46

Анонимен

преди 1 година

Е то скандалите тепърва предстоят.Това е само началото.

45

Зозо

преди 1 година

Възраждане=Путин

44

Анонимен

преди 1 година

Много е добре, че според авторитетна прогноза на Международния Демографски Институт българите ще изчезнат след около 50 години. Това гнусно племе не трябва да съществува на планетата.

43

Анонимен

преди 1 година

Комунистите родината изграждат, комсомолците след тях вървят, пионери - днешни пенсионери, труден път ни чака, труден път. Чавдарчетата родината обраха, ТКЗСетата са техен път, а ти народе възродени - обран от СССРето и вкаран в колхоза на ТКЗСето - питаш и плачеш: "Къде ми е земята на моите деди?" в "Какви ръце ми е земята на моите деди?"!

42

Анонимен

преди 1 година

45 Как да не сте част от това, Нинова? Нали бяхте в коалиция с ПП,ДБ? Нали не изнасяхте оръжие за Украйна, но само на думи, докато фирми близки до БСП богатееха, а ти беше министър на икономиката, в проваленото правителство на ПП...

41

Анонимен

преди 1 година

България е държава от зрънчо, където живеят най-елементарните, най-бедните и най-безперспективни същества на света.

40

Анонимен

преди 1 година

В политическите партии са се събрали най-ненужните хора в обществото. Извоювали са си правото да бъдат преизбирани от народа и ако някой все пак не е удобен за партията, излиза от списъците. Затова изборите не решават въпроса. Забрана на политическите партии и експертен министерски съвет - това е изхода, колкото и да не ви се иска.

39

Бай Дрън

преди 1 година

Браво на Възраждане, отдавна чакахме да им счупите носовете на тия безсрамни продажници. Ама като говоря, някои хора си мислят, че роса има по челото им. Не, няма. Предателите само това заслужават.А *** да се снишава, че и нейното време наближава.

38

Анонимен

преди 1 година

От цялата работа стана ясно защо САЩ привикаха Гешев за инструктаж преди скандалите. За да притисне Тиквата с барселонската афера ако се съпротивлява за коалиция с Продължаваме Измяната.

37

Анонимен

преди 1 година

Това виждаме всички, какво предлагаш?

36

Анонимен

преди 1 година

Брюксел и Вашингтон знаят ли че Нинова е ,,независима,, ? Като дойде едни американски сенатор и заповяда на правителството на БСП с Орешарски да спре южен поток и той го спря . Един сенатор дори и не официялната власт в САЩ . Смятай колко е ,,независима,, БСП . Те затова и изчезват като партия .

35

Анонимен

преди 1 година

"Ние не сме част от това, посочи Нинова." - Ама вие отдавна не сте част от това, което се случва в държавата. На следващите избори вече няма а сте част и от тези които стъпват в парламента.

34

пак аз

преди 1 година

Най-голямата ПyTиHиCTka нямала нищо общо!?! Демагогия на ента степен. И не е проблема, че тая пaчa си вярва ... проблема е, че 400-500 хиляди лоботомирани и вярват.

33

SS

преди 1 година

Ние не сме стигнали дъното,а одавна дълбаем в него другарко Нинова !

32

Мнение

преди 1 година

Вижте какво става в Косово. Трябва и в България руските служби да предизвикат боеве. Още седмица и тях ще ги тъпанят по следствията. Безкомпромисно отношение към рубладжиите. Те разбират само от глад и бой, никаква демокрация за тях. Като им дадеш демокрация и създават кърлеж и унищожители като Донев и радев

31

До 3000 ЛВ ЗА ДОЛАР

преди 1 година

от стенограмата на НС : ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ЕВГЕНИЙ БАКЪРДЖИЕВ: В 18,47 ч. бе съобщено, че Николай Добрев и БСП връщат мандата и че е постигнато съгласие президентът да назначи служебен кабинет, да насрочи предсрочни парламентарни избори през втората десетдневка на април.В 19,30 ч. българско време във Вашингтон Международният валутен фонд свика спешно заседание за България.ГЕОРГИ БОЖИНОВ (ДЛ, от място): И парите потекоха.

30

Майора

преди 1 година

Нинче вашето време мина и вие се кълнете че не подкрепяте никога , а всъщност сте с Русия и смятате че войната на Путин е нормална! Мина времето когато каквото каже ЦК , това о става! Но видяхме как в предходния кабинет вашите социални плащания доведоха до дупка в бюджета на НОИ и не се знае дали децата ни ще получат пенсии, важното е вие да си вземате заплатите!

29

Анонимен

преди 1 година

предателите от посолството мястото им е в затвора..

28

3000 ЛВ ЗА ДОЛАР

преди 1 година

КОЛКО СТАБИЛНИ БЯХМЕ КОГАТО БСП УПРАВЛЯВАШЕ, НАПРАВО БЯХМЕ МИЛИОНЕРИ!

27

Атос

преди 1 година

Зад всичко стоят руските агентурни служби ,руското посолство и Радев.Ако Нинова каже това публично,ще я пздравя.