343

Анонимен

преди 1 година

За Божанков със сигурност партньорите имат компромат или са му хакнали чип в главата, докато беше в САЩ. Вероятно са го хванали на калъп я някоя или някого и за да не си разваля семейството с две момчета е клекнал. Вероятно като джентълмени американците са го компенсирали.

342

Анонимен

преди 1 година

Впечатлява ме как медиите фабрикуват постистина. Онова джудже от ПП нарече Костадинов "мека китка", което причини сблъсъкът. Това е лична агресия и Костадинов със сигурност ще съди Божанков. Това да ти лепнат подобен мек етикет е в стила на американските служби. В интерес на истината работи.

341

Анонимен

преди 1 година

Ясно ми става какво са направили комунистите! Направили са от нас не хора, които да се стремят да оправят живота си, а хора, които все търсят кой им е виновен за жалкото положение, в което се намират. И виновни са всички други освен самите ние.

340

Радослав

преди 1 година

Целият цирк е за да се протаква агонията на мъртвороденият НС, за да може всички тези клоуни да си взимат заплата без да свършат работа за която после да са отговорни! За това е тази порнопародия!

339

Анонимен

преди 1 година

Всички в така нареченото народно събрание са деца от детската градина на Бай Тошо и заглавието на статията е много точно: "След обиди, счупени очила, ритници в краката - заседанието на НС приключи"

338

Анонимен

преди 1 година

По случай 70-годишния юбилей на Живков членовете на Политбюро предложили на Столичния народен съвет София да бъде преименувана на град Тошингтън, Поискали мнението на Москва и оттам отговорили: "По принцип не възразяваме, но ни се струва по-подходящо името Тошква,"

337

Анонимен

преди 1 година

Бях малък и минавах покрай къщата на Бай Тошо. оттам се носеше апетитна митизма на кюфтета. А аз - гладен, гладен... Срам -не срам, звъня на вратата. Излиза другарят Живков с престилка и вилица в ръката. - Чичко Тошо, може ли едно кюфте, много съм гладен? - Я да се мааш оттука!

336

Анонимен

преди 1 година

Тодор Живков се провиква от трибуната: - Другари, следващата петилетка ние ще живеем добре! Глас от залата: - Ами ние?

335

Анонимен

преди 1 година

Ръководството на завода за компютри в Правец, родното място на Тодор Живков, реши да направи тест на различни компютри и да ги сравни с родното производство. На компютъра се задава въпросът: "Защо няма месо?" Японският отговаря: Какво значи "защо"? Американският: Какво значи "няма"? Полският: Какво значи "месо"? А българският: А кой пита?

334

Анонимен

преди 1 година

; Питата един комсомолец след 1989 година: - Какво е порочен кръг? - Това е, когато Тодор Живков дава на Владимир Живков орден "Людмила Живкова"...

333

Щирлиц

преди 1 година

Синьото недоразумение Петър Стоянов призова да бъде сменена българската азбука с латиница...Сега това не е виц, в стил "бай Тошо", а позорен факт.

332

Анонимен

преди 1 година

Напишете в Гугъл името на търбуха счупил очилата. Напишете после името на човека със счупените очила. Вижте в изображения. Снимките ще кажат повече от всеки тук. Ако "Възраждане" търсиха бой, какво щеше да се случи със строшилия очилата? Те са неравностойни, не може затлъстяващ мъж, явно обичащ масата и лежането да бъде равностоен противник на силовия атлет, чийто очила е счупил.

331

Анонимен

преди 1 година

Нова година. Тодор Живков обикаля концлагерите на България и поздравява затворниците: - Е, айде за много години, за много години!

330

Анонимен

преди 1 година

Тодор Живков е на посещение в едно село: - Как сте, как сте? - шегувайки той пита селяните с отнетите им земи и вкарани в ТКЗС-то да работят на не свойта земя за народа. - Добре сме, добре сме - шегувайки се, му отговарят те - за да не ги изпрати като кулаци в лагерите на Българската територия под окото на СССР!

329

До 394

преди 1 година

Възраждане са тези които обиждаха Божанков, да не говорим че Цончо го заплю, такава селяния отдавна не се беше случвала в НС

328

Анонимен

преди 1 година

до 393 Теб от трибуната ако те нарекат мека китка ще си стоиш мирно и тихо? Впрочем Костадинов запази хладнокръвие и даже наблюдаваше отстрани с ръце в джобовете без да се обажда тия дето се дърпаха и бутаха. А обидата мека китка беше директно към него. Така че той не се върза на тази обида на боооклука Божанков, но хората му решиха да го защитят.

327

Анонимен

преди 1 година

Има едно нещо,което забелязах като го гледах по телевизията.Божанката се усмихна злобно когато направи скандала.Беше като беззъб градински тpoл.Било е предварително подготвена реч с цел провокация.От Възраждане не е трябвало да се връзват.А онзи Манол на фона на всички останали,които са с костюми изглежда като пpoшляк...ни е сресан,ни ае е обръснал,ни се е изгладил...обаче знае да чупи очила.

326

Анонимен

преди 1 година

Хората не видяха позитивите от ЕС, като Полша и Чехия например. Там има високи доходи, заводи, щастлив живот. Тук парите и след приемането в ЕС останаха в крадливите агенти на ДС. Единствен плюс е придвижването свободно. От тук нататък Бг продължава да е дупката на ЕС. П.о.мийната яма. Без инвестиции, без развитие. Парите на народа отиват само при наши хора :))))

325

Анонимен

преди 1 година

до 397 Кравар вмирисан, като се пишеш за привърженик на Възраждане какъвто очевадноне си, се смяташ за интересен ли, смееешник вмирисан?

324

Анонимен

преди 1 година

Костадинов, сериозно те питаме, ние твоите атакисти и вемероисти. Кога подаваш протестната нота до САЩ и Посолството. Нетърпеливи сме, буйни сме, ти уж си с нас, но започваме да се съмняваме. Ти ли си нашият истински Вожд? Или си предател? Защо не подаваш протестна нота до САЩ и Посолството? Цирковете в парламента не са ни достатъчни, искаме действие, или се отричаме от теб, като предател. Ще търсим нов Вожд. Ти не ставаш за нищо. Не си достатъчно радикален и се пазиш от американците и ни лъжеш.