72

Анонимен

преди 1 година

До Боби, псуковите установки на Пейтриътите са от 4 до 16 ракети, нема какво повече да ти коментирам глупостите които пишеш, как една установка изтреляла 32 ракети, смешникк!

71

Анонимен

преди 1 година

Образовайте се поне малко преди да пишете великите си глупости тук русофилчета. Келявите Кинжали са доработена версия на Искандер за изстрелване от самолети... Кинжалите се изстрелват САМО ОТ САМОЛЕТИ, а Искандер са с наземна установка...

70

КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN!

69

Анонимен

преди 1 година

Ей пак си пълните сайта с уркопитешки измислици.

68

Анонимен

преди 1 година

То е ясно че Русия ще победи ама родните укрофили си мечтаят за победа.Абе мишоци Украйна в момента е 30 милиона без избягалите украинки а Русия е 150 милиона с Донбас и Луганск.Вие може ли да смятате на кой пръв ще му свършат войниците?

67

Боби

преди 1 година

До Анонимен Правиш ли разлика между Патриот ПАК2 и ПАК3 - Ти говориш за ПАК3 патриота а в Киев е доставен ПАК2 вариант Разбираш ли боекомплекта на ПАК3 комплекс е 8 ПУ * 4контейнера * 4 ракети на всеки контейнер или до 128 ракети.

66

ТАКА е!

преди 1 година

Краварофилите са добра илюстрация на господарите си! БЕЗ ИЗМАМА не могат - па и нагли бе! СЪщо като кравари с атомни оръжия!

65

РУСКИ РЕЗИЛ

преди 1 година

Вече 1г и 4 месеца не могат да превземат 15% от Украйна... То не бяха масови мобилизации, то не им потъваха кораби, то не бяха заплахи с ядрени ракети... Колкото и да целувате на Вова малката пи...ка няма да промените реалността. Русия се превръща в Китайкса провинция, също както е С.Корея.

64

Анонимен

преди 1 година

До 69 А ти на кой си говорител,че не става ясно.

63

Анонимен

преди 1 година

Полковник, сега определено руснаците излизат на оперативен простор.

62

АНГЕЛ

преди 1 година

Прихванати и унищожени били. Хахахаха . Затова във телеграм има снимки на разрушения в Киев от тази нощ публикувани от Украинци.

61

Пак ли?

преди 1 година

Кон-ашенков пак унищожава Патриоте-те. Тези всяка нощ пускат ракети за унищожаване по Киев, а недораслека напълни гащите от един дрон.

60

Боби

преди 1 година

До Хицата Руски ракети попадат в ГРАЖДАНСКИ обекти само ако са свалени от ПВО на Киев. Да унищожават се и СТРАТЕГИЧЕСКИ обекти като ел подстанции и трансформатори. Но нали точно военните ползват огромно количество ток за транспорт по ЖП линии на всякава логистика. И естенствено си ремонтират техниката. А А-4(Фау 2) е давал кръгово вероятно отклонение от точката на прицел над 1 км(правилно 1 км)

59

Това краварофилите

преди 1 година

са добра илюстрация на господарите си! БЕЗ ИЗМАМА не могат - то затова е патакламата и боя който отнася укро-мошеническия режим.

58

"Кинжал" с

преди 1 година

Боби, някакъв комплекс среля 32 ракети една след друга определено си личи че ракетите са от един и същ комплекс и излитат почти вертикално нагоре. 32 ракети една след друга и последващата ликвидация на ПВО-комплекса са неоспоримо доказателство за пряк дуел между "Кинжал" Patriot, който "Кинжал" спечели.

57

И ПАК КЛАСИКА!

преди 1 година

"ЧЕСТЕН" като американофил с VPN! :):) ( добре си го "казал")

56

Анонимен

преди 1 година

Сигурен знак че уркопитеците победиха!!!

55

Анонимен

преди 1 година

До Боби, отново се изказваш изключително неподготвен, 1- во броя ракети на една ПУ от комплекса пейтриът е от 4 до 16 в зависимост от типа ракети и модификацията, няма такава с 32, 2-ро това че има взрив незначи че е поразена ПУ, но дори и да е, в един комплект Пейтриът има между 4 и 6 ПУ и 3-то всяка изтреляна ракета независимо дали е от Пейтриът или друга система си има цел за преследване, щом са изтреляни тя си преследва целта и вероятноста да порази целта е по-голяма от тази да пропусне

54

Боби

преди 1 година

До ДОБРЕ ГО КАЗА Сериозно? Един факт за размисъл. В донбас ЛНР мисля превземат опорен пункт на Киевските военни. Там намират Луксозно издание с гланцирана хартия най-високо качество където са нарисувани всички шеврони във ВСУ. Една голяма част от тях ОЧЕВАДНО са стилизирани и/или леки промени на шевроните и знаците на Войските на СС на Германия 1939-1945

53

Хицата

преди 1 година

Хитлер така е бомбил мирното население на Англия. С първите Фау. С какво се различава Путин в момента от него? Росоробите пак да преосмислят,кои са нацистите?! В Киев сигурно до всеки жилищен блок има склад за оръжие или Патриот?! Хахахах смешната руска армия се изложи и гледа да се отсрами срещу цивилни Интересно е ,ако Украйна започне да бомби Москва,какъв рев ще е ,щом за един дрон над Кремъл ,*** ореваха света.