27

Хаха ха

преди 2 месеца

Една неделя беше - христо иванов и групата - се бяха сьбрали на площада - ицето вика повтаряйте след мен - мутри вьн , никога гербЕдин беззьб човечец от предният ред се провиква -мутри вьнХристо го изкара до микрофонаБраво вие сте смел човек изправихте се срещу мутритеЧовека помисли , че говори в преносен смисьл а не буквално и каза - благодаря , в тоя момент двама едри мьжаги явно от охраната избухват в неудьржим смяхЧовека помисли , че е сгафил нещо

26

Анонимен

преди 2 месеца

Капутирчо 5-банкрутков!

25

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

На този насмян DEБИЛ,като му видя физиономията и ме избива на съдизъм!

24

Анонимен

преди 2 месеца

Това говори много за целият му план за "промяна".

23

Кирчо Кокорски

преди 2 месеца

От партия ПП-ДПС вече сме помислили за всичко спокойно народе! Като компенсация сме открили депозит на името на всеки български гражданин в размер на 1 000 000 (един милион) евро, в евро защото вече сме част от Шенген по космос! Банка КТБ ви очаква да си получите депозитите!

22

Хаха ха

преди 2 месеца

Помня по протестите - бабикян се дере на микрофона мутри вьн и кирчо ръкопляскаСега не са мутри и си пият заедно кафето с наш кире

21

Анонимен

преди 2 месеца

Да припомним и другите кирови постижения: Пусна редовна самолетна линия до Скопие, докара газ с танкер-фантом, вкара летящите и плуващите в Шенген, и най-голямото - не участва в правителство с мафията ГЕРБ.

20

Анонимен

преди 2 месеца

И кво се оказа, че цялата световна дъндания с електричните се оказа кьорфишек. Що народ прецакаха да си купят тези таралясници и до 3-4 години ще спрат да ги произвеждат изцяло. От десетилетия се знае че истината е във водородните двигатели, но петролните магнати нямат изгода от разработката им.

19

пасарела

преди 2 месеца

Е , Киро /по Лена / сега трябва да търсиш някой друг за баламите българи !!Кога ще ти имам доверие , Никога !!

18

Кире

преди 2 месеца

Де завода бе оти излъга??????

17

Анонимен

преди 2 месеца

Злобата и простотията нямат почивен ден.Е това ще ви остане,явно за друго не ставате.

16

Далай Лама

преди 2 месеца

Толкова много срам отнася България заради присъствието на този надут, гелосан пуяк - Про100 Киро , а няма кой да му навре една тояга в г.за и да го натири към затвора !!!! Защо се излагаме така ???? Цял свят ни се подиграва заради това недоразумение , Про100-то , а евтините журналюги се подмокрят покрай него ! Срам !!!

15

Анонимен

преди 2 месеца

То цяла държава е на път да фалира заради него, вие за някакъв завод ми говорите

14

Анонимен

преди 2 месеца

Е той откъде да знае преди три години,че ще фалират.Всяка компания може да фалира,случвало се е и с най-големите.Преди няколко месеца Илон Мъск загуби 20 милиарда долара за няколко дни.Потенциалните му клиенти ли са виновни?

13

Възраждане

преди 2 месеца

Време е да изметем всички ротативки, сглобки и марионетки от ГЕРБДПСППДБЛГБТИ+

12

Мазно Ту Кафе

преди 2 месеца

Фалирали са защото Кирчо е осребрил чека с "комисонната" която в никакъв случай не е рушвет или корупция! Даже е добре да се нарича некорупция, като некоалицията!

11

Зозо

преди 2 месеца

Хахааа, то и ППДБ-тата капитулираха пред Боко и Шиши. В момента уточняват бъдещата си мижава роля в парламента :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10

Ббб

преди 2 месеца

Най-после и тука тая новина.Иначе, то Кирчо си отива камо ли завода му.

9

Прокопи

преди 2 месеца

Който се занимава с Киро, рано или късно свършва така :)

8

ПОУКА!

преди 2 месеца

Който се хване с про100то фалира!