347

1262

преди 2 месеца

До идеалист. Преди 2 седмици бях в Рим. Има само няколко въоръжени войника на пл. Св. Петър и около Колизеума. По- сериозна е охраната на гара Термини. Там тя разгонва дж.агалите и бездомниците.

346

Ти да видиш..

преди 2 месеца

Това се очакваше. Вътрешен враг.И гражданска революция ще има.Путин жъне успех , след успех.

345

Истината

преди 2 месеца

А ИДИЛ беше създаден от Щатите, за да оправдае агресията в Близкия изток. Ние купувахме най-лошия петрол от рафинериите под контрола на терористите - американски отрочета, а им пращахме коли и оръжие по указание на ЦРУ.

344

Я па я..!

преди 2 месеца

Където стана атентат , ИДИЛ поемат отговорност.Иска им се да са фактор.Според мен са чеченците. Те обещаха .

343

Идеалист

преди 2 месеца

Изпълнителите са ясни, логистиката е англосаксонска, предупреждението е блъф. Защо няма въоръжена охрана на тази огронма зала? Прилича на атента срещу Дугин и убийството на дъщеря му. В Рим около Колозеума и вътре в наго има сериозна въоръжена охрана, същото се отнася и за площада Св. Петър.

342

Анонимен

преди 2 месеца

Не е ИДИЛ,а е УДИЛ.Онези са били наемници камикадзета от Таджикистан,наети от Зеленото парцалче.Това не е протест срещу изборите,а си е чист терористичен акт срещу мирни жители.Наели такива неслучайно.Пробват се така да подпалят дрязги на етническа и религиозна основа вътре в Русия.

341

Анонимен

преди 2 месеца

т.е.сащ и англия,нали те създадоха ислямска държава

340

Анонимен

преди 2 месеца

От кога укрофашистите започнаха да се наричат ислямска държава?Нападателите са били славяни-доказано е вече

339

Пейбак

преди 2 месеца

Щом ислямска държава стои зад това руснаците знаят кой стои зад ислямска държава и на кой трябва да прехвърлят керимидите

338

Анонимен

преди 2 месеца

Исил не ги харесвам но са по стока от путинистите поне не Крият какво са и нелъжат 24_7

337

Това

преди 2 месеца

Само доказва връзките на ЦРУ и лично на Рустем Умеров с ИДИЛ. Той е първият в списъка на Медведев.

336

За центаджията

преди 2 месеца

Обхватът на Проект МК-УЛТРА е широк с проучвания, предприети в 80 институции, включващи 44 колежа и университета, както и болници, затвори и фармацевтични компании.[11] ЦРУ оперира чрез тях, използвайки фасадни организации, въпреки че понякога върховите служители са в течение с участието им.[12

335

Анонимен

преди 2 месеца

Украинска държава май е

334

За центаджията

преди 2 месеца

МК-УЛТРА използва редица методологии, манипулиращи менталното състояние и променящи мозъчните функции, в това число тайно даване на незаконни наркотици (особено ЛСД) и други химикали, хипноза, сензорна депривация, изолация, вербално и сексуално насилие, както и различни варианти на мъчения.[9] В поне няколко подпроекта 102, 103, 117 и 122 експериментите са провеждани с деца

333

За центаджията

преди 2 месеца

Проект МК-УЛТРА (на английски: Project MKULTRA) наричан още програма на ЦРУ за контрол на съзнанието е кодово име, дадено на незаконна програма за експерименти върху хора, проектирана и предприета от Централното разузнавателно управление на САЩ.

332

Анонимен

преди 2 месеца

Абе нали *** беха на страната на прошия, нали беха първи приятели? Нали русофилите искаха да приемат афгани и сириици да живеят заедно? Нали укрите бяха лоши? Цял свят ви разкри, едноклетъчни.

331

Анонимен

преди 2 месеца

Измират в Украина, измират в росия, май измирането е национален спорт на тия убитаци.

330

Майната Ви

преди 2 месеца

След толкова години загубена война в Аганистан, война в Чечения, Нагорни Карабах и още, и още все някога мюсюлманите ще си връщат. А *** ще ги боли.

329

az

преди 2 месеца

дали е Ислямска държава. ЦРУ или АМерика не ли едно и също ?

328

Анонимен

преди 2 месеца

Едни терористи гръмнали други терористи