107

Путин е

преди 11 месеца

слуга на САЩ. Ако Путин не беше слуга на САЩ щеше да спре майдана 2014 и събитията в Киев и Одеса.

106

До 114

преди 11 месеца

В НАТОВСКА България руски мутри няма да влезнат !!!!! И бай тошо няма да се върне!!! Изтрий си лигите!!!

105

Русия е САЩ

преди 11 месеца

и САЩ е Русия. Путин е от лобито на Глобалният Финансов капитал - Демонократите. Шефката на ЦБ на Русия е слуга на САЩ. Истинска демокрация има при част от републиканците Десантис, Тръмп и Крайните Патриотични партии на Русия. От демократите Кенеди кандидат за президент на САЩ е читав, но ще последва съдбата на Кенеди. От векове лобита в САЩ финансират Русия, за да се водят войни по света. Путин е един най-слабите Президенти на Русия и позволи да се лее кръв, БРАТСКА КРЪВ, от 2014 Русия Украйна.

104

Нане

преди 11 месеца

Ако не беше Русия, още да сте с шалварите и фесовете ве продънени го ***.... ===))) Смърт на кравария....

103

Българин

преди 11 месеца

България като част от НАТО няма да изпрати Натовски контингент...НО ТЕБ МИТРОФАНОВА ЩЕ ОТЗОВЕМ ОБРАТНО В РУСИЯ...за манипулации, лъжи, всяване на паника и намеса във вътрешните работи на България...където ти си една Чужденка...дори и по чужда!!!

102

Някой

преди 11 месеца

Тази е приятна колкото Нинова.

101

не може да бъде!

преди 11 месеца

България самоуверено повтаря грешките от 1941 г!Може би не точно цяла България а тези които сега имат претенции да я представляват!А на тях искам да им подскажа че е напълно възможно да се случи това ,което се е случило няколко години по-късно!

100

Off

преди 11 месеца

А мутрофановна дали се е подмила, че голямо близане я чака тази вечер.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Ако продължава в тази посока Да се меси във вътрешните работи на държавата Да пропагандиране и дава акъли. Май този път изгонването на полковник от кгб мутрофанова е сигурно . Радев и пазеше гърба. Резидента обаче е аут.Тези от ПП този път ще я изгонят

98

Българин

преди 11 месеца

...Системното въвличане на страната в конфликта в Украйна - било то чрез снабдяване на киевския режим с боеприпаси или например чрез евентуалното изпращане на национален контингент в зоната на военните действия,...това е директна ПРОВОКАЦИЯ И ЛЪЖА ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА И СТРАХ СРЕД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ТОВА Е ГРОЗНА МАНИПУЛАЦИЯ И ТАЗИ НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОТЗОВАНА!!! ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

97

Калашников

преди 11 месеца

Слава на РУСИЯ !!!!

96

До Анонимен 97

преди 11 месеца

Американска чуждица, друг път, наратив е от френски и английски. В руски се използва от доста отдавна, от миналия век. Ама, щом си рекъл, всичко произхожда от Америка, тя е и яйцето, и кокошката на света.

95

Русия е част

преди 11 месеца

От Глобалният Финасов Капитал. Путин е част от младите лидери на САЩ. Всички други слоугъни са нелепи и смешни. Лобито на Путин е лобито на Глобалния Финансов Световен Капитал. В момента демоНократите в САЩ са в съюз с Русия. В Русия в 4-ри области е въведена цифрова рубла. Китай дължи растежа си на изнесени Западни Произвоства. Вярвате ли още в приказката за принцесата Девица?

94

НАРОДА

преди 11 месеца

АКО МИНИСТЪРЪТ НА ВОЙНАТА НА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕДАТЕЛСТВОНТО ПРАТИ КОНТИНГЕНТ В УКРИЯ, ВСИЧКИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ПЛОЩАДА!!!

93

Нане

преди 11 месеца

Пак ще скълцаме фашистите, както през 44 та... ===))) софето е развъдника на кравляшката фашистка пропаганда...

92

Анонимен

преди 11 месеца

Това ли е новото гадже на Благо Джизъса

91

Българи

преди 11 месеца

Тази се опитва да всява страх и безредици с ЛЪЖИТЕ си!!! Това не е допустимо!!! Това е ненормално!!! Какво още чакате да направи??? Да си заминава от България!!! Тя е вредна за България!!!

90

Анонимен

преди 11 месеца

Официална София днес е една утре ще е друга. Хората остават едни и същи и са приятели на Русия

89

НАРОДА

преди 11 месеца

НЕ НА ВЪВЛИЧАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ТАЗИ ЧУЖДА ВОЙНА!!!

88

Българин

преди 11 месеца

Знаех си че ЛЪЖАТА НА възраждане за мобилизация идва от пасолството! Но тази Нагла другарка пак си позволява да се меси във вътрешните работи на България!!! Кога ще я обявите за персона нон грата и ще си я изпратите обратно!!! До кога ще търпим НАХАЛСТВОТО на една ЧУЖДЕНКА!!!