160

Анонимен

преди 1 година

Кака Пpacка, Радев и Нинова работят за Путин. ДАНС трябва да ги разследва и осъди за държавна измяна! Омръзна ми тези тримата да се обясняват в ефир, сякаш ги е страх да не са следващите паднали през прозореца или по стълбите.

159

e

преди 1 година

Моля, не показвайте този булдог!

158

Анонимен

преди 1 година

По- изгодно е на нашите партньори от запад и атлантическият океан да подпишат мирен договор и да признаят завладените територии от Руссия ,иначе както се казва " ...влава по-навътре"

157

Страшно е

преди 1 година

че хора на висши постове се опитват да всяват страх с ЛЪЖИ ЛЪЖИ ЛЪЖИ!!! Това не е МОРАЛНО и не е НОРМАЛНО!!! Вредно е за народа!!!

156

Хаха

преди 1 година

НЯМА СТРАШНО !!! БЪЛГАРИЯ Е ЕС И НАТО!!! Теб те е страх, че ще останеш без копейки ли щ.о ли???

155

Анонимен

преди 1 година

Тоя караконджул да си гледа манджите и да не се бута при мъжете

154

Импийчмънт

преди 1 година

Ясно е, че в България тява Обединител на нацията!!! НАЛАГА СЕ ДА СИ ИЗБЕРЕМ НОВ!!!

153

ДА

преди 1 година

Става все по-опасно и все по-страшно за Русия . Започва да слага ядрени оръжия наоколо . Голям страх я тресе . Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя . . . .

152

Василев

преди 1 година

Путин и Зеленски са заложници и кукли на световния финансов елит!Тази война е безсмислена, това е контролирана война на изтощение, и всекидневно се подклажда напрежението, с нови доставки на оръжие и хибридна пропаганда!Ще има глад и рецесия, ще има удар по цели икономики и индустрии!Идва голямото зануляване, икономическо и мозъчно, човека става биологична единица, която лесно се манипулира,лесно се купува,лесно се управлява, лесно се зарибява, лесно се "самоубива"!Агент Бенджамин Фратли!ЖРУ!!!

151

Българи

преди 1 година

М.и да страшно е...да подкрепяш Агресори, Убийци и Похитители на деца!!! Това е московия в момента!!!

150

Анонимен

преди 1 година

Пропорционално..... тактически ядрени оръжия да се разположат и в Полша...

149

Анонимен

преди 1 година

Скарай се на твоя началник Путин вместо да ни плашиш колко са страшни руските ръждясали бомби, ако смееш разбира се да кажеш нещо срещу Русия.

148

Анонимен

преди 1 година

То ясно стана че ЕС и НАТО са виновни за неуспешната агресия на Русия в Украйна! Сега пак те ли са виновни за ядрените глави в Белорус?

147

Анонимен

преди 1 година

И все по-страшно ще става за руските поцелуйковци пРезидента Радев и вицепРезидента Йотова.

146

Страшилище

преди 1 година

Как няма да става страшно, другарке Йотова, когато и коравите виждат, че не само вашите другари губят войната, но и вашата шибанялска Матушка и Фюрерът отиват на майната си.

145

Николай

преди 1 година

Става опасно за това че 77 годишното ви крадене е към края си. Лустрация и никога повече да не се гаврите с българския народ. А руски ботуш никога повече да не гази нашата свещенна земя. Ние сме част от ЕС и Нато. Част от цивилизования и свободен свят. И искаме да живеем в него.

144

Анонимен

преди 1 година

Отвличат ни вниманието с несъществени проблеми.Ако требе да се воюва на първа линия ще отидат войнолюбците.

143

Анонимен

преди 1 година

Закрийте президентството и парламента, и се управлявайте децентрализирано, като швейцарците, с пряка демокрация.Така Путин няма да може да ви обяви война, защото ще трябва да обяви война поотделно на всяка община и на всеки кмет в чалгария. Няма да му се занимава.

142

Василев

преди 1 година

От свръх секретният отдел на ЦРУ, сме длъжни да заявим, че в момента световния елит води Третата Световна Война срещу нормалния обикновен европеец, който иска да има промишлено производство, средната класа,социалните придобивки,свободни независими медии,достъп до здравеопазване,нормални доходи със стабилна покупателна способност!Всичко това е излишно, а най-излишни са редовите граждани, които стават само за биологична маса компост, защото изкуствения интелект и новите технологии идват!Джаред!ЦРУ

141

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Като Путин печели и санкциите не работят, защо руските ботове не спират да пишат как Путин печели и санкциите не работят по 24ч на ден 7 дни в седмицата. И децата ви се смеят вече, от 9 години насам едни и същи коментари рециклирате. Я кажете пак за цената на раставицата в Англия и бебешката храна в САЩ, и масквата как потъна в лошото време.