18

Бурма

преди 2 месеца

До aZ-ътНе са "собствени" на Украйна, защото са откраднати от Русия. И смешниците са тези, които управляват подводния флот, воден от крайцера "Москва". Украйна без кораби омачка прехваления Черноморски фрот на *** и го навря в миша дупка.

17

традиция

преди 2 месеца

И Крайцера Mосква утилизира две ракети "Нептун" и беше предислоциран на морското дъно за изпълнение на задачи в рамките на спецоперацията.

16

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

До Анонимен ако един татарин нагъва кюфтаци, а друг кисело зеле, може да изчислиш че обобщено погледнато, двамата са яли сарми

15

Анонимен

преди 2 месеца

Угледарско н-ние Щурмът на Новомихайловка продължава. ВС на РФ успяха да постигнат сериозни успехи през последните дни. Зомбитата на киевската хунта най-накрая бяха изгонени от фермата в североизточната част на н.м.. Боевете за този укрепен район продължават повече от месец. Има напредък за ВС на РФ и малко по на север. Източната част на Новомихайловка напълно премина под контрола на руските витязи, които успяха да напреднат до центъра. В самия център на н.м. те разшириха зоната си на контрол. Като цяло ситуацията за зомбитата на киевският наркокартел тук е тъжна.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Н-ние Авдеевка. Ожесточените боеве продължават край Бердичи. Към момента частите на руската армия не са успели да пробият отбраната на зомбитата в този район, за да достигнат Семьоновка от север. Атаката срещу Семьоновка от юг, от територията на Орловка, няма да донесе успех на руската армия. В района на Тоненькое ВС на РФ продължават да напредват на северозапад. Зомбираната по натовски стандарт биомаса изгражда нови отбранителни позиции на северозапад - в района на Новобахмутовка и Очеретино. Освен това в Уманское отбранителни позиции са готови.

13

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Голям майтапбалтийско и черно море стават вътрешни за нато. без значение от изхода на войната от украинска гледна точка. чакаме "курилските острови никога не са били от стратегическо значение за руската доктрина"

12

2

преди 2 месеца

Подразделенията на руската армия продължават настъплението в посока микрорайон Канал (източната част на Часов Яр). Напредакът е няколкостотин метра. В района на Красное има ожесточени боеве, зомбитата не се примиряват със загубата на това н.м. и атакуват на месо. В югозападните покрайнини те не успяха да си върнат позициите, но в северозападните покрайнини атакуваха и заеха нови позиции.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Москва ще отговори с мощен парад на Филип Киркоров!

10

1

преди 2 месеца

Артемовско н-ние. Настъпление на ВС на РФ. Щурмът на Богдановка продължава. Зомбитата на киевският наркокартел отстъпват, напускайки югозападните райони на н.м.. Не е известно какво е накарало зомбитата да се оттеглят на предварително подготвените позиции край Часов Яр. Напълно възможно е причината за това да е напредването на ВС на РФ в други райони на това н-ние. Към момента Богдановка все още не е разчистена, но много скоро селището ще бъде взето под пълен контрол на ВС на РФ.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Колко време отнема на ракета Циркон да достигне украински градове, когато е изстреляна от Крим? до Киев - 3,5 минути; до Лвов - 5,3 минути; до Днепропетровск - 2,5 минути; до Виница - 3,6 минути; до Харков - за 3,9 минути; до Одеса - 1 минута. Така може да си изчислите, че средната скорост на Циркон е около 10200 км/ч.

8

Домбил Бомбасов

преди 2 месеца

До aZ-ът чек са, крим не беше ли руски?

7

Голям майтап

преди 2 месеца

Великият геостратег Вова остана без кораби.

6

Сър Пичук

преди 2 месеца

Руснаците пък си удариха собствения траулер в Балтийско море на учение.

5

aZ-ът

преди 2 месеца

Тия си бомбят собствената държава и собствените кораби. И накрая се хвалят като успех. Няма такива смешници. Либерасти, сър !

4

Шаши

преди 2 месеца

А, Зеленски къде е? Да не му сменяват чипа в някоя биолаборатория. Изтощил ли се? Или дава дефект по синапсите?

3

РУСКО ПОЗОРИЩЕ

преди 2 месеца

НЕОБЯТНО

2

Анонимен

преди 2 месеца

Черноморският флот на Рассиа стана по-малък от Българския.

1

отчет - новина

преди 2 месеца

за дайде още гроши