201

БАБА ВИ

преди 1 година

До Анонимен 206И за какво да воюваме бе откопод? За какво да мра аз или децата ми? За господарите ти отвъд океана ли? Нас никой не ни е нападнал бе калмук. Това е чужда война и не трябва да се местим. И кучетата пред блока го виждат.

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 206И за какво да воюваме бе откопод? За какво да мра аз или децата ми? За господарите ти отвъд океана ли? Нас никой не ни е нападнал бе калмук. Това е чужда война и не трябва да се местим. И кучетата пред блока го виждат.

199

Анонимен

преди 1 година

Ако вкарате България във война и загуби войната, нали знаете че отивате извън властта за много дълго. Никой няма да гласува вече за психодесната неподкупност и нефалшива декларируемост хахахаха

198

Анонимен

преди 1 година

До :-)МЪКА ВЕЛИКА.... демократите не са ,, неофашисти,,.... къде го прочете пък това безумие. В руската преса ли

197

Анонимен

преди 1 година

КОГАТО СЛЕД ПЪРВАТА СВЕТОВНА НА ИЗБОРИТЕ БЗНС ПЕЧЕЛИ 70 ПРОЦЕНТА ОТ ГЛАСОВЕТЕ, БКП 20 А ДЕСНИЦАТА 10 ПРОЦЕНТА, ВИЕ ДЕСНИТЕ НЕ-НОР-МАЛ-НИЦИ ПРАВИТЕ КЪРВАВИЯ ДЕВЕТОЮНСКИ ПРЕВРАТ. ТОЛКОВА ЗА ВАШАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ЗА ОТНОШЕНИЕТО ВИ КЪМ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОГРАБВАН ОТ ВАС И ДА ИЗБИРА ВАС И ВАС И ВАС... ИНАЧЕ Е ПРОССС, НЕГРАМОТЕННН, НЕБЛАГОДАРЕН...

196

Анонимен

преди 1 година

До БАБА ВИ....Кога България е била мирна , че сега да е.... Това първо. Кога и Къде си видял държава да оцелее 1300 години и да не воювю. този и тези които изкривявате фактите сте вие русофилската ерест. Така , както през 900 година богомилската ерест

195

:-)МЪКА ВЕЛИКА

преди 1 година

тапшо, левите хора в България сме доста по-демократи от вас десните с неофашистки порив. Вашия кръг сте специалисти по безследни изчезвания, справчица в полицията и пак безследни изчезвания, набиване на клечки под ноктите, рязане на месо на живо от човек, примерно Стамболийски, рязане на ръката на Неделко Савов, концлагерите са ваш патент, няколко и в Царство България, където твърдите че е нямало монархофашизъм. *** В ДЪРЖАВНИЯ АРХИВМ И ПРОЧЕТИ ВЕСТНИЦИТЕ ОТ ВОЙНАТА КАК ХВАЛЯТ БОРКО ФУРЕРА.

194

БАБА ВИ

преди 1 година

До АнонименАми трябва да се чуят всички страни, нали уж сме свободна държава? Ограничаване и едностранно изкривено представяне на нещата вече сме го гледали преди 60 години... И каква е тая коалиция дето ни тика към война с толкова близко културна до нас държава??? Аз желая мирна България.

193

Анонимен

преди 1 година

До Камелия.....Камелия, като пишеш подобни заглавия , замислила ли си, че някои може да го вземат за истина.Има доста ограничен народ. Знаейки една единствена цифра,,1944 година,, , тоя народ е готов на същит издевателства , които вкараха Никола Петков в затвпра и след това го обесиха. Няма как да знаеш това , защото си твърде млада.Ти не знаеш, че сме под заплахата на тези хора. Наново да ни обесят като ,,западна реакция,, или фашисти. Ти не допускаш това. Но то стои. И от нас зависи дали ще въ

192

Анонимен

преди 1 година

Защо се показат въобще руските становища за войната.Много ме учудва това.Ние страна на коалицищта ли сме или част от Русия.Русия твърди че е нападната. Русия твърди че е посегнато на териториалните и владения.Всичко това вярно ли е.Разбира се че не е. Русия лъже и изопачава. Какви са тия коментари . Пошла пропаганда ли.

