20

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Корнелия,пусни си брада! Ще ти отива даже патриарх да станеш.Има да ни църкаш! а на бас,че ако си пуснеш брада ще си проличи,че сте роднини с турчина Карбовски?

19

ПП +БСП =РОДНИНИ

преди 2 месеца

ВСЕ БОРИСОВ ИМ Е В УСТАТА И ИМ Е ВИНОВЕН...

18

Анонимен

преди 2 месеца

Нинова нищо не може да отсече.БСП са отдавна партия със затихващи функции,сбирщина от червени дементиращи бабички и старци.Тук таме някой комсомолец кариерист но 50 години .

17

Анонимен

преди 2 месеца

Тия копейки освен че са неграмотни, с неграмотната си граматика, ама и се издават, като вкарват руска азбука в коментарите си...

16

Анонимен

преди 2 месеца

И тази иска да попилеем сума ти милиони за организиране на нови избори, надявайки се да докопа по-голяма лъжица, с която да гребе от общия казан. Сегашната й се струва малка.

15

Хаха ха

преди 2 месеца

Хората на маджо от -пп/дб ще са много разочарованиНа протестче под надслов мутри вьн ще трябва да раздават и техни снимки на протестиращите против бойко и пеевски

14

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо за Румен Овчаров да коментира? Магнистки, това онова?

13

Мсйорс

преди 2 месеца

Точно Нинова ли ще дава оценка , дето при предното управление отворха дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв! А каква е гаранцията че при едни избори БСП ще мине 4% ?

12

Анонимен

преди 2 месеца

Тази последно мъж ли е или жена?

11

Анонимен

преди 2 месеца

Нинке, не се меси, където не ти е работа. Ти си председател на малка партийка, без кой знае какъв авторитет и на всичко отгоре, дори в тази малка партийка значителна част от парийните ви членове не те искат. Знай си мястото.

10

Диана

преди 2 месеца

Нинова отново се опитва да представи желаното за действително! Отново се представя като много праведна и силна, отново лъже, манипулира, извърта...Непрекъснато бяга от истинските проблеми - за нея явно единственият й проблем е Власта! Нищо друго не я интересува, може да използва всичко и всички само и само да се докопа до заветния вал, значи...Трябва да сложим край на цялото това безобразие! БСП ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат търпение да видят колко от избирателите на ПП-ДБ ще се преориентират. Лешояди!

8

Зозо

преди 2 месеца

Днес гаврата с ППДБ продължава :))))))))) Боко им го подава неумит отново :)))))))))) Те отново ще го поемат целия :))))))))))))

7

Алов

преди 2 месеца

Айде да видин 100% ще гласуват за

6

Ха-ха

преди 2 месеца

И каква ще я свършиш на новите избори? Поне с още 5 калпака ще ти намалее дружинката

5

пияница мистик

преди 2 месеца

Тази имам чувството, че постоянно мисли за Бойко :))) Все той и е в устата. Сигурно е нещастно влюбена в него :))) И продължава с мантрите за пр0стите за някакво фотошопирано чекмедже. А иначе за Барселона какво да ви кажа. Няма политик, който да няма имот някъде в чужбина, така че не намирам за кой знае какъв грях, че Бойко имал някакъв имот в Барселона. Плевнелиев открито си казваше за вилите и къщите в Гърция. Айде нека и тя се похвали за хотела си в Халкидики дето го купи за 20 мил. в евро

4

мафия бг

преди 2 месеца

Доган е виновен за кризата.Постоянно се меси, за да няма избори.И Борисов боксува, отдавна да беше махнал шарлатаните.За 9 месеца окрадоха с Пееевски магистралата Хемус, спряха субсидиите на земеделските производители и вдигнаха данъците...И всичко да дават на Доган.Той още краде както 2001 2009, когато вашата партия му позволи това.Вече всички открито говорят за държавата България като за мафията България.Доган е причината.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Тъжно е да гледаме как точно Нинова на практика изказва това, което всички ние виддаме и мислим.

2

Аноним

преди 2 месеца

Дано да отиваме към избори !всички тези циркаджии трябва да си заминат

1

Анонимен

преди 2 месеца

Най-обичам кОрна да ми говори за "морал"!