15

Скомина

преди 11 месеца

Уважаеми сънародници в денят на Ботев защитете България от руските продажници 18:30 пред замъкът на позора.

14

Анонимен

преди 11 месеца

Ако кажеш държавна измяна в БГ, това значи да те отсвирят отвсякаде Йотова, това сие вътрешно за всеки българин :)))

13

Хахаха

преди 11 месеца

Ааа обърна ли палачинката? Очаквала да има кабинет ... хахаха

12

ПОЗОР

преди 11 месеца

Импийчмънт съд затвор

11

НЕДОВЕРИЕТО

преди 11 месеца

...Е ВЪВ ВАС!!! НЕ СМЕ УСЕТИЛИ НИЩО ДОБРО,, ДОКАТО ВИЕ С РАДЕВ НИ УПРАВЛЯВАХТЕ ЧРЕЗ СЛУЖЕБНОТО СИ!

10

Анонимен

преди 11 месеца

Това правителство би имало по-ниско доверие и от БСП-ДПС правителството, което беше подкрепено със златният среден пръст на Атака. След него няма да има бъдеще за ПП и ДБ а ядрото на ГЕРБ ще се свие значително. Общо взето едно политическо самоубийство, само за да спаси ББ от разследвания още малко време. Поредната ниска точка за родната политика и срам за нас.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Американското посолство в страницата си призовава за днешен протест срещу президента!!! Вие осъзнавате ли, че чуждо посолство призовава за сваляне на нашия президент!!! Къде са институциите за такава груба и нагла намеса във вътрешните ни работи?!?!?!?!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Това е чист нацизъм в захаросана джендърска обвивка! Какво като сте сложили няколко кастрата начело на мафията? Пак си оставате нацистка мафия.

7

Lina

преди 11 месеца

Не знаем. Каквото каже ам .П. Днес е организирало протест в БГ. Това е мечтата на граб ппдб+

6

Анонимен

преди 11 месеца

Ти си очаквала да има кабинет...хахахаха :))) Когато стане въпрос за национална измяна, на всеки му светва вътрешно лампичката Червенокоске :)))

5

А ха

преди 11 месеца

С какво право Радев и Йотова се месят в Изпълнителната власт????Явно те си живеят в Президентската си република!

4

ЗАЩО?

преди 11 месеца

Защо Йотова не си гледа синекурната длъжност,а се превърна в политически анализатор?Всъщност нейната роля е абсолютно безппредметна-харчи излишни държавни пари с цялата администрация,която има.Вторият мандат с Радев се превърнаха в яростни критици.Какво върши тя-освен да ходи по мероприятия не е ясно.С Радев излъгаха много хора-видя се как не искат да сме нормална европейска държава.Че службите не работят за страната отдавна е ясно.Подскочиха като разбраха,че няма да имат уши навсякъде.

3

До 1

преди 11 месеца

ПП НЕ СА НАПРАВИЛИ НИКАКЪВ КОМПРОМИС!!! ВСИЧКИ МИНИСТРИ СА НА ПП, ЕДИНСТВЕНО МАРИЯ ГАБРИЕЛ Е НА ГЕРБ, НО ТЯ ПЪК ОТ 15 ГОДИНИ НЕ Е ЖИВЯЛА ЗА ПОСТОЯННО ТУК. Не знам защо се тиражират клишета без грам мисъл?!?

2

Анонимен

преди 11 месеца

Като видях кандидатът за министър на отбраната, веднага си помислих, че майките, жените, сестрите на българските мъже и момчета задължително трябва да излезнат на масов протест. Този екземпляр отдавна мечтае да вкара България във война, която не е НАША!!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Айде на коалициите молим. Браво ПП най-накрая ще може да изчегъркате Баце. Докато го прегръщате, може да го чешете/чегъркате по корема.