16

bbb

преди 1 година

До 6 - то и нашите ТВ са доста странни, само новини,съобразно евроценностите и т..ъпите и брутални америкаски екшъни! А, и малко турски сериали....

15

хахс

преди 1 година

При толкова roби,без работната ръка,звучи невероятно

14

Анонимен

преди 1 година

Какво ни засяга комунистическото блато

13

До 10

преди 1 година

До До 7 Сигурно си искал да кажеш, че милиони от Украйна са ги преместили в Русия, а не те се преместили (поне по-голямата част от тях).

12

Влади

преди 1 година

Те да продължават да водят такива войни, в които губят десетки хиляди млади мъже и после да се чудят що нямат хора за работа. Да не говорим, че 200-300000 човека, подлежащи на мобилизация за касапницата също избягаха от Русия. Е, от Средна Азия идват разни узбеки, киргизи и таджики, но те ще променят етническия състав на Русия. Както турците в Германия или арабите в Белгия и Франция, например.

11

геополитически спец

преди 1 година

няма проблем, избирателите на в*зраждане са готови да емигрират и да помогнат на страната си

10

До 7

преди 1 година

300 хиляди мобилизирани не са толкова голяма цифра за 150 милионна страна. От Украйна пък се пресемиха милиони в Русия.

9

НеФелна пропаганда

преди 1 година

Над 10 милиона са само преселилите се руснаци от Украйна за последната година. Отделно постоянния приток на мигранти от бившите републики. Та ингилизите да си гледат техните си неща, вече нашите роми са желани там, смятай...

8

анонимен

преди 1 година

Това не е проблем, който там възникна сега. Просто в последната година и нещо той се задълбочи. Проблемът с работната ръка там основно се дължи на безпробудното пиянство на една немалка част от населението в активна възраст.

7

:\

преди 1 година

Ползва си младите мъже за пушечно месо.Изненадва се, че няма кой да работи.Тероруски работи.

6

Анонимен

преди 1 година

Руските тв вече са някакви много странни. Само руски сериали и някакви "новини" дето са си всъщност едни лъжи. И все се занимават със сина на Байдън, със САЩ и с чужбина. Оставете го сина на Байдън и ги оставете краварите които така мразите, защо не кажете нещо за Путин, за дъщерите му, за внуците му? Защо не говорите за проблемите в Русия?

5

Анонимен

преди 1 година

Пратете българските русофили в русия. Те не искат в ЕС, не искат в НАТО, не искат джендърстро, смятат, че санкциите в русия не работят, а че ЕС е пред икономическа катастрофа. Всичко е точно. Нека всички български русофили да заминат за братска русия. П.С. разбира се никой няма да замине защото русофилите са лицемерни лъжци и децата им са в Западна Европа и САЩ.

4

селянин

преди 1 година

Тука имаме ромеи и за износ.Добро пожаловат!

3

Анонимен

преди 1 година

Феновете на войната с Украйна, която прецака икономиката и докара инфлацията да отиват натам. Само не знам откъде ще извадят пари да ви плащат.

2

Анонимен

преди 1 година

Британците винаги се ровят в работите на другите вместо да се занимават със собствените си проблеми

1

дедо Ташунко

преди 1 година

Това е проблем номер едно за всички държави по света. В Обединеното Кралство липсват също така милиони работници. Пропаганда, сър.