43

Анонимен

преди 1 година

А какво ще кажат българите от Подбалкана, пострадали от наводнението? Буци можеше с една пета от шкафчето си да им построи нови къщи, не говорим ремонти! Разсъждавайте, за кого гласувате през април!

42

Ха ха ха

преди 1 година

Ха ха ха

41

М

преди 1 година

И ще го направи. А нашите демократични управници две наводнени села не могат възстановят.

40

Анонимен

преди 1 година

Наистина го каза вчера и ще го направят.Те не си изоставят хората.Така е било и преди хиляди години,винаги са били задружни и сплотени.Ще се погрижат за всичко,вижда се и каква организация направиха службите ,но това е огромна площ,на всичко отгоре и труднодостъпна.Цялата държава е на крак.Няма звено или работещ бизнес който да не участва.Служители на тюрк телеком се виждаха на кадрите да вадят хората.Чудя се дали нашите вива,йетел и а1 ще се отзоват на място ако се случи такъв ужас...

39

баба мара

преди 1 година

сега видяхте ли как корупцията съсипа хората в тези раиони една сграда пада другитене колко години ердоган е на власт и не можа да се справи с този бич измисляше сипреврати напълни затворите с полит противници аллах повече не можа да търпи и му прати хабер

38

до 38

преди 1 година

Стига с този HAARP вече, много моля. Абсурдно е. Ердоган отдавна с мощен и звучен шамар по себе си загуби гласа на интелигентния заможен турчин, който иска близост със САЩ и ЕС и затова рязко смени посоката, виждайки че е важна подкрепата на интелигенцията, а не на анадолските варвари, които са 2000 години назад по мислене.

37

Пффф

преди 1 година

Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път. След една година ще е забравил какво е обещал, а овчиците имат гладки мозъчета.

36

Африканската

преди 1 година

плоча се хлъзнала под европейската? Защо чак там е земетресението?

35

HAARP

преди 1 година

ЦРУ наясно ли са с факта че в Русия няма разломи и HAARP ще активира най-близкия разлом който0 е в Турция. Или са напълно наястно с този факт и целта им е Ердоган. Идват избори все пак !

34

Анонимен

преди 1 година

Ако пак по същия начин ще ги строят новите жилища,да не ги почват въобще.Блоковете се сриваха като пясъчни замъци,че и цвета на купчината отломки пясъчен????!Жалко за хората.

33

Анонимен

преди 1 година

Най-фрапантното е, че има паднали сгради с новите изисквания за строителство (макар и малко на брой) и сред тях спешно отделение на болница. Смятай за каква бананова репулбика говорим- да сложиш морски пясък (строителните контруктори знаят какво причинява той на бетона) в болница... Тука не е по-различно де. Гaньовеца си кърти наред панелката, не поддържа връзките, които са тотално корозирали и никой нищо не му казва. Ама утре да не реве като падне блокът само, защото сам си е виновен.

32

Дано да е така

преди 1 година

Че трагедията на тези хора е голяма!

31

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Предстоят избори за...президент и Реджеб,обещава,като на...селска сватба.

30

ира

преди 1 година

Дано не са като тези дето се сринаха Пострй жилища на хората както строиш джамии че да няма повече трагедии. За това си виновен ти и твоята корумпирана партия .Унищожихте живота на хиляди хора. Ти си за съд ердоганчо

29

Построилите

преди 1 година

срутените сгради и Ердоган в затвора!

28

Анонимен

преди 1 година

Това, ако го ремонтира гербаджия ще отнеме 500 години.

27

Колко ни е забавно

преди 1 година

на нас в капитализма. Става земетресение, не стига, че всичко е в руини, хората са на улицата, ами и международните финансови хищници веднага ти понижават коефициента "надежден партньор", инфлацията на твоята валута отива в космоса, а строителните предприемачи потриват доволно ръчички, докато инвеститорите точат зъби за евтината работна ръка, нагърбена с нови ипотечни кредити, любезно предоставени от благотворителните дружества, по-известни като "банки". Какво ниво е достигнало човечеството, а?

26

Анонимен

преди 1 година

Ето това е политик,който мисли за народа и Родината си,не като тукашшните на ве де ня ци,които се смятат за елит,а всъщност те са ПРОТИВ народ и Родина.Те,тукашните всъщност НЯМАТ Родина,с едно изключение-ВЪЗРАЖДАНЕ.

25

Анонимен

преди 1 година

до 24 И що да ги нямам за братя руснаците? Това че български кравар не чувства руснаците за братя е същия като вас- фесовете, което не ме вълнува. Всеки истински българин има за братя руснаците. Те са му и единствените братя!

24

Анонимен

преди 1 година

до 22 Тя природата вас фесовете започна да ви заличава. Спокойно!