146

Сашо

преди 1 година

Кой уби най много Украинци в Украйна ? Как кой- Зеленски!

145

Берлин

преди 1 година

Двес в немссата държавна преса-Тагесшау, пише че Украйна продължава да напридва в града Бахмут! Вътре в града!! Ако нямах Телеграм, Ютубе, Туитър щях до помисля , че Украйна контролира 99% от Бахмут а не Русия!Невероятни лъжи!

144

Лара

преди 1 година

Украйна, сащ, ЕС загубиха войната още в самото начало но ги е страх да кажат на Байдън да не се ядоса.

143

Анонимен

преди 1 година

Ще си позволя да цитирам Вера Йоурова (вицепрезидент на ЕС и комисар) - "Най-много ме тревожи проникването на движението за мир. Твърдението, че всеки, който доставя оръжие, е войнолюбец, е изключително опасно." Така че...защо да не започнем една малка, локална войничка между българи/македонци, а после ние ще я ескалираме!

142

Шиптаррр

преди 1 година

А сме мулти-култи е много модерн, ся, но тва нас, шиптарете, най-много нъ устройвъ;))) Можем да подмиваме македонките отдолу преди онаа работа;)))) 13

141

Пешо

преди 1 година

Кой уби най-много руснаци в Украйна? Как кой - Путин!

140

Продажник

преди 1 година

Гледа да изкара някой долър или евро като продава народа иисторита си! То не че в България е по-различно! Но на наште политици им пращат да са русофоби! На техните да са българофоби!

139

Анонимен

преди 1 година

Отдавна се очакваше подобно изказване! Целта на УСА е да постигнат/направят същото, както с Русия/Украйна! Тях не ги интересуват българи/македонци - на тях им трябва територия!

138

мнение

преди 1 година

По-точно македонците се държат с българите както украинците с руснаците. Разликата е, че Русия след като не срущна подкрепа от Европа си решава проблемите сама и със сила. Което е глупаво от страна на Европа и Украйна, но така изнася на западняците. А тук си имаме ЕС, който се опитваме да изпозваме за натиск върху Македония. За сега резултатът не е много ясен...

137

Мара

преди 1 година

Россия загуби войната преди 6 месеца ама ги е страх да кажат на Путин, че ще се ядоса.

136

Спасов

преди 1 година

Прав е македонец. България е роб и слуга на Путин /засега/.

135

Аууу Македония

преди 1 година

Се прави на жертва! Има още много да се ечат от най добрите-украинците и чернокожите в САЩ!

134

Истукан

преди 1 година

Ами Македония как се отнася към България?

133

До 144

преди 1 година

Логически паралелити ти са неправилни бее! Нали БГ ресофилите не днаят руски, пък македонците сърбофили всички говорят сръбски! Ех..логиката не е най силната стрна на американофила ;)

132

САЩ

преди 1 година

Македонския нациоанилизъм-добър нациоанализъм! Българския национаризъм-лош! Украинския национализъм -добър национализъм! Унгарския национаризъм лош!

131

Украинците

преди 1 година

Са най-глупавия напод в Европа, но македонците са на второ място и се борят за златен медал-Наградата на Дарвин!

130

РАДЕВ

преди 1 година

КРИМ Е РУСКИ. :))

129

Анонимен

преди 1 година

Те и макетата се отнасят като Украйна с Русия

128

До 136

преди 1 година

Македонската политика и националност не е ПРО, а само АНТИ.. антибългарска политика и национална идентичност. Ако утре я няма България и РСМ и политиците импще се разпадне в криза на национална идентичност! Същото е като с Украйна, ако Русия утре изчезне, Украинските политици ще изпаднат в ужас, че няма как да продължат национализма и доходите им от САЩ ще секнат!

127

анонимен

преди 1 година

на никой не му дреме за тоя скопен пес, който лае лае и се прави, че има топки за пред големите кучета