17

Баба

преди 1 година

Учителите защо не протестират,когато им въвеждат реформи водещи до неграмотност .Повече от 30 години се провеждат т.н.реформи в образованието,които го съсипаха.Учителят е обезличен,няма право да направи една забележка,няма право да възпитава ценности,морал,няма право да си казва мнението.Нооо...за тези неща не протестира учителското съсловие.Защо!

16

Анонимен

преди 1 година

Бизнесдамата Янка го играе синдикалист от 25г. Само популизъм. Защо не погледне какво представляват 80% от учителите??? А съдържанието на учебниците? И защо 48% от учениците завършват функционално неграмотни???

15

Анонимен

преди 1 година

Такева не е ли пенсионерка.Защо говори от името на учителите

14

инж.Цанев

преди 1 година

Да стакуват пред президентството. Той ....Радев.... ще ги ,,разбере"...

13

Мариана Проданова

преди 1 година

До УчителО, прощавайте за правописа ми!Това е поправимо,но качеството на образованието във всяко едно отношение в училищната институция зависи от тези, които са в системата на образованието.Не смятам, че увеличението на УЧИЛИЩНИТЕ ЗАПЛАТИ , ще реши проблемите.Сами виждате недоволството на хората. Преценете какво предизвиква това негативно отношение на хората към вас!

12

Rеее

преди 1 година

супер Н-А-Г-Л-О-С-Т, полицаи 900 лв чисто, НОИ 920 лв чисто и т.н.

11

радомир

преди 1 година

Положението в държавата е: Снишаване, снишаване, снишаване ... Помните ли тази реплика на кого беше? Сега е същото положение, затова и всичко е сложено във фризера, докато нещо белким се оправи. Останалото е цирк за парлама пред народа.

10

Анонимен

преди 1 година

Какво произвеждат тези пар@ зити мързеливи и връзкари ???? Неграмотни деца накрая! МРЗ или да изчезват. В частния сектор търсят работна ръка.

9

Тихомир

преди 1 година

Към от 1 до 4 коментар - нали не очаквате качествено образование с 1000 лева заплата. Що например да не отиде да работи в някое държавно ведомство и да взема повече пари, без да се занимава с некадърните ни малки изрУдчетЪ (не изключвам моето)??? Много лесно се приказва отстрани, Вие имате я по едно, я по две деца. А тия хора по цял ден се занимават с малки невръстеняци. Работя в непосредствена близост до две училища, вервайте ми знам що за стока са децата на България.

8

Kiko

преди 1 година

Тези и полицаите всяка година по два пъти искат увеличение!!!!!!! Аре бягахте баси нахалните !!!!!!

7

Учител

преди 1 година

До Мариана Проданова'...некомпетентностTа'

6

Анонимен

преди 1 година

Неграмотни родители - неграмотни деца. Крушата не пада по-далеч от дървото. Тук учителите нямат вина.

5

Мариана Проданова

преди 1 година

За да искат увеличение, трябва да положат труд и усилия, когато са на работа. Съжалявам, но не смятам, че заслужават дори тези, които взимат в момента.Много са им. Освен да излезат да си изпеят урока пред учениците и да им напишат някаква оценка, защото това се изисква от тях, друго не правят. Аз лично моного съм разочарована от всеки един учител на моя син. На какво основание искат увеличение? Кое им е толкова трудно?Може би некомпетентноста им към учениците със СОП, които влязаха в училището!

4

загрижен

преди 1 година

Много е укъсала масква, чак тук да активизират комунистите от най-нисък ред - тази Такева е от най-върлите! Но е готова да защити я паментника на ч.армия, я някоя друга рублокауза.

3

коко

преди 1 година

Ей много са стрснахте да не останете без заплати ей ! чак и протести

2

Анонимен

преди 1 година

И минималната заплата им е много на тези търтеи.

1

Анонимен

преди 1 година

Тея не се наядоха, колко пъти им вдигаха заплатите последните години. Пък децата неграмотни.Много нагли.