332

СТЪКМИСТИКА,ФАЛШ

преди 1 година

ОТ ТОЗИ МОМЕНТ ,СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА КАКВА ПОДМЕТКА Е НАТЮ НА САЩ И СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО КАК И ЗАЩО СА ПОДПАЛИЛИ ВОЙНАТА / СПРАВКА МЕРКЕЛ И ОЛАНД/, 80% НЕНАВИЖДАТ ТАЯ СЛУГИНСКА ПРЕСТЪПНА ТВАР. ЗА КАКВА ЗАЩИТА СТАВА ВЪПРОС ,КОГАТО ВИЖДАМЕ ЧЕ РЕАЛНО ВСИЧКО Е БИЛО ПОДГОТЕНО УМИШЛЕНО ЗА ДА ВОЮВАТ С РУСИЯ, КОЕТО И ПРАВЯТ. С ТЕЗИ ПОДЛИ И КОВАРНИ ПОХВАТИ НЕ ОТ СЕГА , ПРОДЪЛЖАВАТ АТРОФИРАТ СВЕТА. НАТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПУСНЕ , КАКТО ТОВА СТАНА С ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР. НАТО ДА НИ ПАЗИ ЛИ , НАПРОТИВ, ОПАСНИ СА

331

Анонимен

преди 1 година

Съвсем скоро не всеки трети, а всеки първи ще желае това. Както я карат. Аз лично в началото на конфликта между Русия и Украйна оправдавах руснаците защото фашистите трябва да бъдат избивани, но осъждах агресията им защото самите те са признали през 91г. Украйна за независима държава. Например и Ердоган се бори срещу к'рдите и на иракска и на сирийска територия, но един референдум не е провел. Сега обаче НЕ осъждам и агресията им даже. Тая Украйна не трябва според мен да съществува.

330

юлиян

преди 1 година

Ето още един кандидат за Украйна.Ивайло,ти как си със заминаването.ОК ли си или и ти си готов да минеш в редиците на ''анонимните''.

329

юлиян до кънчо 344

преди 1 година

И Украйна изби хиляди рускоговоряши в Донецка и Луганска област.забраняваше им да говорят и езика си.Чак тогава Русия се намеси,и то само с оръжие.Жителите на Донбас сами се справиха с украинската армия и неонацистките полкове от ''Майдана''.Голяма молба падна тогава от ръководителите на Евросъюза.Сакън,спрете ги,не ги довършвайте.И оттогава 8 години уж се договаряха,а ''без да искат забравиха''да кажат на украинците да спрат артилерийския обстрел на рускоговорящите в Донбас.Морал по европейски

328

ивайло

преди 1 година

До Анонимен 11убеден съм че караш последен модел китайски москуич

327

юлиян

преди 1 година

До Данчо;Не,Брате,точно обратното.Който иска с НАТО,извън България, да заминава,на все четьйри стороньй.А ние от България не мислим да се местим.Ние си оставаме ВЪВ България.Даже и за Украйна не мислим да ходим.Ти за Украйна как си,ще заминаваш ли или ще чакаш Тя да дойде при теб,в НАТО.Правилно,няма да дойде.Тя по-скоро се е запътила към ''трите букви''.

326

Данчо

преди 1 година

Братя! Много е просто! Който иска с НАТО, остава в България, а който иска извън НАТО - да напуска България! Границите са отвоорениии!!!

325

Кънчо

преди 1 година

До Анонимен 332 - Сега веднага ще ти стане ясно: 1. Сърбия изби десетки хиляди мюсюлмани в Косово, като най-напред започна война срещу Хърватите. Чак тогава НАТО се намеси! 2. Либия десетки години провеждаше терористични акции срещу американци по света, най-вече в Западна Европа. 3. Бие Ладен се криеше във Афганистан след 9/11. 4. Ирак спонсорираше тероризъм срещу американците по света. Сега разбра ли?

