145

Анонимен

преди 1 година

смята политологът и университетски преподавател проф. Румяна Коларова------една от Боковите ***.в.р.и. Каквато и гнусотия и да направеше Боко през годините, проф. Румяна Коларова изкачаше пред камерата и обясняваше, колко нормално и добро за вас е стореното.

144

Анонимен

преди 1 година

Сегашните народни "любимци" бягат от избори защото знаят, че по-голямата част от тях никога вече няма да влезнат в парламента.

143

Анонимен

преди 1 година

Нови избори! Пробутваната ни коалиция на ГЕРБ,СДС,ДСБ и ПП с неисказаната гарнитура ДПС е отрова за страната, която и без това е на смъртно легло.

142

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Нали има правителство?Това на президента какво е?Не е ли правителство?

141

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Пак ни омайвате с купища лъжи, за да ни въвличате в престъпните ви схеми и практики.

140

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ,ДПС,БСП,ИТН,Възраждане и Радев ни готвят хиперинфлация и фалит на България !

139

Знаете ли че

преди 1 година

Корумпирани ченгета най често цивилни зареждат дилърите в студентски с дрога

138

Анонимен

преди 1 година

Не просто трябва да има... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да има, защото излизаме на гражданска война, ако пак фигурантът на мафията реши да ни "управлява".

137

Навалний ни е писал

преди 1 година

От затвора : Разкрити сте вие пипалата на руския октопод целящи да завладеете и унищожите България в изцяло лична финансово политическа изгода както и в Прокремълска разбира се.Но за ваше съжаление все още има достойни българи готови да ви спрът и това не са вашите колежки от службите които уж трябваше да пазят националната сигурност не да я продават като пица на парче.

136

Кое е красиваДържава

преди 1 година

Съсипахте и природата русоробите да забогатяват нашите червени олигарси презастрои те навсякъде бетон изсипахте си ла й ната в морето бетонирахте плажа наредихте един до друг мутрагенска олинклузив хотели с менте алкохол превърнахте Черноморието в хъб за дрога прости т утки хомосекс мутри и повръщано.Навсичкото от горе замърсихте въздуха.Освинихте София и се изгаврихте с народа ни с този гнусен сънетски паметник на съветските хомо *** и окупатори в центъра.

135

Навалний

преди 1 година

До 179 Разкрити сте вие пипалата на руския октопод целящи да завладеете и унищожите България в изцяло лична финансово политическа изгода както и в Прокремълска разбира се.Но за ваше съжаление все още има достойни българи готови да ви спрът и това не са вашите колежки от службите които уж трябваше да пазят националната сигурност не да я продават като пица на парче.

134

Анонимен

преди 1 година

До 179 Разкрити сте вие пипалата на руския октопод целящи да завладеете и утищожите България в изцяло лична финансово политическа изгода както и в Прокремълска разбира се.Но за ваше съжаление все още има достойни българи готови да ви спрът и това не са вашите колежки от службите които уж трябваше да пазят националната сигурност не да я продават като пица на парче.

133

Навалний

преди 1 година

До 179 Разкрити сте вие пипалата на руския октопод целящи да завладеете и утищожите България в изцяло лична финансово политическа изгода както и в Прокремълска разбира се.Но за съжаление все още има достойни българи готови да ни спрът и това не са вашите колежки от службите които уж трябваше да пазят националната сигурност не да я продават като пица на парче.

132

Навалний

преди 1 година

До 184 Пуските сфине в България са ултраси в мъжката любов и кражбите

131

Анонимен

преди 1 година

Експертен оркестър Кукубенд парламент! Всички клоуни,шоумени, рапъри, чалгари,комици и експерти смешници на ротационна борба за Колелото на Късмета! Да живее новият ви премиер Къци Вапцаров!

130

Анонимен

преди 1 година

Че то правителство има. Що прайме избори тогава? М? Хем 5 пъти като болни моъци.

129

Анонимен

преди 1 година

Тия от ПП трябва да бъдат съдени за заговор срещу републиката, освен за държавна измяна. Обвиненията трябва да валят едно след друго за да няма начин да се измъкнат.

128

А бей

преди 1 година

Академикът толко ли е да може да схване, че са разкрити и цяла България е против тях? Посредством олигарха Събев си взеха сбогом с избирателите, с ония 7%.

127

Тръст

преди 1 година

ПП и да искат не могат да се откажат, защото са взели едни и обещали и трябва да изпълняват докрай.

126

Анонимен

преди 1 година

Не може да има правителство след признанията за фалшификация на изборите тип ала бала.