51

Анонимен

преди 4 месеца

Не си струва човек да подава оставка заради такава незначителна грешка, а и освен това липсата на тези хора изобщо не се усети.

50

Айде сега

преди 4 месеца

И Тагаренко да подаде оставка! И да отиде пак да работи като консултант в Украинското министерство на Отбраната!

49

Невероятно

преди 4 месеца

Че още не са обвинили Путин..

48

Цирк

преди 4 месеца

Скоро ще обвинят Путин и за това....

47

Уау

преди 4 месеца

Министър не подаде оставка за манипулация на машини за изборите, Кирчо за измама с двойно гражданство, за промяна на Канституциятя никаква оставка, за запис със самопризнание за Преврат никаква оставка, за закриване на енергетиката Неее! За дъмпинг на на украинси продукти на пазара няма оставка, за подаряване на оръжието и реакторите ни пак не, за дъмпинг на нелегални бежанци в България и полу Шенген пак няма оставка, НОоооо за една покана е това вече е върха!

46

Чук и Гек

преди 4 месеца

Това може да е причина при пълен мандат! Откъде да ги помни експерта кои са началници на парламентарните им групички, след като през последните няколко години на 2 месеца правят избори и даже тези в министерския съвет не се познават един друг! А този Росен да мълчи, защото на празниците отишъл на екскурзия до Виетнам и претендира да го поканят! Много нагло!

45

ред

преди 4 месеца

До Цялото Правителство оставка и за кмета и компания, то бива неграмотници , родоотстъпници и майкопродавци, ама тия минаха всякакви граници !

44

Анонимен

преди 4 месеца

Очевидно новоизбраният председател на ПГ на ДПС се е обидил, че не е поканен на парада на части от МО на официален празник на БА и сега иска оставка на министъра на МО. Много докачливи депутати са някои от ДПС! А това, че с новоредактираната КРБ откриха много работа за КС и затвърдиха желанието си другите власти да правят теманета пред депутатите, че за тях Съдебна власт и Президенство са по-низши власти от НС и следователно трябва да бъдат тъпкани нито дума.Иначе ББ и ДлП са насреща!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Учени присадили женска мозъчна клетка в мъжки мозък. Тя била свикнала на водовъртежа в женския мозък - там всички клетки тичат по коридорите на мозъка, бързат, въобще..суетня. А тук - празни коридори, няма никой, никакви клетчици, нищо! И си мисли: - Какво става?! Изведнъж профучава край нея някаква клетака, забелязва я, връща се и вика: Ама какво правиш тука? Всички са долу!!! Идвай! Воюваме! Оплождаме!

42

Анонимен

преди 4 месеца

И защо точно "експерта" , ще подава Оставка? Защо Не Тагарев Башибозука Украински??? НЕ БЪЛГАРИН!!!

41

Анонимен

преди 4 месеца

На червените остатъци от НРБ им трябват слуги на Русия, Путин и Москва. Това е причината всеки който защитава интересите на България да му искат оставката.

40

мак

преди 4 месеца

Това ли е най-голяма причина за оставки? Не е ли по-важно например, че продадоха България заради едното шенген? сме.шници.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Още по времето на соца Радой Ралин попита: "Докога в страната ни бащина, ще вилнее такава про ста щи на? - Радой Ралин.... Отговор днешен от гроба на Радой Ралин: - "Докато се окаже веке, че няма кой да рани Ромите безброй в Чалга Народното Събрания!"

38

Анонимен

преди 4 месеца

Прасето Пеевски останал без паржола на софрата :)))

37

Анонимен

преди 4 месеца

Браво, Тагарев им е дал слободно, почеши коня.

36

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 36 Сайта е комунистически и не се разрешават множество думи обидни за комунистите, Путин и Русия.

35

Ивелин Михайлов

преди 4 месеца

тагаренко в белене назабавно!

34

Анонимен

преди 4 месеца

Чорапът се опитва да овладее войската. Явно готви революция! Опичайте си акъла и спрете да поддържате този кл оу н!

33

Анонимен

преди 4 месеца

аз само да питам, гусин Желязков поклонили се на вожда ХоШиМин:) в края на крайщата са от едно котило в Масква

32

Анонимен

преди 4 месеца

Думата "Ко Му Ня Ги" не може да се пише! Изчезва?