324

юлиян

преди 1 година

Предлагам да въведем първите избори с поименно, явно гласуване.Който гласува за партиите на Киро,Асен,Христо и Бойко,т.е.тези които подкрепят по-активната помощ,включваща и жива сила за Украйна,би трябвало ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, ЛИЧНО,ПЪРВИ да заминат за Украйна,а ние,тези които сме против да не бъдем изпращани там.Така би било най-справедливо.Иначе какво се получава;''дайте да дадем'' и ще се скрият на сигурно място,докато обикновенните хора плащат за последствията от тяхното гласуване.

323

И. Петров

преди 1 година

България няма основание да бъде заплашена от когото и да е било, понеже тя няма нито други държави имат териториални претенции към нея, както е било при трите национални катастрофи. Полза от натовската солидарност имат само крайно агресивните и реваншистки държави, които доста са изпатили от СССР, респективно и от Русия. За тях е изгодно да сме солидарни да изгорим заедно с тях. Макар, че главното са икономическите интереси на САЩ. Засега в НАТО, но не безусловно!

322

юлиян

преди 1 година

До Анонимен328;То затова сме цъфнали ,защото е толкова хубаво в НАТО.Остана само да вържем,но и това ще стане скоро.Като вземат властта Киро,Асен,Христо и Бойко ще вържем направо на поляната в Украйна,на първа линия.Стягайте си ''лопатките'',че ви чака яко копане.Да не забравите само каските.

321

юлиян

преди 1 година

Щом може да има такава свирепа цензура,защо да няма манипулиране на изборите.Напълно допустимо е.Даже много вероятно.А допитването показва,че нямаме нищо против ЕС,но сме против слугинажа на Евросъюза в полза на САЩ и категорично не одобряваме неонацисткия режим в Украйна и подкрепяме Русия въпреки тенденциозно- едностранчивото осветляване на конфликта в зависимите медии у нас.

320

Само БГ и Русия

преди 1 година

НАТО и САЩ ни трявбат само за да ЗАВЗЕМЕМ Турция, Азия и Африка.. Обаче в момента САЩ се държат като умиращ оллиггофрен пееддраз, които подарява и продава всичко.... Тъй че САМО Русия може да ни помага.. А тия в Украйна са Еввреи,сепаратисти, отцепници, които ЛЪЖАТ другите русанци като боксьорите- Кличко да се бият срещу своите.. По същия начин, преди години, собствениците на футболни ифмри като Наксо СИраков ЛЪЖЕХА българите да се бият едни с други за да взима пари фирмата му..

319

ДА БЕ ДА

преди 1 година

Ако беше така, то на изборите Възраждане щеше да има 33% от всички подадени гласове. Или това не е вярно или изборите здраво се манипулират????????????????????????

318

Varg

преди 1 година

България е с Русия

317

До Има грешка

преди 1 година

Ами явно истинските българи са 10 процента , при по-висока избирателна активност може и по-малко, а пък ти като истински българин първи ще избягаш от БГ като излезем от ЕС и нема работа и пари

316

Има грешка

преди 1 година

Всеки истински българин иска вън от НАТО и ЕС - много повече от 1/3 българи мисля. Видяхме и фалша на модерната Демо(н)крация. Нужен е мир и благоденствие на света, не войни.

315

Анонимен

преди 1 година

От стотина мои приятели ,няма нито един укропитек или краварофил.И нито един от приятелите на моите приятели.Това платено проучване на НАТО е изсмукано от дебелите пръсти на жалките манипулатори от Велика Кравария!

314

Анонимен

преди 1 година

НАТО били отбранителен съюз и как Ирак, Либия, Афганистан, Сърбия и т.н. нападна НАТО че бяха бомбандирани нещо не става ясно...!!!

313

Доньо

преди 1 година

Пълна партенка! България не иска, освен въZражденските копейки, да излиза извън ЕС и НАТО! Това, освен предизборна рашистка партенка, не е нищо друго!