85

Хаха ха

преди 2 месеца

Денко и кире ще ви се смеят от острова с гнома и христоДокато талибаните ви избасят покьщнината

84

Бай Дрън

преди 2 месеца

69, аз съм живял и израсъл с роми и др. малцинств. Знам как бе при бай Тошо. На училище винаги минавах през римската махала и много рядко съм имал проблеми. Виждал съм, как милиционера влиза в двора на римлянина и почва да налага с палка. Няма гък, няма тълпи, няма протести! Маннгго си знаеше мястото, а когато се осмелеше нешо да прави, ядеше дървото и от нас.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно как Унгария е в ЕС, НАТО и уважавана в Европа въпреки Орбан. Как НЕхамер НЕ посмя да му се опълчи директно. Напротив, каза само да засилят контрола на границата с Унгария. Та в Унгария и Полша нещата са доста по-различни. Ама те не са избирали мекотели да им подписват квото им подхвърлят и да ги правят на жалки. Скоро полиция и медии ще са задължени да мълчат за зулумите, като в развитите държави :)

82

Всички

преди 2 месеца

от висшия ешалон на ПП ДБ са на принципа ,,да обещаеш е джентълменско, да го изпълниш пр0ста6ко"

81

Мда

преди 2 месеца

Един викаше нещо от рода , че са дискриминирани - украинците взимали повече помощи и били настанени по курортитеЩе има пак тупордия

80

Факти

преди 2 месеца

Къде е ДЯНКАВ Шенгена сделкага , прие нежеланите емигранти на Еврапа и хвърли оставката ?Предлагам да ги настанят у тях ..

79

Аз

преди 2 месеца

Евала на Денков че ни вкара в Шенген и в допъление на това ни снабди с така нужните ни инженери, лекари и ... избщо - високо квалифицирана работна ръка от Западна Европа - Пак за него да гласуваме, ще има още много такива бонуси!!!

78

Мда

преди 2 месеца

Приблема е , че при боце бягаха с -200 от тук в австрияАма сега не ги искат и си остават вечно наши курортисти като укритеЩе кма бунтове и защо не са в хотели скоро бас

77

Анонимен

преди 2 месеца

Тия вече са у нас. Убиват и изнасилват и няма реакция. Пред очите на всички, на улицата бият българи и всички отстрани гледат и няма реакция. Пълен потрес. Утре това може да е всеки от нас. Затова сме били 5 века по турско. Щото българинът не реагира. Заслужаваме си съдбата. Това друг народ няма да го допусне. Денков е един долен предател, който трябва да отговаря пред народа.

76

Костя

преди 2 месеца

Алелуя! Вече приличаме на Брюксел и Париж, и берем плодовете на евроатлантизма. Муджахидини, побоища и жандармерия

75

Анонимен

преди 2 месеца

Уфф, на работа съм, не мога да отделя още време за гюрултията тук. Но на обяд пак ще ви посетя.

74

Бай Дрън

преди 2 месеца

Да, със свинскки опашки му е майката. Сега ня а свиннски опашки, ревете. Преди ревахте за тия със свинскките опашки и натирихте Динко.

73

Избирател Пп

преди 2 месеца

Да идват всички от идил мидил мендил йслямска дьржава ние сме демократи ще приемем цялата *** на европа и ще станвм новият сащ на балканите

72

Красимир

преди 2 месеца

ВИКАЙТЕ ДИНКО. ЩЕ ГИ ОПРАВИ ЗА ЕДИН ДЕН.

71

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов 67 - От това, което си написал, личи кой е неграмотният тук. Никой не ти пречи да се изселиш от ЕС, ако не ти харесва.

70

Хаха ха

преди 2 месеца

Е как да има при борисов проблем с мигрантите сирииците викаха по добре ни връшщайте в сирия в войната отколкото да стоим в тая мизерия тук

69

Бай Дрън

преди 2 месеца

Виждали ли сте римляни как се бият? Навремето едни биячи с бухалки бяха подхванали римлянин сутеньор. Други римляни избягаха с кола до махлата и след 5 минути дойде тълпа от стотина човека. Подгониха биячите, аз се обадих на полицията преди това, щото ми стана жал за биячите :) А оноя от меверето почнаха да ме заплашват, че ако лъжа, незнам си какво. А то търкала стана за минути. Родната полиция ни пази, няма проблем :)

68

Анонимен

преди 2 месеца

До Бай Дрън 56 И при бай ти Тошо ромите правеха големи золуми, но не се даваше гласност на безобразията им. Още тогава ги дундуркаха, уж за да имало в България повече пролетариат, но от тях работническа класа не става. Знаели са си мястото в Царство България.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Денков трябва да излезе и да каже на народа какво е подписал с австрийците. Всеки ден кацат самолети с престъпници. Убийци, изнасилвачи, рецидивисти. Нали се сещате какво ще ни пратят австрийците? Преди 7 - 8 години когато руснаците и Асад разбиха ислямска държава и западна Европа прие всички бойци от Ислямска държава. И сега западняците ни ги пращат на нас. Това са обучени убийци. Денков, длъжен си да излезеш пред българите и да заявиш какво си подписал. Хората с право се притесняват

66

Христо Христов

преди 2 месеца

До 62 "Ако някой се е съгласил да приемаме тук някакви хора, за които не се знае нищо," - 85% - към 2 милиона про'с'така гласували на 2 Април за ЕС и евроинтеграция. Хайде уволнявай ги, про:с'так неграмотен!