75

Анонимен

преди 2 месеца

На Баце паметник требе да се издигне. У центъро на Банкя! Лично той, с голи ръце е спасил над 200 иляди евреи! Магистрала им направи и заводи им построи! Да живей!

74

Галин Костов

преди 2 месеца

Като чета антибългарската пoмuя която троловете на Шалом изливат тук срещу България, упреквайки я за 7000-те евреи в Македония и депортацията на село, започвам да се питам защо не изпратихме и онези 50 000 с български паспорти?! След като така или иначе сме били лоши и трябвало да си понесем отговорността??? Ако бяхме изпратили всички към Треблинка, днес поне нямаше да има тарикати с израелски паспорти, на които реституираха идеалния център на София и без да си мръднат пръста печелят милиони

73

Анонимен

преди 2 месеца

За няколко месеца евреите убиха 30 хиляди палестинци. Никой не ги спаси. Всичко е реклама и пиар, хвалене и криене, политика и интереси. Спасили сме 50 хиляди, които убиха 30 хиляди. Няма умиращи малки палестинчета по телевизията, няма да има и филми за Газакоста. Всичко е относително и манипулация на тези, които държат медиите и контролират света.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Урсулкините , а да пращате оръжие да убиват с него руснаци повод за кво е ? Да ви у лицемерите гадни .

71

Анонимен

преди 2 месеца

БОРИСОВ ЗА ЕДНА ПАЧКА ЩЕ КАЖЕ ВСИЧКО КАКВОТО ИМА ИНТЕРЕС

70

Анонимен

преди 2 месеца

*** Богдан Филов чиляка не е можел дори да спи. Толкова е бил зает със спасяването....

69

Ангелина

преди 2 месеца

Дали ,ще могат да кажат за теб същото ,не някой друг ,а твоите внуци с "гордост". Иначе ще те учат в историята си ,но като един меко казано дълъг порочен период на разцвет на мафиотските структури и убийства от всякакъв характер под "контрола" и с прякото участие на "държавния апарат" под" вещата" ръководна роля на дядо им .Но ще има продължение след влизане на всички ,които са крали държавни ресурси управленци в затвора ,се появиха честни и почтени хора милеещи за държавата си .

68

ай стиа бе прост

преди 2 месеца

Спасяването на всяко човешко същество е повод за гордост , но и с известна доза скромност , каквато ви липсва и в случая . Нито лично сте спасили някого , биете тупяньо на чужди лаври , а от горе на всичко и в слугински ентусиазъм всачески подкрепяте война , естествено с чужда , наша рита , пък каквото можете от нея и за дома си да отчупите .

67

Анонимен

преди 2 месеца

Убили сме 12 хиляди евреи, спасили сме 50 хиляди евреи, а сега в Газа евреи убиха 30 хиляди палестинци. Не сме свършили много. Много се хвалим.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Гьонсуратлъкът не е въобще уместен. Още по-малко е уместно перченето и гордеенето. Нямам спомен някой в Телавив да е канил на този, пък и на който и да е ден българска делегация да изрази признание. Признание няма. Няма какво да се блъскаме като селяни в гърдите....и да украсяваме фактите.

65

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Борисов най успешният политик на прехода 650000българи гласуват за ГЕРБ

64

Анонимен

преди 2 месеца

Каквито днешните управляващи баламурници, такива и вчерашните. За една топла чорба и малко ласкателства от ариеца и майките си ще продадат, какво остава за някакви си там евреи. Че и "горди" били отгоре на това.

63

БКП ТИРЕ ХИТЛЕРСЕЛО

преди 2 месеца

ТОДОР ХРИСТОВ ЖИВКОВ си признава чрез ДЪЛБОКА КОНСПИРАЦИЯ ЧЕ ТОЙ ЖИВКОВ Е УБИЕЦЪТ НА ГУНДИ,КОТКОВ,ЯЗОВА,ФОЛ защото СПАСИТЕЛЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ЮДЕОЕВРЕИ Е БИЛ ШЕФЪТ НА БКП в град СОФИЯ АНГЕЛ СОЛАКОВ както твърди АНЖЕЛ ВАГЕНЩАЙН...............СЕЛЯНИТЕ дори В Западна Европа и САЩ са КЪРВАВИ ХИТЛЕРИСТИ като ХРИСТО СТОИЧКОВ и явно ТОВА Е ЦЕЛТА НА КОНСПИРАЦИЯТА ........оТ ПЛОВДИВ ДО село МИКРЕ СЕЛЯНИТЕ СА СИ КЪРВАВ АДОЛФ ХИТЛЕР само и единствено без град СОФИЯ където бунтове,митинги срещу ХИТЛЕР

62

Анонимен

преди 2 месеца

Евреите имат по-друго гледище за ролята на българската държава в тези смутни времена, ама нейсе... Като казвате, че сме ги спасили...Вярваме. Какво друго има да правим. Но не трябва чак толкова да се "гордеем". Не е християнско, нито е скромно.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Няма по продажни политици от тези наследници от диктатурата

60

Анонимен

преди 2 месеца

Крадец и шарлатанин. Сигурно и на църква ходи да се моли.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Ехааа кога ги спасихме тези хиляди евреи ... Богдан Филов ли ги спаси? Той човека си е бил направо за Нобел... Дай да предложим посмъртно да го получи...

58

Анонимен

преди 2 месеца

Да бе да спасяваме ги през 1943-44 когато фашистите виждат че Германия губи войната нали:) И трябва да се подмажат на САЩ за да спасат кожите:) а преди това в 1940 . сме приели закона за защита на нацията.

57

Анонимен

преди 2 месеца

54 Приматиотляво, спрете да мърсите форума, поне, на този ден.

56

Така. Добре.

преди 2 месеца

Севда разбрахме какво мисли. А Борисов?