11

Бони Бонева

преди 2 месеца

само аз ли не съм псевдо бандиуга зависим от някой милиционер, а той държанка на шефа си, който е натискан от псевдо бизнесмени и мутри на хранилка от политиците ?!

10

Българинъ

преди 2 месеца

Как? Oт МВР.

9

Тъжен помен

преди 2 месеца

Утре се навършват 4 годинки, от деня в който имаше неистова борба за тоалетна хартия, понеже ни излъгаха жИстоко, че ни връхлита ВИРУС с невиждана ярост в "заразяването".

8

хаха

преди 2 месеца

Е сега как, че това си е вътрешна работа на МВР, съд, прокуратура, на цялото ОПГ.

7

баба Пена

преди 2 месеца

Е то какво излиза че всичките служби са така оплетени, кой порти информация, кой взема, кой дава, голямо мазало. Май мафията си има освен държава има си и служби.

6

Горския след 2012

преди 2 месеца

с присъда за убииство го търсили и не го намерили да го въдворят . 4 човека изби с огнестрелно оръжие легионера . Приписаха ги на мафията . После го откриха и показаха как ги е отстрелвал . Работел на строежи , а там ходели пеш и нямали коли . Та камера не го засекла и не го хванали . Не ги осъдиха в дружба виновните . Божанеца е бил по нагоре в йерархиите от еврото . по жена, по пари , по бизнеси , по коли . Да .

5

Анонимен

преди 2 месеца

цялата държава е пробита

4

Анонимен

преди 2 месеца

Грешка не е бил следен от мвр, а охраняван стига сте хвърляли прах в очите на хората много добре се е знаело всичко за сс клуба кой е ходил т.н. уволнявайте веднага дисциплинарно "прокуратура и съд" с големите заплати от по 5 бона ,че и 5 лева не могат да заработят.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Еее, а Вождът Тиквата докато беше Главен секретар бяха извършени 250 знакови убийства, в рамките на по-малко от година и нито едно не беше разкрито.

2

Тенгри Кан

преди 2 месеца

Kaт видите Тодоров се досетете за Радев, Узунов, Копринков, Михайлов и масонската ложа на Георги Гергов "Слънце Ориент";)))) И после им вервайте;)))

1

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно е станало по време на обедната почивка!