130

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 2 месеца

В БЪЛГАРИЯ НЯМА СОЦИОЛОГИЧЕСКА АГЕНЦИЯ,КОЯТО НЕ РАБОТИ ПО ПОРЪЧКА.ТАКА ЧЕ,ТЕЗИ ЦИФРИ В КРЪГЛАТА ПАПКА!

129

Darko

преди 2 месеца

Много проценти са дали на продажните копейкажии, не мисля че има толкова много неграмотни хора, като електората на възраждане. Герб не случайно са първа политическа сила и такава ще останат, защото останалите (без ПП-ДБ) са отишли там основно за пари (справка имотите на Костя Копейкин и Цомчо Камилата). Корнела мисля, че въобще няма да влязат в следващ парламент или ще са около 4% (не случайно и викат госпожа лъжа).Твърдия електорат си е за ДПС.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Ние не трябва да поставяме червени линии за себе си, а да поставяме червени линии за Русия. Русия трябва да бъде унищожена - каза латвийският премиер Едгар Ринкевеч.

127

Анонимен

преди 2 месеца

АКО ИЗБОРИТЕ НЕ БЯХА ФАЛШИМЕНТО, КАКТО И Т.НАР. СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ, ППДБ, ГЕРБ И ДПС НЯМАШЕ ДА СЪЩЕСТВУВАТ. :)

126

джави

преди 2 месеца

През цялото време гласувам не за герб, а против ппдб-саботирам ги докато изчезнат.Пак ще гласувам така.

125

ГЕРБ

преди 2 месеца

Много отрова се излива срещу ГЕРБ, но...само овцете се заразиха! ББ си водеше ПРЕКРАСНО страната! Признато от цял свят, само не от овцата българин. Дерзайте другари! Ще има още дълги години ГЕРБ!

124

Алекс

преди 2 месеца

Президентът отново е безспорен лидер по доверие.Шарлатаните ще хванат 20% само с помощта на ала-бала машините.Без тях 10%.Про100то го каза.

123

Хейт

преди 2 месеца

Плевньо ще си построи още много резиденции. И другите покрай Баце също.

122

Бай Ментор

преди 2 месеца

*** народ слаба държава !Пак ще дава власт на крадците от ГЕРБ и ПП-ДВ!Лошото е че и децатга вече мечтаят като пораснат да станат мутри и рекетьори!

121

Симо

преди 2 месеца

То ако беше така нали герберистите щяха веднага да поискат да ходят на избори :D . Кого лъжете с тези драсканици

120

Анонимен

преди 2 месеца

116 с просто око се вижда кой кой е 3 год саботажи на цялата инфраструктура на държавата Гешев Гешев Гешев викове заклинания невиждани и какво като го свалиха промениха нещо н конституцията благодарение на ГЕРБ и ДПС български пълартии избирани от българи 116 от 3 год разруха невиждана инфлация огромна доходи никакви стани да седна лъжи заблуди всякакви България е наникъде това е 116

119

Анонимен

преди 2 месеца

Аз искам в Юрап, не искам Раша!

118

Анонимен

преди 2 месеца

Значи нищо чудно ППдерaсите да са под 10%

117

БГ

преди 2 месеца

"Галъп интернешънъл болкан" :D . Бегайте да ядете шкембе.На проучванията от тази "агенция" и кьорав *** няма да се върже

116

Анонимен

преди 2 месеца

Мене кирилистите по ме кефат от бойковистите.

115

Анонимен

преди 2 месеца

След края на Специалната военна операция ЕС се разпада, и всички тези партии отиват на кино, а България минава в зоната на влияние на Турция.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Бойковистите от средите на социологическите и политически анализатори - лизатори / всички знаем кои са / отново в атака. Голимите Боково-Мутренски специалисти като Петкова , правосъдниците - Цачева, Д. Кирилов, строителя на безкрайните магистрали, като Ненков и сие и цялата останала крадлива пасмина печелят отново "огромното доверие" на простия матриал. Де Магнидски де! Промяната били прости, неможещи, необразовани в симеоновската школа и незнаещи шарлатани. Така, хваща декиш подобен род бръщол

113

Анонимен

преди 2 месеца

Аз предлагам шиши да предложи баце и край.

112

YUV

преди 2 месеца

До YUV Пффф извинявам се за правописните грешки. . .

111

Мафия с държава

преди 2 месеца

Както и да се връткаш, все ти е в... знае се къде. Още когато започна циркът "повечко избори да е по-забавно", нямаше никакво съмнение, че окопалите се навсякъде корупционери ще векуват. Каквото населението, такава му и държавата. Тоест мафията в нашия случай.