215

Анонимен

преди 3 месеца

Към кого солидарност, ла-ар. Към теб ли! Към ***/правителствата ли! Към тези, които не престават да ни грабят, от които купуваме хартиени самолети за милиарди и бедните, които умират от глад, и от студ ги плащат! Към тях ли! Към войнолюбци и убийци! Към тези, които ни отнемат работата! Колко човека е уволнил Путин в България! Колко остават без работа, че дразнят екозащитници, неправителствени организации и лобита! Проклет бъди!

214

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 200 То, да беше ни освободила Англия 1878, ама по едно стечение на обстоятелствата Англия е била съюзник на османската империя.

213

?

преди 3 месеца

с/без адроид, Камерън Обсъди какво с кого? този наистина може да се среща с всеки

212

Сандо

преди 3 месеца

интересно е да видиш хора от голям формат и до тях марионетките им, смещна картинка. Лошото е че ни вземат за мезе всички

211

Анонимен

преди 3 месеца

Велика Украйна!!!

210

Той

преди 3 месеца

До GHJИ да пращат и да не пращат призовки все тая, няма кой да им се яви, съвременни мъж си цени живота повече от т.нар. родина, защото живота е един и може да се живее навсякъде, който иска да се грърми, ноп тука няма да намерят балани, защото оръжието стреля и напред и назад към този дето те праща на доброволна смърт също. за това да го духат.

209

Анонимен

преди 3 месеца

Най фашистката държава, Русия, ще бори фашизма. Баси пародията

208

Той

преди 3 месеца

До болка ми втръсна да чета и слушам тези дъвки, Украна защитавала Европа и пр. афоризми, до вчера никой не беше чувал за тази страна, днес научихме георграфията и. Путин иска и ще си получи своето и няма никакви интереси да напада Европа и нато, за какво му е? Тези в един калъп ли са облъчвани вече не знам. Всеки си има глава на раменете и разум в главата, зада преценява, омръзна ми от тези псевдо евроатлантически глупости.

207

Анонимен

преди 3 месеца

То и Бахмут е в оперативно обкръжение от 6 месеца.

206

Анонимен

преди 3 месеца

Руското корабче на дъното. Браво, Украйна.

205

Анонимен

преди 3 месеца

До Путин Снощи видя как потъва поредния руски черупник.

204

Типично

преди 3 месеца

До Путин 193 кремлебот, фейковите ти новини не струват и копейка

203

Анонимен

преди 3 месеца

До маалатъ Работата отива към война до последния руснак. При загуби 1 към 6 в полза за Украйна, руснаците ще свършат много преди украинците.

202

Анонимен

преди 3 месеца

Украинска съдба, без комплексираната Русия, няма, как да има.

201

маалатъ

преди 3 месеца

Борката Джонсън рече: "До последният украинец!" и работата върви натам. А, този на кво намеква: "До последният българин" ? Що дребнобританците не изпратят тяхната армия у 404 да воюва срещу Рашата???

200

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 195 Вечния враг на България е Русия. Това което вие наричате освобождение всъщност е колонизиране опаковано в целофан като освобождение. Добре че на Берлинския конгрес западняците са наредили на Русия да си обира крушите от България иначе Русия никога нямаше да напусне България.

199

УЛАВ

преди 3 месеца

Войната бавно и полека пълзи вече към българский бряг....сега ще ударят и една мобилизацийка, тъкмо да доизтребят какво що е остало на тази прокълната територия и през това време ще запълват дъпките на местното продажно население с безпризорни бежанци и нелегалки връщани тук по така нареченото шенгенско споразумение.....почакайте и ще видите много скоро...а да, а зрителите могат да си вземат пуканки и напитка и да се наслаждават на филма с реални лица и събития.

198

Анонимен

преди 3 месеца

до 203 Запада не иска съществунаето на България, Бъ;гария със запада означва украинска съдба

197

Анонимен

преди 3 месеца

Вън от България на русолюбците, България със запада. Никога повече с Русия, това зло неземно

196

хуманист

преди 3 месеца

За психиатрите е интересно , че англичаните имат българите за : индийци, пакистанци, афганистанци, сирийци, зулуси , аборигени, папуаси и т.н. племена. Това е материал за докторат за девиациите в разбирането на човешкия вид.