114

Анонимен

преди 11 месеца

До предно смешно мнение. Какво значи посмамят може би искаш да кажеш поспамят макар че и такава дума няма.

113

Анонимен

преди 11 месеца

Не изключвам вероятноста децата да са кръводарители за Путин и върхушката му.На всички е известно, че Късия освен, че иска млада, свежа кръв да тече във вените му, той е и педофил. В Y tube има видеа, как Путин обарва и целува дечица, и то пред майките им, които не смеят да гъкнат.

112

Анонимен

преди 11 месеца

Брей руснаците крадели деца !!!!!!! Все едно от умрял мисмо ! Ми давайте реално да гледаме директно и руска тв а изводите ще си направим самир ! Не се пише и ,че нацистите не само убиваи мирни жители но има и камиони с който се изнася всичко ценно от живеещите там ! вривят домове макар и да има хора в мазетете - на всичко има видео което в Б-я не се показва

111

ще съм доброволец

преди 1 година

ако обявим война на САЩ - никога за цялата човешка история не е имало по-гнусна държава от САЩ и по-долни изззроди от американците !!!

110

Руди Гела

преди 1 година

разбрахте ли сека как доиде на власт Зеленски !? Разваите се че нашия "зеле4нски" се *** иначе и нас юяха да ни пратят срещу Русия

109

Анонимен

преди 1 година

Доларът вече не е доминираща световна валута. МВФ съобщи, че доларовите резерви са паднали до 58% в последното тримесечие на 2022 - най-ниска стойност за последните 20 години. При търговията преди 2 години доларът беше 55% от всички търговски плащания в света. Сега е паднал на 47%. Експерти икономисти твърдят, че ако падне под 40%, ще се срути цялата американска икономика. САЩ вече нищо не произвеждат, държат се само на господството на долара като световна валута.

108

Анонимен

преди 1 година

Укронaцистите продават органи от собствените си войници в Германия. Зельо и фон дер Лайнeн затова нямат интерес войната да приключи.

107

Анонимен

преди 1 година

След една година военна опарация на Русия срещу нацисткия режим на територията на бившата УССР стана ясно, че колкото и да накачват оръжия на нацистите, Украйна не може да реализира стратегическа победа. Това го разбират в САЩ. И тази патова ситуация която е сега на фронта е временна - тя не удовлетворява Русия, Русия не може да каже стига толкова, давайте сега да се помиряваме. Но и САЩ не могат да отидат по-напред.

106

cашо.

преди 1 година

Защо не питат тези престъпници от 365.000 хиляди официално регистрирани влизащи в Америка деца от които повече от 80.000 хиляди са изчезнали от като една част са били отвлечени от мафията търгуваща с човешки органи друgите продадени като"' секс роби "'. с

105

руснаците са животни

преди 1 година

не заслужават милост.

104

Анонимен

преди 1 година

Русия е увеличила 5 пъти обема на производството на хиперзвукови ракети "Кинжал", една от които наскоро унищожи американската система за противовъздушна и противоракетна отбрана "Пейтриът".

103

Анонимен

преди 1 година

За 1 година икономиката на ЕС се е свила близо с 10%. Зимата беше топла, но изпразни касите. Гражданите на ЕС загубиха над 10% от стандарта си на живот. През последните месеци инфлацята в някои страни от ЕС надхвърли 30%. Но пак се живее, богати са още, може още. А следващата зима? А следващата година колко ще загубят, с колко ще обеднеят? А по-следващата? Русия не бърза за никъде.

102

Анонимен

преди 1 година

Статистика на ЕС, публикувана от Европейската централна банка (ЕЦБ) на 25 май: Ръст на промишленото производство: минус 16%, ръст на реалната работна заплата: минус 11,2%, ръст на БВП на човек от населението: минус 5%, ръст на абсолютната бедност: 234%, ръст на уязвимата заетост: 81%, ръст на имиграцията: 142%, ръст на спестяванията: минус 82,5%.

101

Анонимен

преди 1 година

До 117Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна////Много по-вероятно е крепостните на Мордора да работят изключително за Украйна.1 трилион $ репарации и обезщетения на Украйна лесно не се изплащат.

100

Анонимен

преди 1 година

Западните елити се провалиха икономически във войната с Русия, разчитаха, че негативите които ще понесат от санкциите ще им донесат някаква стратегическа победа, но не се получи. И ското ще трябва да отговорят на въпроса - какво постигнахте? Последните 3 години ни говорите, че нашите икономически страдания са заради Путин. Решихте ли проблема със санкциите, или не? Имате ли изход? Имате ли стратегия сега когато не се получи?

99

Анонимен

преди 1 година

Путинофилите са родени с лъжа и живеят заради нея... Всичките им коментари са пропити от комплесарщина...

98

Анонимен

преди 1 година

Гражданите на ЕС през следващите години ще работят изключително за Украйна. Няма значение колко пари ще харчат за храна и комунални услуги. Очаква се депресия, деградация, деиндустриализация и падане на стандарта на живот, всъщност всичко това вече не се очаква а започна да се случва и се усещa все по-осезаемо населението на ЕС.

97

Мутация

преди 1 година

Koвидиотитe мутираха в yкpoидиоти. Преди си вързваха паpцали на устата, сега се кичат с украински знаменца.

96

Анонимен

преди 1 година

ЕС харчи по половин милиард месечно за подръжка на украинското правителство, не за военни помощи, те са отделно, а само за правителството - до края на годината са предвидени 18 милиарда за украинското правителство.

95

Анонимен

преди 1 година

Конфликтът в Украйна ще продължи дълго, Русия не бърза за никъде. Украйна вече премина на пълна издръжка на Щатите и ЕС. Тя не може сама да осигури нищо за себе си. Да не говорим за военни доставки. Украйна е като полутруп. Тя живее на апаратно дишане, а хранителните вещества й се подават чрез прикрепените към нея системи.