124

Анонимен

преди 9 месеца

А какво ще навреди това на Русия? Всички западни подлоrи отдавна вече разрушиха руските паметници - и Полша, и Прибалтийските, да не говорим за Украйна. И какво - Русия стана ли по-слаба, това навреди ли по някакъв начин?

123

Анонимен

преди 9 месеца

Както е казал един голям българин: "Последния комунист ще умре в България, а не в Русия"

122

под дърво и камък

преди 9 месеца

Той къде се скри тоя мушморок?!

121

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

120

Анонимен

преди 9 месеца

Щото сега са му наредили от Посолството. Кое не е ясно?

119

Анонимен

преди 9 месеца

Всички путинисти и русофили трябва профилактично да изкарат 2~3 години колония в Сибир.

118

115

преди 9 месеца

Тия са русофили колкото аз съм космонавт.Ако ги питаш за едно руско стихотворение,песен,художник или картина,ще те гледат като сомове и само ще премляскват.Тия не са русофили,това са путинисти.Обикновена мързелива ***!Комунизма ни ги завеща тия,а както всички знаем комунизЪМА е идеологията на негодниците и некадърниците.Тогава бяха най-добре.

117

Черния

преди 9 месеца

Ще изчакат зимата,като се преберете

116

ЛЕНА, НОВАТА МАЯ!

преди 9 месеца

НЕ СЕ СМЕЙТЕ НА ТАА ИЗВЕТРЯЛА ЛЕЛКА. БЕШЕ ДЕПУТАТ, ЗАМ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА, ОМБУЦМАН, КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ, КОСТИНБРОДСКА ИЗМАМА, А СЕГА ЩЕ СПИ НА ПАЛАТКА ПРЕД ПАМЕТНИКА ДА ГО ПАЗИ? ВЕЧЕ НЕ Е АКТУАЛНА, ИМАМЕ СИ ЛЕНА ПАРАПЕТА.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък питам сестра Галева, къде се е скрил "брат" и?

114

Човека от Банкя

преди 9 месеца

Аз и сега не искам.

113

ЗЗ Ваттен

преди 9 месеца

Изгорете ги направо в палатките!Какво ги жалите?Комунисти предатели.Тия са по безполезни и от ***.А вредата е в пъти по-голяма от тази на ***.Добрият комунист,е мъртвият такъв!

112

Хаха

преди 9 месеца

Всички се надпреварват за русоробския слабоумен електорат. Пишат се социал демократи, а всъщност се прекланят пред нацистката диктатура на бункерния изверг Вова. Те дори не са русофили, защото всички обичащи Русия биха искали да се освободи от диктатора, преди да е станала лика-прилика със Северна Корея. Никой не е обвинявал противниците на режима на Хитлер в германофобия нали!

111

Анонимен

преди 9 месеца

ЩЕ ИМА КАТУН ДОКАТО ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ПЛАЩАТ- СПРАТ МИЛИОНИТЕ И КАТУНА ИЗЧЕЗВА- НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ, НАС СЪЗДАДЕ НИ КРЕМЪЛ НИЙ СМЕ КУКУМИЦИНИ, НИЙ СМЕ КУКУМИЦИНИ...ОТ ТУК ДО КРАЯ НА СВЕТА

110

ох, Галева

преди 9 месеца

Защото само теб чакаха, да попиташ.

109

Анонимен

преди 9 месеца

ТАА КУ КУ МЯ ВКА Я ДАВАХА ПО НОВИНИТЕ- ПРЕДИ ГОДИНИ ТЯ БЕШЕ ОЩЕ ОМБУДСМАН- МЕД СЕСТРИ СТАЧКУВАХА ИЗЛЕЗЛИ НА ПРОЗОРЦИТЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЯ А ТЕТКА ОТ ВЪТРЕ ПОДВИКВАШЕ- ..СКАЧАЙ, СКАЧАЙ- КЪФ МОРАЛ КО НЕЩО- БОРКИНЯ БЕ БОРКИНЯ- ПЪЛНА КУКУВИЦА.

108

Ванчо

преди 9 месеца

Кога милицията и общината ще разкарат кришнарския катун от центъра?

107

Анонимен

преди 9 месеца

Как да помним историята си като СССР ни заграби държавния архив и отказва да го върне?........хахахахахааааБАБА ТИ САМО С АЕХИВ ПОМНЕЛА

106

Анонимен

преди 9 месеца

Монолова винаги е била сексуално привлечена от банкянския бек, винаги е искала да го язди докато и затреперят краката и да го смуче на Бойко докато топлото му мляко и напълни гърлото за да може Мая да преглътне вкусното му мляко и да се облизва като мачка лочеща мляко. А сега прави стойки пред паметниците ;)

105

ха-ха

преди 9 месеца

Майче, Майче, защо питаш Бойко, той отдавна не е премиер. Питай Денков, Асенката, КироЛена.... Даже смятам, че и с Фандъкова си се объркала, мисля, че не решава тя, Наредено й е!