47

Анонимен

преди 1 година

15 месеца Кремълските Терористи обстрелват граждански обекти в Украйна. Преди 6 месеца руските сапьори минираха Каховската ВЕЦ. СТРАХУВАТ СЕ ОТ УКРАИНСКОТО КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ И ЗАТОВА ВЗРИВИХА СТЕНАТА. СЛЕД 2 СЕДМИЦИ ЩЕ ИЗСЪХНЕ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ.

46

Анонимен

преди 1 година

Преди 6 месеца руски сапьори минираха Каховската ВЕЦ. През последните 2 седмици евакуираха документи и техника от отбранителните си позиции на левия бряг на Днепър. Рано сътринта на 6 юни 2023, войници от 1ви батальон на 205та мотострелкова бригада от Будьоновск, Ставрополски край, по заповед от Главното си командване, съгласувано с Кремъл, дистанционно взривиха стената и ПОТОПИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ОТБРАНИТЕЛНИ ПОЗИЦИИ. СЛАВА БОГУ, ЧЕ НЕ КОМАНДВАТ БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ...

45

Анонимен

преди 1 година

Толкова са Zле руснаците, че сами се заляха и си спряха водата за да забавят офанзивата. Военно престъпление е това в огромен мащаб.

44

КаскетЯ

преди 1 година

Верно бе, Расия никога няма да напада Украйна, не води война а само военна операция! Верваме ви таваришчи!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 Никакво лъжливо овчарче няма. Този взрив е направен от украинците. За руснаците не е от полза да се заливат сами с вода, нито да спират водоснабдяването на Крим. Версията на украинците че така руснаците щели да спрат смешната им контраофанзива са повече от трагикомични. С вода ще я спрат да, все едно нямат ракети и други оръжия. А и както се вижда украинците са подготвени за наводнението и не ги засяга, дори сами казват че са го изчислили.

42

Анонимен

преди 1 година

Получи ли се приказката за лъжливото овчарче? Получи се. Дори и Руснаците да са го взривили, след всичките лъжи на Украйна вече никой не им вярва. Цял ден по BBC говорят как двете страни се обвиняват една друга, но не взимат страната на Украйна, което не е било никога до сега. Просто почнаха да излизат доста лъжи на яве и рейтинга на големите медии рязко падна последните месеци.

41

Анонимен

преди 1 година

Украинците са го взривили и не им е за първи път подобно действие.

40

Анонимен

преди 1 година

Има ши още някой да вярва на Зеленско-Американската мафия?

39

Космонавт

преди 1 година

Русия отрече, Кремъл отхвърли обвиненията ... скучни окупатори. Всеки може да се досети сам кой има полза от такива действия.

38

САЩ - сатанисти

преди 1 година

По същото време Днепропетровският ВЕЦ е започнал да изхвърля голямо количество вода. Който има поне 2 мозъчни клетки, ще разбере. Останалите ще продължат да развяват украински знаменца и ще се радват на новото американско правителство в колонията

37

Стига манипулации

преди 1 година

Пределно ясно е, че взривът е извършен от украинците. Това нечистоплътни твари

36

Анонимен

преди 1 година

Да знаете, че следващия път, когато Зеленски се нассссере в гащите, ще са виновни руснаците, Путин, врачката от Горно нанадолнище, но не и той!

35

Анонимен

преди 1 година

Слабакът Русия може да разчита единствено на терор. Мисля че дойде моментът Русия да бъде обявена за държава спонсор на тероризма.

34

Анонимен

преди 1 година

Аргументите на украинците са железни стената е минирана не може да е взривена чрез обстрел, а руснаците я контролират .

33

В.

преди 1 година

Ако Украинската армия е предвидила такова развитие и то не и пречи, а за Руската страна нарушава водоснабдяването на Крим, кому е притрябвало да взриви този участък?

32

Анонимен

преди 1 година

Едва ли са руснаците, ама карай.

31

Анонимен

преди 1 година

Американският радиоводещ Гарланд Никсън осмива западните медии.Според мейнстрийма, Русия:1. Атакува собствените си тръбопроводи2. Взриви Кримския мост3. Нападна собствената си атомна електроцентрала4. Нападна Кримския мост5. Взриви собствения си язовир6. Атакува Кремъл с дронове

30

Анонимен

преди 1 година

До до 15-каГледах видеата, огромен е този "бент" , огромен, с много голям мащаб и заля огромни площи!

29

Ала Бала

преди 1 година

Като няма да забави настъплението, защо им е на руснаците да го взривяват ? Още в началото Зеленски лъже, че не било възможно да се взриви отвън - в статия на НЙТ от 29.12.2022 се говори за украински тестов обстрел с HIMARS на стената, докато е била под украински контрол, с цел да се предизвика евентуално наводнение.https://washingtonpost/world/2022/12/29/ukraine-offensive-kharkiv-kherson-donetsk/

28

до 15-ка

преди 1 година

какъв язовир бе това е забентеане на Днепър и изкуствено повдигане на нивото за да е плавателен, а самия бент е вец ама сериозен не като нашите по Искъро