Абе спрете да говорите глупости бе, ИДИЛ не са ударили Путин, разузнаването на украинците са го направили, телефоните на терористите са прегледани, знаят се сметки, плащано е в криптовалута. ИДИЛ под давление на САЩ са поели отговорност. Има арести в Турция. Ако бяха действали под флага на ИДИЛ, защо пък украинците ще им плащат?

114

Украйна=терористи

преди 1 месец

Терористичният акт беше извършен от Украйна д помощта на Ми 6 на Великобритания и ЦРУ.Факт е, че терористите бяха заловени на границата с Украйна е достатъчно показателен.