177

преди 15 години

След като видяхме цар-премиер и руснак- премиер е време да продължат българските ни неволи и ъпсурди и е време да видиме и мутра-премиер. Бойко е жаден за власт и ресурс за да разгърне пипалата си и извън кметствата, но дали българският народ пак ще се върже на лъжите, спомнете си кой го вкара ББ във властта - Царя, а кой е царя най-големия мошеник от всички, така че е време за радикални промени на болното ни чалга общество.

176

преди 15 години

Господа и дами, ето ви още една тайна на Софиянски и Бойко.УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ.Запитайте се чий фирми ни правят осветлението!Смениха осветителни тела на Светлина АД - Стара ЗАгора с доста по-лоши на избрани "елитни" фирми, само дето тия уж по-новите и по-добрите всъщност са по-лоши - на някои улични осветители им падат капаците само от вятъра. Бойко, ако беше добър кмет щеше да купуваш качествена продукция на Светлина АД - това е фирма съ дългогодишен опит от 40 години, а не на някакви въшливи фирми, които са близки до вас, кметовете!

175

Огг

преди 15 години

Какво значение има дали сградите са нестабилни или не. Това са паметници на културата. Ненормално е да се разрушават вместо да се реставрират. София има толкова красиви сгради, които обаче не се реставрират и малко по малко се разпадат

174

огън

преди 15 години

za6to ne kazvat za koi sgradi stava vupros, za6toto v centura IMA MNOGO NESTABILNI I RAZPADA6TI SE

173

Даола

преди 15 години

Каква е ролята на главния архитект на София Петър Диков ? Както е известно неговият брат арх.Калин Диков е собственик на едно от най-мощните архитектурни бюра в столицата ЕЛИТ, което получава едни от най-тлъстите поръчки.

172

преди 15 години

Със всеки изминал ден, ББ губи много гласове, които гласува на последните избори за него и партията му, аз лично се разочаровах от постъпките му , от долните му методи за премахване на конкуренцията в София, празните му обешания за София, сами виждаме на каде отива градът ни, срам ме е че гласувах за него.

171

arkan

преди 15 години

Boyko ***, otkakto si kmet, nishto ne si napravil, prah v O4ite

170

преди 15 години

Ако преместите столицата, простолюдието ще я напусне. Някой хора смятат, че където е столица е престиж и биха литнали към друг град, ако стане столица. Абонирани са.Само Пловдив и София! Иначе, честно казано на София й пречат прииждащите, на Пловдив също! Пловдив не иска тъпите Пазарджиклии! София не ще останалата ***.

169

преди 15 години

Време е ББ да свърши нещо полезно за София, стига с молове и бизнес, една градинка поне да направи, единственото, което го бива този псевдо политик е да си пие кафето по сутрешните блокове, и да обвинява другите за дереджето на Столицата. Но истината е че София не е Европейска Столица, вижте другите ЕС Столици и ги сравнете със София. После ББ ще ви говори че щял да управлява цялата държава, как ще стане това? , както й управлява София ли?

168

преди 15 години

Аз пък мога да ти кажа, че в България единствените свестни хора са в Пловдив и в София, всички други са ***. А на теб ще ти бръкна с пръчка в ануса и ще ти я изкарам през устата.

167

преди 15 години

Дупе да ни е яко! Нещастници! Всичко искат да затрият алчните гадове. Но не веднъж съм казвала и сега ще го кажа. Сами сме си виновни с нашето безхаберие.

166

преди 15 години

Абе кви сте вие бе бойкомани дето му излизахте *** на бойко и сте му се отъртили, на града ни не са виновни хората които идват от страната това е нормален ход на развитие във всички световни столици, като в Ню Йорк има 200 000 българи дане би градът да е затворен, само на Бойко някой друг му е виновен защото до момента само ходи и се снима по ТВ и медий нищо невърши, а това дето го прави все е некадърно ама пак друг му е виновен/ за справка вижте цариградско /дунавски върни/ и ползва проекти разработени от Софиянски . Така че спрете да говорите за селяни и граждани

165

преди 15 години

Дали на бойко му трябват много пари за кампания и сега гледа да открадне колкото може повече, София е отражение на хората, които живеят в града, кмета също не прави изключение - алчен ***, който се мисли за много голям, но скоро ще му потънат гемиите, София постепенно се пръвръща в една долна тиня, хората почват да се изнасят около София, заради мръсния въздух и ***. Как утре да гласуваш за герб или Костов, като знаеш от каде идват и какви са им целите....

164

Ned

преди 15 години

Бойко е ! Утре ще срине и Александър Невски, за ад си направи тенис корт близо до Московска 33.

163

преди 15 години

Това го няма никъде по света! Да си разрушат вместо да реставрират сгради с историческо значение! И на тяхно място да изтипосат поредните гигантски "бизнес сгради"! Който иска бизнес сгради - марш в полето! Центъра на София даже трябва да е забранен за коли, а не да се чудим как да го направим още по-непроходим като го наблъскаме с още и още офис сгради, чиито служители всяка сутрин да задръстват центъра с МПС-тата си!

162

до австрийците

преди 15 години

АБСОЛЮТНО никога не е имало идея за разрушаване на хотел България и подобно нещо не е стояло на дневен ред.Желанието на инвеститорът беше да построи още два етажа, като изцяло се запази архитектурата.Иначе идеята за разрушаването на старите сгради е на Петър Диков.Да видим сега дали Борисов ще го послуша този .Ако позволи да бъде съборена дори една тухла от центъра на София да знае, че и турско да стане няма да гласувам за него.

161

преди 15 години

ББ е част от плана за унищожението и разрухата на България, няма да е скоро момента, в които турците от югоизточна България ще поискат да се присъединят към Турция, което е част от плана на САЩ и техните еврейски покровители, за по-голямо влияние на Турция в Европа, чрез присъединяването на Турция в ЕС.

160

преди 15 години

София и Пловдив няма селяни, не са провинция, всички други са.София и Пловдив са гадни заради селяни от селата. Директно за Пловдив проблемът си има дрисливо име - Пазарджик - те ни пречат! Ти си *** гяурин, georgi

159

ПЪРВИ ПРОТИВ

преди 15 години

Аз съм със двете ръце против. има ли други?

158

преди 15 години

Верно че прилича на паметника на Съветската армия на тази снимка, селяндурът му със ***