179

Реалността

преди 1 година

След 30 години ЕС и НАТО България е умираща държава. Населението намаля с 40%, 2 милиона измряха от мизерията, други два милиона отидоха да проституират и да слугуват на богатите западняци. Днес България е бедна като страна от третия свят, икономика нула, първи по смъртност в света, бедност, мизерия, отчаяние. Никакви перспективи за развитие.

178

Анонимен

преди 1 година

Преди гледах интервю с една руска баба на 112 години от някакво сибирско село, че тя каза че най добре е било при Цар Николай Романов, защото била младо девойче!

177

Анонимен

преди 1 година

Днес е ясно: за Русия и Източна Европа десетилетията при СССР бяха най-доброто време както по отношение на благосъстоянието, така и по отношение на тяхната историческа субектност.

176

Анонимен

преди 1 година

Фактът, че след 30 години навеждане и лижене на *** българите още не са ги приели в Шенген, и никога няма да ги приемат, говори ясно, че българите никога няма да бъдат считани за интегрална част от ЕС.

175

Рамбо

преди 1 година

Една от големите лъжи на социализъма бяха компютрите Правец. Лъжеха че са българска технология или съветска. А те бяха крадена технология от САЩ. Оригиналния компютър се казва Apple II. Ама никой не си призна че сме крадили технологии от запада. Социализма беше една огромна лъжа изтъкана от множество малки лъжи.

174

Анонимен

преди 1 година

Е може да е имало промишленост и икономика и селскостопанство, ама немаше фанелки пума и дънки левис и маратонки нике да си туриме фанелките пума и маратонките и да се почустваме и ние хора западняци, само у кореком имаше.

173

Анонимен

преди 1 година

Бъдете горди българи , спрете да живеете в матрицата . Постиженията от споменатия период изглеждат недостижими , но са се случили . Българи са правили всичко ! България е правила износ за над 60 държави , имала е всичко , дори собствени копютри , да сега изглеждат смешни , но за времето си са били супер .Сега сте стъпили точно на тези постижения , без тях дори ток нямаше да имате .България която стградихме !

172

Спиро

преди 1 година

Не лъжете младите хора че през социализма е било добре. Те слушат тези небивалици и почват да ги повтарят. Който иска истински социализъм да иде в Северна Корея, да иде в Куба, да иде в Иран... все хубави държави ама никой не иска да живее там.

171

Анонимен

преди 1 година

Не 25%, а 75% оценяват, че преди живеехме по-добре!

170

Роза

преди 1 година

При соца имаше и хубаво,и лошо!Но тогава бяхме млади и лошото не ни тежеше толкова.Но тези години няма да се върнат,както няма да се върне и младостта ни!

169

Анонимен

преди 1 година

Хората бяха щастливи, защото не знаеха колко са нещастни! В момента най щастливи са в Северна Корея!

168

Петко

преди 1 година

Чърчил е около 100 пъти по умен от Маркс, Енгелс и Ленин взети заедно. Та Чърчил казва: да, верно е че при капитализма има бедни и богати. Но при социализма има МИЗЕРИЯ ЗА ВСИЧКИ по равно! Аз съм живял социализма и потвърждавам че той беше МИЗЕРИЯ ЗА ВСИЧКИ.

167

Анонимен

преди 1 година

Добре си беше преди 1989 година. Заплати по няколко стотака, 1 кг хляб Добруджа 26 стотинки, парното по 8-10 лева на месец, тока по 5-6 лева, а водата и телефона под 1 лев. През 1989 средната заплата е 274,33 лева, макар че с премиите се взимаше доста повече.

166

Анонимен

преди 1 година

При Тодор Живков когато бяхме с Русия комунистите бесеха демократите с тел на прозорците, но дори и тогава лицата на демократите гледаха на запад към свободата и демокрацията, при маратонките, дънките левис, цветните телевизори, тоблероните и киндерите, красивите ситроени и опели и бялата техника където магазините са като корекоми.

165

Анонимен

преди 1 година

Социализма се появи като недоносче преждевременно в една бедна селска страна в която нямаше никакви усливия за развитие, и само след 30 години България беше сред 30те най-развити световни икономика. А след 30 години капитализъм България удари дъното, мизерна държавичка от третия свят, обезлюдена, умираща.

164

Анонимен

преди 1 година

Соца беше станал и манталитет! Ти те мързи да гледаш, ама виновна е някаква държава дето не те издържа!

163

Анонимен

преди 1 година

За пореден път ви казвам , гледайте България която съградихме , уникални видеа . Българите са умни и кадърни ако са поставени в подходяюи условия . Не може да проумеете каква развита държава сме загубили и затова ви карам да гледате , поне малко да ви светне ! Колкото повече хора видят тези клипчета , толкова повече , ще разберат , че може да има и друг живот , самочувствие , ум , вдъхновение , а не робско съзнание живеещо в матрица .Знанието е сила !

162

Недоносче

преди 1 година

Тодор Живков, изказване пред студемти на 8ми декември - "Защото социализма се е появил преждевременно другa'... млади приятели. Той е недоносче. А щом е недоносено - трябват специални грижи. То ще стане юнак, и ще го направим юнак, но трябва да видим каква е действителността". Тодор Живков, изказване пред студемти на 8ми декември.Честит Осми март, студенти

161

Анонимен

преди 1 година

До Кина - Лъжеш, това не е вярно, Тодор Живков не е казвал това в тоз смисъл, изказването му я много ясно. Социализмът беше една от най-ефективните системи, и България никога няма да има такива постижения, както при социализма, днес България е една разрушена държава.

160

Анонимен

преди 1 година

Интересно как някой роден примерно през 1977 година може да сравнява десетилетията преди 1990 с десетилетията след 1990?! Примерно как сравнява 1960-1969 с 2010-2019 години?!