237

Боби

преди 1 година

До Анонимен "На руските мошеници кой им вярва освен русофилите? Миналата седмица на два пъти убиваха Залужни и Буданов." А колко клона на Путин вече има, Колко Двойници, Колко и какви ли не терминални болести тоя чиляк изкара... - НЕ ВЯРВАЙ НА ЖУРНАЛИСТИ - ПРОВЕРЯВАЙ по три пъти

236

Анонимен

преди 1 година

До 260.И за това ли в Русия избягаха 5 милиона украинци,айде стига с тия урко глупости.

235

Анонимен

преди 1 година

Хайде няма нужда да лъжете толкова. Офанзивата още не е започнала ама непобедимата руска армия вече е отблъснала атаката. Стига сте хранили тоя пpocт руски народ и нашите прocти русофили с непрестанни лъжи. Бъдете по-скромни.

234

до 258

преди 1 година

В Масква могат да говорят за горене и удавяне на укаинските деца, това не е неонацизъм според тебе? Цитирам "да се намери финално решение на украинския въпрос". Действията на Украйна са напълно закономерни според рашистката инвазия.

233

Боби

преди 1 година

До Анонимен Защо се изказваш НЕПОДГОТВЕН? Пригожин е лежал в затвора. Това ДИРЕКТНО го изключва от повечето държавни и спец работи в РФ!!!

232

Боби

преди 1 година

До Веселяк СВО са определени мого много ясно - Денацификация на Украйна - не може в ръководството на страната да има някой който открито да казва Москалаяко на Гиляко и т.н. НЕОНАЦИСКИ ДЕЙСТВИЯ. Демилитаризация - да няма оръжия с огромен обсег на действие които да заплашват включително вътрешността на страната. Защита на ЛНР И ДНР пак терористично да не ги обстрелват практически ежедневно

231

Вервайте

преди 1 година

Руските смешници оня ден бяха "елиминирали всички" военни единици на Свободна Русия, а днеска само "отблъснали". След два дена чакаме - "героично отстъпили до по-стратегически позиции към Масква", и след това - "победоносно се предали в жест на добра воля".

230

Анонимен

преди 1 година

Твърде е вероятно Путин да бъде наследен от криминалния престъпник Пригожин. Руският народ напълно си го е заслужил. Това ще е ореола на руската имперщина, главният виновник за позора на Русия.

229

Анонимен

преди 1 година

На руските мошеници кой им вярва освен русофилите? Миналата седмица на два пъти убиваха Залужни и Буданов.

228

Анонимен

преди 1 година

Пригожин: "НЕ МЫ придумали эту спецоперацию и развязали безмозглую педерастическую братоубийственную войну. НЕ МЫ по-хамски прошлись сапогами по всей территории Украины. НЕ МЫ просрали под Киевом, Сумами, Черниговом, Харьковом, Херсоном. Шойгу и Герасимов должны будут застрелиться. Или мы повесим их на Красной площади. Мобики, откройте глаза и порвите ЖОПЫ тем негодяям на Рублевке."

227

Боби

преди 1 година

До Веселяк Ти представяш ли си какво предсталява конфликта? Започваме с огромна граница Белорус, Полша,Молдова и Румъния. която ВСУ трябва да охранява за да хваща бегълците от могилизация, 250км море Одеса, Николаев до Харковска област за над 1000км Бойни действия и след това още има до оня ден граница пасивна между РФ и Украйна. Уккраинците са с полиция и СБУ към милион а РФ с ЛНР И ДНР са към 600000

226

Веселяк

преди 1 година

Украинците загиват - достатъчно е да се видят гората от знаменца в центъра на Киев. Но те се бият за родината си. За какво *** руснаците? Някой ще обясни ли целите на СВО? Да сравним ли с руските безсмислени "месни щурмове". Бахмут го взимаха почти година.

225

Веселяк

преди 1 година

Фильовци,сякаш не видяхме кого пращат на война. Не видяхте ли мобилизираните? А видията, които снимаха не гледахте ли?Да,Русия има огромен мобилизационен потенциал. Да,могат да победят,ако обявят пълна мобилизация и сложат цялата икономика във военен режим. Дали ще го направи кагебиста,а?

224

Боби

преди 1 година

До Ех Боби Вчера по територията на РФ по граждански обекти точно Белгородки район ВСУ са изстреляли над 600 снаряда и ракети от РСЗО. Защо това е възможно? Защото РФ се изнесе без бой от целия Харковски окръг когато ВСУ проби фронта който както казах беше безкрайно глупави и неефективно това дори не беше прикрите. По-Точна дума ПОЗОР. Сега мирни граждани умират заради решения от преди почти година.

223

Мисирките- бавите се

преди 1 година

ка още не сте напечатали че всичко е руска дезинформация и украинците изобщо даже нямат никакви загуби и всичко е една 'успешна' 'специална' 'операция' на НАТО ЧВК ВСУ за злепостстаяне на Кремъл?

222

Веселяк

преди 1 година

Оу,колко много народ. :) А защо правиха мобилизация като имат толкова "войска"? Росгвардия може да бие с палки невъоръжени протестиращи. Вътрешните войски са,за да поддържат режима.

221

Веселяк

преди 1 година

Що се отнася до фортификациите: губернаторът на Белгородска област изхарчил над 100 милиона евро! за фортификации. Какво стана? Една рота с Бтр и танк спряха за кратко да си направят селфи

220

Боби

преди 1 година

До Веселяк "Руския войник е необучен и зле облечен." Ех Веселяко да беше попрочел а? В РФ има 6 типа войски ФСБ(това си е полиция и SWAT), Росгвардия(карабинери, Вътрешни войски, спецназ) Наборници - тук си прав но те нямат място в СВО, Казионни военни и доброволци мотиворани и обучени Професионалисти. ЧВК - първите нямат никаква бойна стойност - платена охрана но вторите като Вагнер са черешката на тортата. Имат боен опит от цялата земя и не са сковани с военните устави морален кодекс и прочие

219

Другаде освен Плевен

преди 1 година

До Плевен - като сте със "братска Украйна" върви им помагай! Ние ще си чакаме братушките по традиция с хляб и сол и ракийка на сянка под асмата !

218

стил ИДИЛ

преди 1 година

укро-терористите, нали имат същите учители като ислямските терористи, ще се утилизират на малки ордички. Руснаците имат доста опит с тази "тактика".