66

Анонимен

преди 6 месеца

До 65Всеки свестен и нормален българин стиска палци за Джоковичистински мъж със семейни цености, а не като хайманина Дри шо.

65

Hehe

преди 6 месеца

На другите избори цик да поръча папирус за машините

64

до 70

преди 6 месеца

До Българинче то отдавна е така !

63

до 48

преди 6 месеца

До Анонименнарода е такъв за това !

62

Патриот

преди 6 месеца

Всички като се обединим срещу тях и ще паднат не само машините, а и самите те ща паднат и няма да ги виждаме повече в парламента. Бойко и ГЕРБ обещаха да си оттеглят подкрепата си към правителството заради Киро и този скандал.

61

Анонимен

преди 6 месеца

Денков лично трябва да поеме отговорност за това, че ги върна в употреба така прибързано.

60

Българин

преди 6 месеца

Значи до тези избори машините си функционираха безпроблемно, но сега изведнъж масово започнаха да се развалят. Щом и дотам стигнахме, да има явни опити за манипулиране на вота, значи стабилно сме се запътили към канавката.

59

Анонимен

преди 6 месеца

до 67 Тогава отиваш при комисията и даваш бележката и казваш че нищо не се вижда. Толкова е простоооо...и спират машината.

58

ПП член

преди 6 месеца

Нема значение вече, всичко е свалено на флашка, софтуера ще се погрижи изборите да не бъдат фалшифицирани от опозицията.

57

Анонимен

преди 6 месеца

Натискаш нещо на екрана на машината и тя отчита някакъв глас, обаче не ти изкарва разписка, да видиш за кого си гласувал или ти я изкарва намачкана и нечетима... ВЯРВАЙТЕ ОЩЕ НА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ!!!

56

Анонимен

преди 6 месеца

Разбрахме вече, че ЦИрК са поръчали грешен размер хартия, само и само да саботират машинното гласуване и да си драскат с химикалки бюлетините, които не им харесват. Който е подписал поръчката (съвсем умишлено), трябва да бъде не просто уволнен, с съден!

55

Анонимен

преди 6 месеца

К'во ни занимавате с идиотското гласуване бе? След 2 часа започва финалния сблъсък Новак срещу Григор! Давай Гришооооо! Ще пия цяла вечер ако го победиш! Това си е нещо като титла от Голям Шлем. Победи по пътя до финала световния номер 2 Алкарас, победи световния номер 3 Медведев и 6-я Циципас. Време е да победиш на финала и най-великият тенисист за всички времена Новак Джокович! С теб сме, Григоре!

54

Аз

преди 6 месеца

ПП-ДБ и Герб омаскариха и тези избори!

53

Анонимен

преди 6 месеца

То истината излезе на яве още в петък, когато шефката на ЦИК гостуваше в Панорама по БНТ. ЦИК изпълняват политическа поръчка, като блокират гласуването с машини. Всеки сам да си прецени коя партия се е вклинила като октопод в цялата държавна система.

52

Бочко

преди 6 месеца

Лошоооо, лошо! На тия машини не им пука че нашите избиратели са неграмотни. Лоши машини, лоши!

51

Анонимен

преди 6 месеца

Цикаджийска ченгеджийница. Саботаж по всякакъв начин на машината, зер там няма как да надраскаме и да кажем че е невалидно.

50

аз

преди 6 месеца

ами нормално - някой реши да изкара едни пари от хартията и ето го резултата . Правилната хартия струва 3-4 лв ролката , а поръчаната и явно неправилна - 10на лв отгоре

49

Анонимен

преди 6 месеца

Манипулирани са машините..ясно като бял ден....

48

Патриот

преди 6 месеца

Продължаваме промяната трябва да бъдат разследвани и за предните избори, с които спечелиха с машинки. Като ги спряха машинките на първия тур и се посраха. Без машинки тези хора няма да са в парламента, повяравйте ми. Хората не искат да ги видят. Миришат на клозети.

47

Бай Иван

преди 6 месеца

А заредихте ли ги с правилната хартия или отново се направихме на интересни с най-евтината?