87

777

преди 1 месец

та видяхме я ,,великата руска мощ,, и ,,великата руска армия,,.....станаха за смях.разпасана команда от недисциплинирани алкохолици, тея ли ще се противопоставят на НАТО?????

86

Зов за завръщане

преди 1 месец

Да,готви се.Тези с ушанките на снимката са по опасни и от Кремълските ***.

85

Анонимен

преди 1 месец

нато вече е без снаряди, пълна катикатура

84

Анонимен

преди 1 месец

Путин не можа да опази народа си на концерт от разтрел, тези комикс геройчета щели да скачат срещу НАТО... смех в залата :))) Все пак не се знае, дали самия Путин не е инсценирал отново, да си застреля крепостните селяни :)))

83

Анонимен

преди 1 месец

По правилно е да се нарече "магарефронтация".

82

Анонимен

преди 1 месец

Само смеш ници на на снимката, но се готвели за война срещу НАТО :)))

81

до помашки мелез

преди 1 месец

Нито катър, никто пък магаре. Но все пак пасеш се под кравари.

80

Факт

преди 1 месец

Старо правило е, ако искаш мир, готви се за война. НАТО настъпва около Русия и Беларус и те трябва да са готови да отблъснат агресията на НАТО.

79

Семчино-Пазарджишко

преди 1 месец

Беларус де,Беларус.Точно на беларусчани им раздайте оръжие.Той Пригожин не случайно се окопа точно в беларус.русия да се готви за вътрешно мурабе.не за световни войни.Много им стана на извергите в кремлин.отново убиха човек който щеше да спечели изборите.За кой ли път това се повтаря.Всеки опонент на Путин завуршва фатално.на народа взе да му писва вече.Ще им запалят чергата на ония зад кремлинските стени детто не са излизали от там от 1918 година.Народа вече не ги диша тия.

78

Анонимен

преди 1 месец

Тези смешки щели да се готвят срещу НАТО, о май год... :)))

77

Анонимен

преди 1 месец

ГОТВИ ЛИ СЕ БЕЛАРУС ДА БЪДЕ РЯЗАНА НА ПАРЧЕТА ОТ НАТО? ОЧЕВИДНО.

76

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен73: Да кажеш, че военен съюз, включващ най-богатите държави с население почти 1 млрд. души, си проси шамарите от 140 млн русия, една от най-изостаналите държави в Европа, със стандарт на живот, който е по-лош от този на България - най-бедната страна в ЕС, е меко казано непремислено добре.

75

Булбаш

преди 1 месец

Бяларусия вече е подготвена. Тъй като НАТО е бита карта, така наречения "Титаникът". Голямо тяло се распада с още по-грозен шум. Жалко че чалгарски политици това не признават докато тяхното корито се пълни с мангизи.

74

Анонимен

преди 1 месец

Поредната елитна западна машина, този път немски Мардер е затънал в чернозема ( в калта) и не може да се придвижва, с което е станал плячка на РФ. Преди броени седмици имаше клип , на който се вижда, как Британски Челинджър е затънал в калта и лргнали отгоре му сойници се опитват с лопати да изринат калта поне от основите му. Руският кометрар беше: Не сме го подбили ние.

73

Анонимен

преди 1 месец

И къде прочетохте че Беларус се готви да напада натовска държава? Вие наистина сте неграмотни, къде го пише това? Четене с разбиране трябва, а не фантазии и неуместни коментари.

72

Анонимен

преди 1 месец

А НАТО не си ли проси шамарите? Те могат да правят учения където си поискат, но другите дори на собствена територия не? Винаги е провокация? НАТО ги сърби за сблъсък с Русия и търсят повод, но както опразниха складовете с нож и вилица ли ще се бият?

71

Тагарев

преди 1 месец

До Ядрен вампир Z - Този с повече дронове?

70

Путин

преди 1 месец

Изглеждат готови, почти колкото ние да се справим с терористите!

69

Анонимен

преди 1 месец

И тоя бил диктатор. Всички лидери които защитават народа си и не са подвластни на САЩ са диктатори. Хора избрани на редовни избори били диктатори. Жалки англосаксонски медии. Нашите избори са прекрасни, не качват диктатори ( за баце няма да говорим, че много чувствителен и дига кръвно), но качват изпечени мошеници и далавераджии.

68

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

В тоя район на планетата живеят сурови хора без никакво бъдеще готови да умрат за парче хляб.А на половината страни от Нато вместо оръжия да им раздадат лакове за нокти и епилатори.Хммм кой ли ще по еди в пряк сблъсък?