329

Анонимен

преди 2 месеца

Дърт козел

328

бля бля бля

преди 2 месеца

и на мен ,пак ми се ходи на Марс

327

Сата НАТО

преди 2 месеца

Действителността е такава, че Просията е в нокдаун и натовците просто могат да влязат когато и както си искат.Вие смятате, че натовците ще са като ВСУ - наборна армия, полувъоръждна и недообучена, но се лъжете.

326

Анонимен

преди 2 месеца

Дори в най-русофобската държава Полша над 70% от хората са против влизане във войната, французите казаха твърдо не на Макрон, а този диванен експерт, който е командвал два катера през живота си прави пропаганда за война, което между впрочем е незаконно.

325

Анонимен

преди 2 месеца

Явно в нашата държава всеки може да е експерт и да шлякави медийното пространство а пък *** като мен да се възмущават

324

Анонимен

преди 2 месеца

Прибери си вересиите Господи!-:(

323

Бай Кор

преди 2 месеца

Агресивни държави викаш, експерте...дай да видим тогава следното : колко бази построи Русия в граничещи с нея страни ? Май нито една, а ? Колко бази си построи НАТО за годините след т.н. Перестройка ? Колко съседни държави на Русия станаха членки на НАТО и демонстративно се провеждаха учения до руски териториални води ? Нали уж имаше договор за Неразширяване на НАТО ? Нали НАТО е отбранителен съюз ? В Украйна, която не е членка , чий ще го дирят войски на НАТО ? Сееш вятър, ще жънеш бури....

322

Боби

преди 2 месеца

До 82-ОМБР Преди малко излезе видео как Позиция на ВСУ в Харковска област където бяха кацнали 3 хеликоптера първо беше обрботена с касетна бомба а след това два останали хеликоптера унищожени с директни попадения сигурно на Торнадо С система.

321

Анонимен

преди 2 месеца

Трафиканти кръчмари и тем подобни кравари да отиват на фронта.

320

Анонимен

преди 2 месеца

Между другото, да ви информирам, че синът на Соломон Паси е арестуван за точене на ДДС в големи размери. Такива като Паси крадат като разпрани, а вие ще ходите на фронта на гибел.

319

Анонимен

преди 2 месеца

Война кончяется скоро.

318

Факт

преди 2 месеца

Излиза, че е време да излизаме от НАТО щом НАТО ще влиза в Украйна.

317

До 325:

преди 2 месеца

Еми, заминавай още сега, Украйна търси доброволци. Аз никога няма да заминавам никъде. Имам си работа, семейство, квалификация и приятели тук. Желя ти приятен път.

316

82-ОМБР

преди 2 месеца

До 322 На кой му пука това за което говориш,пред възможноста да натрием носа на кремълския пурпорногъзбабун? Може би казваш,че трябва да оставим лудия да прави квото си ще за да не пострадаме ние или други,а? Я пали джета!!!

315

емо

преди 2 месеца

аман от такива експерти - предлагам да отиде доброволец в украйна. и защо канят по телевизиите само такива русофобски *** - сигурно с цел промиване на *** мозъци.

314

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Само не разбрах, гусин капитана на коя планета живее ? щото е далеч от действителността и въобще не е в час !

313

Анонимен

преди 2 месеца

След първата руска ракета в София имотния балон ще се спука, а след него ще фалира и банковата система на България, която се крепи именно на заемите за покупки на жилища. Ще се икономисват пари от пенсии, заплати, а икономиката ще трябва да работи за фронта. Ако има масова мобилизация, а няма да има бачкатори. Опичайте си акъла и мислета с няколко хода напред какво ще се случи.

312

Анонимен

преди 2 месеца

Ха, те украинците бягат и не искат де се бият за родината си, нашите мъже и синаве ще ги пращаме да гинат, аман от изуфялници.

311

Борко

преди 2 месеца

До пияница мистик--- с удоволствие искам да те видя някъде.

310

do 307

преди 2 месеца

Тя мечката вече ни яде бе брат. Просто не си забелязал. Ще забележиш.....тогава, когато вече няма значение