222

Община Умен

преди 1 година

аз бих им затворил посолството.....,не мислете,че са дошли да ни освобождават от турците....,те си водиха войната на българската ни земя,дето има руснак трева не никне!

221

Минало

преди 1 година

Години наред НАСИЛА ни карахте да ви учим езика...години наред НАСИЛА ни карахте да ви харесваме. Но НАСИЛА ХУБОСТ НЕ СТАВА! България е на Българите!

220

Анонимен

преди 1 година

Как тебя зовут? Меня зовут свински бут.Товарищ, вьй за сефте раз в Болгарии?

219

Българин

преди 1 година

Лъжата ви другарке се разкри...НИТО СМЕ БРАТЯ, НИТО СТЕ СЛАВЯНИ, НИТО СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!!! Явно в масковия е сложно! България е ЕС и НАТО и е ОК!!!

218

Балъко Гранде

преди 1 година

Иво Инджев е толкова предсказуем и глууупав завалията.....малко да го бъзнеш като Минко и веднага налааапва кукичката барабар с кордата и плувката.

217

Анонимен

преди 1 година

А другарката може ли да каже какво всъшност са "руснаци"? Щото аз почнах да се обърквам. Славяни ли са, монголи ли са, мюсюлмани ли са, християни ли са кво са ?

216

The Drill

преди 1 година

Това добиче, още ли не е изритано?

215

До 236

преди 1 година

Първо, Русия никога не е признавала, че азбуката идва от България и че е българска. Второ ти като говориш с руснак на български и той ти говори на руски, много се съмнявам, че ще се разберете, т.е. не говорите на един език определено. Не си прави погрешно впечатление и я използвай тази глава, а не се поддавай на пропаганда. Руснаците винаги са ни презирали и винаги са смятали, че те са ни господари. Руснаците винаги са говорили за България с лошо. Първи те въвеждат термина ***.

214

До 237

преди 1 година

Аз съм. Въпросът е ти дали си. Не виждам лошо, че посланник ни е поздравил. Просто казах, че никъде не прочетох други посланици да са.

213

До 236

преди 1 година

А от българите?

212

До 239

преди 1 година

Точно правилно си разбрал. Защо ще плюем народ, който е взаимствал азбуката ни, а ще се кланяме на такъв, който при първа възможност ще ни даде друга. Жената е отправила дипломатическо послание, за разлика от други. За рова казвам...кажете на тези други, че ако са партньори и те да изкажат нещо на следващия 24-ти май.

211

Анонимен

преди 1 година

Не, не говорим на един език, аз лично говоря на английски, за да се разгранича от руснаците.

210

Анонимен

преди 1 година

Между другото, искам да похваля и пишещите тук, че свикнаха, за това да им се чете мбението да пишат на кирилица.Пък все едно какво е. Но другия път дайте акъл на чорбаджиите ви да пратят и те по едно послание. Иначе руснаците ще са си ценни. Те не уважават сегашната ни политика, но ни харесват като хора.

209

До 239 до до абе

преди 1 година

24 Май е национален празник на България!!!!! Пишеш глупости или не си Българин!!!

208

Анонимен

преди 1 година

До Иван до 233 Благадарю,развеселил меня

207

Анонимен

преди 1 година

До 236Българий и руснаций братя и гаварим един язик////Никакви братя не сме бе, бегай далеко у Сибир. Кво си полазил български сайт, не те щем тук sбъркоч. Слава Украiне.

206

До до Абе

преди 1 година

Ами всички пишещи на тази азбука се поздравяваме. Все едно какви.

205

Анонимен

преди 1 година

Кочбайряна ще ти излекува червените звезди хеммароиди

204

Анонимен

преди 1 година

Е, с нещо да се съглася с г-жа Мутрофанова. Едните говорят на старобългарски с ку. рвенски акцент, а другите на новобългарски с твърд мъжки акцент.

203

Иван до 233

преди 1 година

Очен леснъй научится гаварит на руский. Слагай удвой й накрают и гавари на меко и случится нещатса. Българий и руснаций братя и гаварим един язик.