146

Рупите

преди 11 месеца

Няма и да има. Момичетата стават жени и бегат да стават офисджийки. За справка почти всяко село или малък град. Народ само с мъже не се прави.

145

До 164

преди 11 месеца

Малко по-леко със заплахите, че не знам дали се интересуваш, ама масово ИТ спецовете изкупиха земеделските земи. Гледай да не откажат да ти продават брашно ;) Справка в ТР.

144

Анонимен

преди 11 месеца

До 158, когато ИТ изчене.... тези в ИТ сферата ще са се преквалифицирали и пак ще имат стандарт. В тази сфера служителите са висококвалифицирани и много учещи индивиди. Изчезването няма да стане от днес за утре :) А момичетата и момчетата ще се ориентира мноооогооооо бързо и пак ще са над нищоставащи и нищоправещи! Дали схвана картинката? Вероятно не, zero sum thinking е добро описание за интелектуалните ограничения, с които се бориш.

143

До 152

преди 11 месеца

Малко по-леко с хвалбите. Може да имаш много пари, но аз съм хлебар и ако не ти дам хляб, въпреки парите ще ядеш на некому... Още сме далече от времето с една гласова команда робота да ни направи храна. Това е малко като цигари и кибрит. Ако едното го няма другото е безполезно, нужни са и двете.

142

ТЪп

преди 11 месеца

А с неработещите млади какво правим? Интеграцията им май е само на хартия, колкото НПО тата да отпечатат листовки и да вземат едни пари за добре "свършената" работа.

141

Реалист

преди 11 месеца

По заплати много фирми са въвели 2 часова работна седмица. Само дето реално се работи 60 часа+

140

Анонимен

преди 11 месеца

Пак го обърнахте на сбирка на пъпчиви пубери имащи себе си за незаменими!

139

Анонимен

преди 11 месеца

Нали опитаха преди няколко години с внос на молдовци и украинци, на другата година ги нямаше. Тия дето прескачат браздата и те гледат да се изнесат бързо от тук, че щом за тях е страшно, а идват от военни зони ...

138

До151

преди 11 месеца

Пич,до пет години ти и твоите себеподобни ще сте едни от първите които ще увиснат на социалка издухани от AI,ако не сте натрупали доволно кеш и активи а не някакви си измислени осигуровки!За глууупендерите черноработници пак ще има къшей хляб,ама виш тоя стандарт който го имат днешните IT кадри ще изчезне безвъзвратно!

137

Буюклиева

преди 11 месеца

Делян Пеевски взема мръсни пари от арабите и те правят на всяка крачка бръснарница. Тези уж бръснарници служат за изпиране на пари от дрога, оръжие, трафик на хора и хероин. И нашите корумпета си мислят че ЦРУ и ФБР не вижда какви свинщини става в бугарско.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Те не се търсят хора, тука няма икономика. Тука има един древен алъш-вериш в най-антична форма /вземеш за лев и продадеш за два/ и това е. Земеделие и животновъдство няма, един 3-месечен убит туризъм, но добре, че аутосорсинг компанийте намериха робска трудова ръка та се вкара някой лев, но Индия задмина Китай по населени, а там робите са по-евтини така, че и този бизнес ще отмине. Взеха ни ресурсите, затвориха роднот земеделие и животновъдство, нарязаха заводите за скрап и те така

135

българина

преди 11 месеца

то и по грао в така.... ценности

134

Лицето,

преди 11 месеца

на снимката е без мозък, вместо да се подобри живота и икономическото състояние на българското население, тя предлага да се внасят отвън хора да работят...Излиза, че местното население ще мизерства, а ще се плаща на *** и араби, които също няма да работят....Предложението граничи с диагноза за Карлуково.

133

Хаймарс

преди 11 месеца

Какво ми я хвалите Русия? Тази държава е почти загинала. Тя изтрепа собствените си хора с безмислена война. Добрата новина е че руското робство в България свършва. Хората ще разберат че Русия винаги е била най-големия душманин на България.

132

до 148

преди 11 месеца

Мето, миличък, ако програмистите станем безработни, ти умираш от глад на момента. А прочее, имаме инвестиции да изхраним и правнуците си неродени и пасивен доход. А ти имаш един гол ***. Твоята велика "професия" е мое хоби, както обичам да казвам. Умея всичко, което умееш ти и го правя около 1000 пъти по-добре, а ти моята работа 1000 живота да живееш не можеш да я работиш :) ЯКо, а? Затова някои имаме, а ти с това мислене си вечно дъно :)

131

Анонимен

преди 11 месеца

Как изкуствения интелект ще ме направи безработен като аз вече буквално няма нужда и от както избрахте чалгарина се водя безработен, достатъчно ви бяха 20 години съм ви внасял макс осигуровки, сега вие си работете бачкаторчета.

130

до 149

преди 11 месеца

Какво става в тая Берковица с една шепа нагли провинциалисти, които нямат 20лв. на година за застраховка, ама имат за по 20 кубика дърва на далавера купени от кмета пред къщата си, бре? Я кажи какво става???

129

анонимен

преди 11 месеца

Хора вижте какво наводнение става в Берковица от откраднати пари и непочистени корита. Занимават ни с глупости, а не пишат какво става в страната.

128

Мето

преди 11 месеца

Голям кеф ще е изскуствения интелект да почне да си пише код сам и 90% от програмистите да станат безработни. Най-големия бизнесмен в България е Пеевски. Основния му бизнес е рекет, измами и крадене на фирми. Затова България е страна от третия свят, а скоро и от четвъртия.

127

Анонимен

преди 11 месеца

Забравете за какъвто и да е внос на кадри,няма нормален човек на земята който да се спре тук при положение че само на хиляда километра в западна посока ще взема в пъти по високо заплащане!