191

Грозната истина

преди 1 година

Сигурността на Европа си беше много добре, преди бункерния плъх да повярва на собствената си пропаганда колко е силен и да нападне Украйна. Преди ордите от *** да почнат да рушат Украйна си мислех, че децата ми няма да знаят значението на думи като бомбоубежище, война, ядрена заплаха и др. Явно съм бил много наивен да вярвам, че разни треторазрядни диктатори ще си седнат на гз и вместо да нападат съседни държави ще мислят за благоденствието на гражданите си.

190

:-)...

преди 1 година

Аз не знам Украйна как може да победи. Единствения начин да постигне евентуален почетен мир е да се сдобие с атомно оръжие. Мисля си че на запад едва ли са чак толкова залепили релетата че да го позволят.

189

Анонимен

преди 1 година

Западът се стреми да направи от Украйна озлобена Полша. Полша винаги се е опитвала да го играе агресор в историята и срещу Русия и срещу Германия и винаги е стигала до просяшка тояга или до окепезация или до окупация.Днешните поляци не се виждат че продължават да потъват в злобата си, даже я и иливат и към Украйна и по форуми мечтаят да е тяхна.

188

Анонимен

преди 1 година

Ако целта е светът да се подреди на две суперсили от които едната подкрепя Русия а другата Украйна, това на практика е нещо като световна война - краварската политика ако това иска, определено Бидон е за импийчмънт. Да идва Тръмп. Излиза че той е доста по-умерен и реалистичен лидер от демонстриращия възрастови изменения по самолетните стълби, на церемонии и къде ли не..

187

Анонимен

преди 1 година

По индекс за корупция според западни статистика Украйна е доста зле. Факт. След като в сирия Русия победи, сега САЩ наистина и по мнение на съфорумците а и фактически се стреми да унизи Русия, с което ще замаже очите на света за Афганистанското поражение. Светът не трябва да понася щети заради това, че великите сили а те са три - САЩ, РУСИЯ И КИТАЙ СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ. Украинското население прекрасно разбира че е употребено и тази война е ненужна за самата бедна задлъжняваща Украйна.

186

До 193

преди 1 година

Япония е в стагнация от 1990 година, ЕС така и не се измъкна от банковата криза през 2009. Сега Германия гледа към деиндустрализация. Китай възстанови диполматическите отношения между Иран и Саудитска Арабия и преобърна геополитическата ситуация в близкия изток. С перченто покрай Тайван сащ бутнаха Китай още по-близо до Русия.С спонсорираните протести в Беларус бутнаха Лукашенко окончателно към Русия, преди той се опитваше да играе двете страни. Май не е толко розово положението а?

185

Анонимен

преди 1 година

Япония го нaби до дъно и на другаря Си и на таваришч Путин. Японският премиер пристига днес в Киев за да демонстрира пред двамата самозабравили се източни диктатори че Япония е на страната на Украйна във войната и срещу варварска Русия и че Китай и Русия са два фалшиви световни полюса.

184

избирателно

преди 1 година

Абе краварофилче - гледам си много облъчено, къде "американската демокрация" е дала плодове и хората наистина са по-добре последните 30 години? - Афганистан, Ирак, Либия, окупирана Сирия? Къде? Грузия? Прибалтиките? Къде?

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: "Украйна трябваше да избира" - да умре ограбена от наглосаксите или да умре използвана срещу руснаците. Избра второто умиране. Това е западния "цивилизован" избор!

182

Анонимен

преди 1 година

Украйна трябваше да избира между Европа и тресавището Москва.Украинският народ избра европейския път,но блатото се оказа много отмъстително!