53

Анонимен

преди 7 месеца

Тоест първи по укриване на данъци. Василев се хванал за ИТ сектора, където всичко е светло, но с ресторантьоти, бараджиу, фирмаджи, плопкаджии и т.н. не иска да се занимава

52

до 60

преди 7 месеца

Сменям със следващия модел, как какво ще ги правя?! Именно затова се пускат с голяма остатъчна стойност.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Имах един близък приятел все налиташе на Ауди. Уж директно от дилър на Ауди, перфектна била- тотални гробници. Набиваше хиляди в ремонти. Смени 3. И тук говорим за Аудита на по 4-5 години не за някакви барутници осма употреба. Най-накрая миряса и си взе един нов Кодиак. Да, не е лукс кой знае какъв, но е читава много. Та от тогава само кара и сменя за по-новия модел. А вкъщи сме с нови коли, откакто се квалифицирахме и израстнахме в кариерите си.

50

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Половината от тея бензинки се преработват доброволно в метанови бомби. Забранени за паркиране в повечето подземни паркинги.

49

123

преди 7 месеца

До Анонимен 51. В момента карам Шкода Камик за точно 20 лева на ден (610 лв ми е месечната вноска). 150 коня, автоматик, бензин с доста прилично оборудване. Не е някакъв лукс, но е идеална кола за града.

48

Точно!

преди 7 месеца

Дъстъра ни излезе 14,52лв на ден. С таксите на лизинга да е станал 15лева на ден. Смятам по лизинг за 5 години. Вместо да нашием 14000 лева в 11 годишен автомобил, предпочетохме дъстъра. Сега джиткаме на газ за 1,12лв. Но разбирачите, карайте вечните дизели.

47

ДО 51

преди 7 месеца

600лв. при 5-годишен лизинг са ти кажи-речи 30к чисти пари (6к лихви според зависи- има сума промоции с 0.9% лихва). 15к първоначална стават 45к. 30-40% остатъчна стойност и ей ти грубо едни 75к лв.. За тях можеш да имаш доста коли. Шкода, Мазда, Опел- какво ли не. Все читави с по 5 години гаранция. И те така :)

46

До Анонимен 52

преди 7 месеца

Всички тези екстри вдигат цената и не са от първостепенно значение. Реално те разсейват от шофирането и не правят колата по-сигурна или по-надеждна. След 5 години всичко е с остарял софтуер и хардуер и не се знае какъв съпорт има.

45

до 51

преди 7 месеца

За 600лв. на месец можеш доста модели да си вземеш. Според зависи първоначална вноска и остатъчна стойност, разбира се.

44

Анонимен

преди 7 месеца

Аз нямам време и пари да карам трошка кой знае в какво състояние. Карам си новата кола, не губя време по сервизи. Вече среден клас автомобили имат екстри на премиум модели- масаж на седалки, автоматично спиране, дистроник, камера от птичи поглед, обдухване на седалки, торк векторинг и така нататък. Нямам пари за премиум марка или по-скоро не ми се дават подобни пари, няма смисъл. За до 80-100-120к човек може да кара разкошна кола. Както по-долу е написал един човек, взимате с голяма остатъчна.

43

Анонимен

преди 7 месеца

До 46 каква е тая прилична кола за 20 "кинта" на ден? Дачия Дъстър?

42

Анонимен

преди 7 месеца

Ръстът от ниска база е в границите на статистическата грешка. Тройно увеличение от 5 до 15 не е като тройно увеличение от 500 до 1500.

41

Анонимен

преди 7 месеца

Maнтaлитeт ce rpagи gълro и тpygнo, и ce npoмeня oщe no-gълro и oщe no-тpygнo...

40

Мухаха

преди 7 месеца

Хаха!Опорката е че цъфт7м и вържем под диктатурата на Франкенщайн сглобката на Амбасадата!Абе ние на очите си ли да вярваме или на измишльотините ви!

39

Алекс

преди 7 месеца

Игра с проценти.Сравнете бройките продадени автомобили спрямо населението и ще се види,че сме на последните места.

38

123

преди 7 месеца

Една прилична нова кола е 20 кинта на ден. Но българина предпочита да си кара трошката и да пие по 6 ракии всяка вечер в кръчмата и после да се оплаква как новите коли са много скъпи

37

Анонимен

преди 7 месеца

"Иначе да- 4500 за София е ниска заплата на студент в ИТ сектора с 2 години опит. " С две години опит, трябва да си от "вечните" студенти.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Това са само фирми но населението е бедно. Фирмите влагат пари за да не се обесценят от хиперинфлацията а и точат ДДС.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Бенз, щото став лесно на аз. В сервиза имаме по 200 поръчки на месец. Преди 3 години едвам имахме по 30-40. И да, има и доста ново коли. Особено по-големи двигатели и джипки.

34

Анонимен

преди 7 месеца

С 1000 лв. дневна заплата долу-горе мога да карам прилична кола.