35

Неслучаен

преди 2 месеца

Всичко което гледате е театър, Балшой театър. Не, паралела не е случаен.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно е, че хората не искат ГЕРБ и Бойко Борисов, а сега вече не искат и ПП и ДБ. Всеки съюзил се с ГЕРБ след това пропада. На последните избори ГЕРБ-СДС имаха по-малко от 10% от гласовета на имащите право на глас и с над един милиона гласа по-малко в сравнение с изборите през 2009, когато ГЕРБ участваше самостоятелно без СДС.

33

Бате джаго

преди 2 месеца

Хубавото е , че сглобкаджиите си гласуваха да продьлжават да управляват даже и при служебно правителствоКато дойде увеличението на тока и хляба стане -4-5 лв от лятотоХората почнат да не могат да нахранят децата си и излязат по улиците ще става интересно

32

Анонимен

преди 2 месеца

Още снощи Борисов ужасен от възможността за предсрочни избори,звъннал на татко Вебер,а след това и на другарчето си Делянчо да му избършат нас.рания *** и те веднага се активираха.Но дали това ще му помогне и ПП ще се унижат да му клекнат,предстои да разберем.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Ще видите. В най сублимния момент ще вземат та ще се сглобят. Иначе идва Възраждане и произхождащи те от това неща.

30

анонимката

преди 2 месеца

до 21 - 4 минуса, значи Кирката, Асан, Ицо Мравояда и генерал Гном са тук... момчета /за поне двама не е сигурно, ама карай/, бегайте при Бочко и Шиши да се помолите...минете обаче за лубрикант, че ше боли...

29

Анонимен

преди 2 месеца

Не могат да се понасат и даже не трябва да са и в парламента. Така че трябва да бъдат забранени и ПП и ГЕРБ и СДС и ДБ. ДПС са в Магницки и също забрана.

28

До ППДБ-утайката на

преди 2 месеца

Добре казано! :D

27

Българин

преди 2 месеца

Ако искаме да живееме в демокрация, сега най-важното за нас българите е да се готвим за война и да подкрепяме Украйна толкова дълго, колкото е необходимо.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Ами от много години е ясно, че политиката е огромен бизнес - с обръчите от фирми около партиите, с разпределянето на порциите и т.н. Парите дават власт, а властта, достъп до още пари!

25

баба мара

преди 2 месеца

коментарите против борисов се изтриват

24

Василев

преди 2 месеца

Правителството ще има.Така е заповядано.Това е.Всичко е пълен театър за обикновените хора,които все повече се отблъскват от политиците,респиктовно участие в избори.От това печелят ГЕРБ и ДПС.

23

Анонимен

преди 2 месеца

борисов е с гадна биография да се разкара защото излага българия защо неказвате кои получи чувалите с пари на гишето в банката какво печелите катомълчите

22

Реалист

преди 2 месеца

Американския посланик беше на среща с Радев преди ден, за да уговорят кабинета на новото служебно правителство. Отиваме на избори на 9-ти юни, на които ППДБ ще получат гоасове само от крайните си фенове - безnолови, наркомани, тревомани, сояджии, вегани и прочее, преди всичко от София, както и каквото успеят да си откраднат с флашки, машини и т.н. Това е долу горе. :)

21

Тенгри кан

преди 2 месеца

Политолог, мотиката и на село!;))) Политическата логика мноо ти куца;))) Един декар копън ша ти са отрази добре! Имам нужда от локумени кунки за умопомрачителна копън и техното превръщане в челичени юмруци;)))

20

Бай Дрън

преди 2 месеца

Тука има, тука нема. И накрая винаги нема.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Страната ни трябва да се отърве от неолибералната шайка на американския посланик. Тук е България, а не Америка. :)

18

д-р Хаус

преди 2 месеца

До Евроатлантик - за тия дето го изпраха, избърсаха и напудриха ли? колко ти плащат? щото ако не си платен, положднието е много зле, ако действително така разсъждаваш...

17

Анонимен

преди 2 месеца

Смятайте колко е хитър Чекмеджан, щом в сравнение с тези ми се вижда в момента като топ политик и даже, вероятно, ако изобщо гласувам, ще е за него. Другите просто са тежки утай ки

16

Анонимен

преди 2 месеца

Дай Боже тази прогноза да се сбъдне възможно най-скоро!!! Колкото по-бързо се разкарат предателите от сатанинската сглобка от властта,толкова по-добре за държавата и народа ни! Останат ли на власт,с БЪЛГАРИЯ е свършено! Унищожават ни бързотечно по заповед на шошорогосподарите си! Появвяването на Мъртън точно днес в медиите и изказването му никак не са случайни,казват ни за какво ни готвят! И естествено им трябват продажници,които да изпълняват заповедите им!