45

Алекс

преди 1 година

Нямаме пътища за нови автомобили.Не мога да си представя да дам 50 000 лв. за нов автомобил и да го блъскам по дупките.С таралясника ми е по-спокойно.

44

Ралчо Търговеца

преди 1 година

Всеки може да кара каквато кола си поиска , нали е демокрация ? Вървим към дигитален концлагер ! Вижте вчера какво гласуваха за дигиталния долар и евро.....

43

Д0 38

преди 1 година

Сега новите коли имат такива екстри че като блокира на пътя и не може да мръдне трябва да викаш пътна помощ през това, време може да, си играеш на екстрите докато ги чакаш

42

Анонимен

преди 1 година

крайно време е да се вдигнат данъците. под 300лв да няма. Да се въведе бонус малус-а, и да се проверява за шумност, димност и гуми на пътя. Да се въведе нискоемисионна зона в София до буферните паркинги на метрото. и те така те.

41

Анонимен

преди 1 година

Най-популярните марки са Мазда 6 и Трибека.

40

Анонимен

преди 1 година

Да вметнем за сигналите в НАП. Всичко откъм ревизии се прави онлайн. При липса на съмнения, край. При съмнения за пари под масата вече те привикват да даваш обяснения. Програмист, обяснявал се пред НАП, относно приходи от РЗ, НЯМА. И о да- програмистите караме коли за 200к. Не ме бъркат 2к на месец вноска.

39

Както...

преди 1 година

...се казва фабрично-новата кола е в пъти по-добра от всяка друга. Всеки с елементарна логика в главата ще мисли в тази посока. По-добре една градска малка чисто нова кола отколкото която и да е трета ръка кола.

38

Мнение

преди 1 година

Карам Тойота , вече стана на 20 год, ами да кажа, че съм супер доволен. Mercedes и BMW, бяха коли преди години, сега имат само име, както и Голф-а. Единствено новата G класа ме кефи( и е здраво шасито, и мотор), но за там парите са доста.

37

До 27

преди 1 година

Тук не говорим за някоя бракма, а за много добре поддържан автомобил, който беше на реални 300 000 км със сервизна история. Всичко работеше и вървеше като пушка. Собственикът я продава, защото е купил седма серия от 2012 година. Понякога изпадат подобни оферти. Ясно е, че повечето стари коли на пазара са пълен леш. За тези по автокъщите да не говорим.

36

Анонимен

преди 1 година

Българинът счита за нова кола която е на 15 години... и завижда на съседа! Какво да кажем?

35

Анонимен

преди 1 година

Любители сме на ретро автомобили.Ако успеем да ги опазим от ръждата още 5,6 години сме милионери.

34

До 34

преди 1 година

Унико, сигналът НАП ще го провери. С 2 клика в базата гледа човек с 200к заплата на година и кола за 200к. Затваря справката и ти връща отговор. Това е. А човекът си печели честно парите и никой не го закача.

33

Анонимен

преди 1 година

124-ката е хубава кола, ама за 1995 година! Вече сме 2023 година, няма как да сравняваш стар автомобил като сигурност, екстри и комфорт с нов такъв!

32

contractor

преди 1 година

бягам да си купя трета кола на лизинг, колкото за старите кошници те трябва да се карат до дупка

31

Анонимен

преди 1 година

Пак казвам:), щом като постъпи сигнал НАП по закон са длъжни да го проверят. Аз като им съобщя, че сте си взели Рейнч 2022 с укрити данъци и необлагаеми доходи, ревизията ви е готова:)). Правил съм го, действа.

30

До анонимен

преди 1 година

Глупости на търкалета. При всеки сигнал НАП са длъжни да ти направят проверка.

29

Анонимен

преди 1 година

Кога направи една нова кола колкото 124-ката мерцедес ела ми се обади масово сега на 250 хил км и до там а ние на толкова, ги вземаме

28

Анонимен

преди 1 година

Голфооооо

27

do 26

преди 1 година

Уф, че злобар... сигнали към НАП щял да пуска към най-честните платци на данъци у нас, които плащат пенсии и заплати на лекари и учители...

26

До 26

преди 1 година

Отново да обясня- НАП виждат откъде са парите и по всяко едно време могат да го разберат. Пускай си сигнали, явно от злоба, че има програмисти с милиони приходи, се храниш. Няма лошо.