28

Анонимен

преди 1 година

Ха.Те работят на черно.Преглед от техен лекар е 40лв.Фризьорки,козметични,майстори по ремонти,таксита,сладкарки,учители,всичко бачка на черно и живее безплатно.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. Няма да фалират. Що е крадено не фалирва.

26

Анонимен

преди 1 година

Ей, занзибарци ще внасят, но заплатите няма да вдигнат! Отрязаха клона на който седяха и сега вече се чудят какво да правят, но най-елемнтарното, да вдигнат парите и да подобрят условията на труд, няма и да им хрумне. Ще фалират, но пари не дават!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25. Кво е тва нищо ? Нали имаш ток, вода, телефон ,телевизия, интернет и т.н., това все небългари ли ти го осигуряват ?

24

Ха

преди 1 година

Толкова кадри лежат по морето и им плащат нощувките,да измислят нещо ,да ги пренасочат в районите,където има детски градини и работа.

23

Анонимен

преди 1 година

До българин. Те имат само права. Отглеждани са богато. Никой не иска да работи. Държавата се грижи любвеобилно само за тях.

22

Анонимен

преди 1 година

Всеки знае, че българите за нищо не стават. Дори самите българи си го знаят. Ама ги е срам да си го признаят.

21

УУУУ

преди 1 година

Разни кабинетни мишки завършили с диплома за нищо и не излизали навън ни ги навирате с измислиците им!Какъв недостиг на кадри бе?Я кажи на "бизнеса" да ти дава малко по нормална заплата и той ще ти отговори-Ей там е портала,на него чакат други,прав ти път!Плюс това 2 милиона излежаващи се ромови!Спрете им помощите и да работят!

20

Анонимен

преди 1 година

Едно време ни плашИха как хиляди чакат за нашите места на порталите пък ся вече ни уплашват с чуждестранни работници и вече 10-на години ги чекаме и все ги нема.

19

Анонимен

преди 1 година

Значи няма да увеличат заплатите за да се върнат българите от чужбина,Ами ще търсят други роби да им работят за без пари... бааах мааму алчна

18

Анонимен

преди 1 година

Догодина се предвижда минималната заплата да е около 500 евро ,през 2025 трябва да е 600 евро .След като се прие предложението минималната да е петдесет процента от средната. Тоест ще бъде малка по ниска от колкото в Гърция и Португалия.

17

Да ама не

преди 1 година

Докато дойде време за заплати. С тези смешни и мизерни заплати няма да останат дълго.

16

българин

преди 1 година

накарайте ромите да работят , няма нужда от внос на чужденци . няма как да няма законен начин .

15

Анонимен

преди 1 година

Когато се освободи България от "кръговете" и "обръчите" нещата може и да потръгнат и няма да има подобни "статии". До тогава забравете. Свободното предприемачество е свободно само когато няма "кръгове" и "обръчи" в противен случай това не е капитализъм и държавата си отива към закриване.

14

дрън дрън

преди 1 година

държавата, икономиката, образованието и малкото останала човечност отдавна вече ги няма тук, нормално и доста хора да заминат. Успех с вноса, сигурен съм, че ЕС има чудесни идеи какъв да е той.

13

Анонимен

преди 1 година

Някой хора не разбраха че Запада не е бездънна яма.Отиваш в Лондон ,чакаш 6 месеца да видиш-доктор ,6 месеца да се явиш на изпит по кормуване ,може никога да не си запишеш детето в детска градина ,няма достатъчно жилища ,убийствена конкуренция.Всяка година по 1 милион души напускат Германия.Някой къде пише кой ще дойде тук,ето казвам ти.В София получаваш също толкова колкото в Мадрид и Рим по 1200/1300 месечно.Само че има жилища и работа се намира лесно

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10. Има защото ходят на "бригади" в чужбина и някак си се оправят като по тоя начин предизвикват яростна злоба в нашичките "работодатели".

11

Анонимен

преди 1 година

Според преразказа оставам с впечатление, че в България се работи само работа "с висока добавена стойност". Авно нямаме нужда от работещи в производството, а само реклама, изкуствен интилект и други подобни. Бреййййй де съм бил живял пък да не зная. Сигурно понеже не произвеждаме нищо та затова...едни череши на 80 лева и толкоз.

10

Анонимен

преди 1 година

Повишаване на заплатите и намаляване на парите за джипове, любовници и плажове на острови ще реши проблема с тоталния недостиг на кадри. Кво мислите че като внесете индийци или пакистанци и нещата ще тръгнат. Що някак не си го представям да вляза в заведение да ме обслужва индиец на развален български със съмнителна хигиена и аз да искам пак да отида в това заведение. Накрая май и клиенти ще се наложи да внасяте.

9

Анонимен

преди 1 година

до анонимен 6: има младежка безработица, защото младежите могат само да влизат в тикток и да дишат райски газ. Батковците им са по-напред: вече са минали на дрога, но все още нямат никакви умения.