90

Анонимен

преди 3 месеца

Какви проучвания, то се вижда с просто око, че повечето българи са абсолютни ориенталци?

89

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 87 Това не беше въстание, а вилнеещи лyмneнcкu тълпи. Сами допуснаха в държавата им да нахлуят такива, затова сами ще трябва да се справят.

88

Libre comme air

преди 3 месеца

Франсетата. Са забравили. Девизът. От. 1789г.Humanite...egalite..fraternite...

87

Расизти

преди 3 месеца

Това че са черни, за това ли ви пречат? Това че един човек има черна кожа и мириши по-различно от бялата раса, не го прави лош човек.

86

Анонимен

преди 3 месеца

България не била европеидна в по голямата си част, така пише един по-долу! Кой да му каже за антропологичните проучвания тук по времето на Третия райх? Оказва се, че в сравнение със Скандинавия, тук е с няколко процента повече населението с безценния геном - съчетание от арийския и хиперборейския. Ама трябва да се чете ...

85

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 44 години западът обвиняваше Москва в същото. Разликата от 1980 г и сега е, че тогава в Москва нямаше дървеници както тази година в Париж и Франция.

84

Анонимен

преди 3 месеца

При юнското ъстание 2023 в Ниой и Нантер изгориха сички магазини и коли останаха само скелети. Надигнат ли се полицията ще бега.

83

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 87 Нямаш нужните знания, не те интересуват фактите. Изпълнено си само със злоба, която няма къде другаде да излееш, затова идваш тук и злобееш, в конкретния случай злобееш срещу българия.

82

Анонимен

преди 3 месеца

България не е европеидна в по-голямата си част за съжаление, нито изповядва европейски или "западни" ценности. България си е ориенталска и *** държава с кофти наследство, неграмотност до дупка и главно предатели, както историята е доказала ...

81

Анонимен

преди 3 месеца

Абе то и за хората в равностойно положение в големите европейски градове е почти невъзможно намирането на жилище, тя тръгнала да се обажда. Това да не е строително-мафиотския бетон София, с мъртво-построените комплекси и по пет апартамента на глава от населението, където всички живеят в ежедневна мизерия, но същевременно кътат по някоя обрасла селска вила, която посещават един път на пет години

80

Анонимен

преди 3 месеца

Меркел ги извика тъмничките ,щото са с големи сапоове да чешат германките в замяна на издръжка , а белият мъж е дискриминиран и експлоатиран само защото няма членн с размер на салам Камчия

79

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 78 Ромите първи усетиха къде има най-голям келепир и затова според последното преброяване са близо с 30% по-малко в сравнение с предишното преброяване. Турците си имат голяма държава и могат да избират дали да живеят там или в ЕС. Едни съвсем други отдавна са си харесали земичката ни, защото Израел е с малка площ и няма тези чудесни географски условия, каквито имаме ние, но или ги съсипваме, или не умеем да се ползваме от тях пълноценно.

78

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 69 Как да няма? Близо 10% бяха тези от индийски произход, според преброяването от 2011 г. Напоследък има радостна новина - броят им по нашите земи е спаднал под 300 000, но не защото са намалили раждаемостта, а защото масово се изнасят на Запад, където гювечът е по-голям.

77

Анонимен

преди 3 месеца

До До Анонимен 67 Смяна на имената почва още 1903 г. когато се сменят имената на роми и помаци. Във войните са загинали доста, но сега се плодят.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен И в бг спада населението и остават само роми и ще пуснат турци.

75

До Анонимен 67

преди 3 месеца

Закъснял си с този съвет. Скъпият на някои бай Тошо ни е "ощастливил" по същия начин чрез постановление на ЦК на БКП от 1958 г. На базата на това постановление започва събирането на номадските катуни по целия Балкански полуостров, докарването им в България, задържането им тук с големи обещания и като капак на всичко им дават бълг.гражданство, докато в почти цяла Западна Европа индийците и до днес са с временно гражданство и затова внимават в картинката, а тук вилнеят.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Така е в Москва, при режима на Путин.

73

Анонимен

преди 3 месеца

А конститутките и конститруженичките и вся асталая от нашто Конституционен съсъд кога?

72

Анонимен

преди 3 месеца

Ако не се надигнат както 1789 г. ще ги мачкат.

71

Анонимен

преди 3 месеца

За секс-тружениците има толкова повече клиенти, колкото по-голямо е населеното място. Отидат ли в малки градове или на село, ще трябва да си изкарват хляба по друг начин.