39

хюго капет

преди 9 месеца

Хахаха, да бе. Най-вероятно е 1500-на света

38

Анонимен

преди 9 месеца

Като всички други класации и измишльотини, това се прави само за да се продава тиража, нищо друго. И може би да придобиеш общо знание.

37

Нане

преди 9 месеца

България 1989 година.... Над 110 000 редовна армия, с над 300 бойни самолета в експлоатация... Ракети с обсег 500 километра.... Сега кръгла нула, благодарение на краварската съсмет в България... ===)))

36

Анонимен

преди 9 месеца

Малка,малка, moй и mигана е малък,ама дръжкаmа му е голяма.

35

Аз

преди 9 месеца

Тази оценка не означава нищо една армия се доказва в битка колко е добра или калпава нашата не е участвала в в реална битка от ВСВ ако участва в военни действия само Господ знае как ще се покаже но аз не съм оптимист че че ще се представи добре

34

Анонимен

преди 9 месеца

59 в света, ама я ги качете на кантара да видите, че по общо брутно тегло българската армия е на първо място в света!

33

Анонимен

преди 9 месеца

Нашата войска по численост, е колкото военния оркестър в руската армия.

32

Митака

преди 9 месеца

Айде не ме разсмивайте, че познавам бая военни. Ако стане нещо ще се разбягват първи. Дебело.гъзи чиновници в униформи.Вземете купете в тая държава 2 влака бе политици.От години ни се бях качвал на влак, е миналия месец се качих от Плевен до София. Ми то в Африка сигурно влаковете са по добри би хора. Адската мизерия. Не от третия, от четвъртия свят сми.Каква армия, какви 5 лева.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Ние имаме теляци и полеви бани.На кое място очаквате да сме?

30

ИТ

преди 9 месеца

Бих проникнал в чужди мрежи, заразил компютри и организирал мрежи от ***, ботове, дезинформация, пропаганда и отвличане на вниманието на плебса.

29

град Омуртаг

преди 9 месеца

Нямаме вода, но затова пък имаме Тагарев и армия.......

28

Анонимен

преди 9 месеца

В Пловдив често се виждат хора от армията с униформи. Вчера видях покрай Кауфланд вървяха мъж и жена от армията, но и двамата бяха много тежки. Загледах се защото жената беше в дрехи с номер 62 по бг.стандарт. Видимо над 110кг.Задните и части точно като на Пеевски или на Борисов с размерите. Мъжете беше с корем копие на Христо Иванов. Запитах се тези хора как покриват нормативи, като едвам си движеха краката. Няма ли да помислят малко за здравословно хранене? С какво ги огуяват в армията?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Герои на Чалгария, Украйна има нужда от вашите военни гении! Изпратете на Източния фронт генерал Бойко Борисов, генерал Радев, генерал Янев, фелдмаршал Тагарев и Райхсмаршал Шкембе войводата и фелдфебел Джамбазки! Само те, вашите наполеони, могат да победят Русия! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Тапирчо!

26

Фитьо

преди 9 месеца

Колко пъти е по-голям валутния резерв на Запада,а Русия се не предава.Не си ли в състояние сам да си произвеждаш необходимото за армията валутния резерв е една цифра и както се "замразяват" авоари,така и тези със "замразените" ще престанат да използват валутата на страната краднала парите им.В тази класация Колумбия е сред първите двайсет - смешно е.

25

Това е гавра

преди 9 месеца

с колонията,някога гордо наричана България! НАТО ни пази,ЕСССР ни храни,Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата! Хау!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Армия имахме до 10,10 1989 г! Днес имаме армия само за Парад! -:)

23

Анонимен

преди 9 месеца

То на война се тръгва с шкембе. А не с вени и фибри

22

VladTepes

преди 9 месеца

Имаме силна армия с достатъчно генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове, доктори на военните науки, хабилитирани лица и т.н. съгласно принципа "много вожд, малко индианец". Още Джани Родари е разбрал силата на такава армия справка - "Приключенията на Лукчо". Имаме учени военни като проф. Медникаров от ВВМУ, разработил стратегия за отбрана на крайбрежието и териториалните води без кораби и доц. Маринов от ВВВУ, разработил стратегия за отбрана на въздушното пространство без самолети.

21

Ало

преди 9 месеца

Армията ни е превърната в женски пазар. Вън жените от армията. Еврофеминстки пунди.

20

Пред нас са

преди 9 месеца

Армиите на Тонга, Кайманите, Лихтенщайн и Монако. А начело на държавата ни е генерал, следователно ни управлява хунта.