85

Flady

преди 9 месеца

Каква е драмата? На детето не му се учело и баща му му е показал как без образование се изкарват пари, за да прецени дали наистина не му се учи или му харесва да полага тежък физически труд.. Това е възпитание, а не престъпление. Аман от ощипани лели подаващи сигнали..

84

Анонимен

преди 9 месеца

Момчето един ден ще стане страхотен майстор, щом е започнало да се квалифицира от толкова рано.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Браво на това дете.Вместо да краде като сънародниците си, с честен труд си изкарва прехраната. Като порасне ще нареди и жълтите павета, които Фандъкова мъчи 4 мандата.

82

Истанбулец

преди 9 месеца

Ако е момче, няма проблеми да плаче и да страда и дори да умре! Само момичетата се защитават в Европа, при това със специални привилегии.

81

Анонимен

преди 9 месеца

Децата на 10 години в България са в лятна ваканция и изпълняват плана по самообъение съставен от класните им ръководители състоящ се в прочитането на определени книги и други образователни задачи коитотрябва да отчетат на 1 септември.Инспектората по образованието проверило ли е това дете в кое училище е ученк и защо работи тежък физиески трудв нарушение на кодекса на труда, кой е работодател, как заплаща този труд,има ли регистриран трудов договор.

80

Анонимен

преди 9 месеца

До Всеки един от нас - Ако е такова кекаво, да не може да изкара, кел файда от него?

79

Срам

преди 9 месеца

Ако изобщо имаме някаква скапана държава, службите да установят кое е детето и да се публикува сметка, за да помогнем!!!На 10 това детенце трябва да тича на детската площадка !! В каква държава живеем!!!

78

Всеки един от нас

преди 9 месеца

е започнал да се учи да върши полезна работа още докато е бил дете. Само че родителите ни са се отнасяли щадящо с нас и работа сме вършили само вкъщи - започват най-напред да те учат да си подреждаш стаята, после да бършеш прах по някои мебели, след това да си измиеш чиниите, след като се нахраниш и т.н. На село на 10 г. вече помагат на полето. Така че, проблемът не е, че са го накарали да работи, а че жегата е страшна, то е под жарките лъчи и цял ден върши работа, подходяща за възрастен мъж.

77

Анонимен

преди 9 месеца

До До Дарина - Ами страдайте си. Радвам се.

76

Анонимен

преди 9 месеца

"Детето е на около 10 години, а авторът на клипа недоумява как родителите на детето позволяват то да работи на улицата при тези високи температури, " - Авторът на клипа е вулгарна дума за жески полов орган с пет букви.

75

Анонимен

преди 9 месеца

"Какъв е случаят с плачещето дете, нареждащо павета в София?"... ========= не знам какъв му е случаят, ама ако го накарат да напише изречението от заглавието, дори то едва ли ще напише "плачещЕто дете".

74

Анонимен

преди 9 месеца

Ако наистина е над 10 г. и вече е успял да забремени братовчедка си, нищо чудно близките му да са го изкомандвали: "Хайде сега да идеш сам да изкараш парите за откупа, който трябва да дадем на баща й, за да ви оженим!" Ако случаят е такъв, не виждам защо се възмущават някои. Всеки трябва да носи отговорност за това, което върши и ако не го научат на отговорност докато расте, после вече ще е късно.

73

До Дарина

преди 9 месеца

Бабче, ходите немили, недраги точно робите които създаде комунизъмъ и чакате робовладелеца да дойде, да раздаде малко пари и надежди за светло бъдеще!Затова и се кефите на детския труд, щото робията ви кефи! Ама заради такива като тебе страдаме всички!Мен не ме мисли, ходя си където искам и да вечно с пълен портфейл!

72

Анонимен

преди 9 месеца

Може да е направило някоя голяма пакост и баща му да го е накарал да поработи един ден и вечерта, като види колко пари ще му платят за свъшената работа, да си направи сметката колко дни ще трябва да работи някой, за да купи онова, което то е повредило.

71

До 73

преди 9 месеца

Ти от колко годишен си тръгнал да работиш бе, едновремец мамин! Едно време знаеш ли защо са имали по 7-8 деца?! Та поне някое да остане живо! Превземки били! Оди ти си пускай децата и внуците на по 10 години да блъскат по ***!Едно време са ходили пеш да предадат съобщение, *** ся седиш пред компютъра трът ко!Ходи си живеи в пещерата като едно време бе Маугли!

70

Идеалист

преди 9 месеца

Хей, другарю, ти какво решил си с ***!С тоя трясък и искриИзкуственият интелект смята "чук" за политически некоректна дума. Това е супер извращение!

69

Анонимен

преди 9 месеца

Надявам се програмистите в най-скоро време да разработят АИ за редене на тротоарни плочки и да няма слънчасали работници по улиците.

68

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Няма наяждане българина.Видяхте 10годишно момче да изкарва пари с честен труд и веднага почнахте със схемите как да му ги вземете.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време при какви условия са работили по полето - на климатик сигурно, и от колко годишни са се включвали в работата, да не би по-големи от това дете?!... Пък - чудно що ли, и как ли - ама са ставали хора. Ай Аман от фалш и превземки. Не виждат зомбираните безмозъчни 10-годишни, които са функционално негодни за нищо, щото са им залепнали задницитте за стола, а мозъкът им е станал на пихтия от екраните, а навирили гражданска съвест да се възмущават за дете, което... аууу, какъв срам - работи!

66

Мая

преди 9 месеца

Не се знае причината.може да е само с болна баба.А пенсиите заете какви са у нас.