65

Калеко Алеко

преди 1 година

Няма по голям дразнител за русофила и путинофила от появата на фон дер Лайен и Зеленски, като ги видят рускоезичниците и почват да п_каят газ в несвяст, не стига че тровят въздуха ми става и взривопасно ... !!!

64

Обективен

преди 1 година

Колкото повече санкции налагате, толкова повече скакалци и буболечки ще лапате, жалки евроджендърски смехурковци! Скоро всички ще бъдете в краката на Русия, както Наполеон и Хитлер на времето!

63

Боби

преди 1 година

"Европейската комисия подчерта, че сега "Русия плаща висока цена, защото нашите (наказателни мерки) подкопават нейната икономика, връщайки я с едно поколение назад" Излязоха статистиките за 2022 година. Намаляване на БВП в РФ на годишна база 2,1% А промишлеността се е увеличила с 0,5% като тук никой не казва дали се включва във статистиката ВПК или те ВПК са отделна губерния... ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА КОЕТО СТАВА В ГЛАВИТЕ НА ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИЦИ!!!

62

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Много важно. Боли ги всички знаете кое за санкциите на "ЗЕЛЕНИЯТ СЪЮЗ". Никой не смее да помогне реално обаче, защото, а нападне - лошо му се пише.

61

Анонимен

преди 1 година

Три пъти ура за диктатурата на ЕС.

60

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 57 То хубаво да живеят , ама те живеят да правят война.Нашественици.

59

сина

преди 1 година

урсула се казва един виден български леворезбар, тази баба не е по-различна. Всеки ден и час сяда на мъртвия шпек на бай дън и яко се кефи, щото е като кофа от долу - нали е снесла много яйца продажната бабичка урсула!

58

Илхан

преди 1 година

80-90 % от стоките в Турция са некачествени - факт, аз съм бг турчин, наистина е така, но Турция никога не е била синоним на качествени стоки, както са Германия, Франция и Япония, Холандия, Швеция и така нататък. Проблемът е че в Турция стоките вече станаха и скъпи, остави че са ниско качество, ами и скъпи, почти колкото другите в Европа дето са в пъти по-добре откъм качество

57

Анонимен

преди 1 година

Пък Германия се деиндустриализира с темповете на България при Костов.

56

европеец

преди 1 година

Какви ли ще са тези санкции? Сигурно да спрем да се храним толкова много. По 10 скакалеца и 3 брашняни червея дневно стигат. А руснаците страдат ли, страдат...

55

Анонимен

преди 1 година

Русия и Киай си пазят гърбовете, ако не се разцепят ще победят.

54

Анонимен

преди 1 година

Полски фермери са блокирали украино-полската граница. Протестират против вноса на украинско зърно. не могат да си продадат продукцията. Търсят съмишленици в други страни на ЕС , за да се отмени безмитеният внос от Украйна.

53

Анонимен

преди 1 година

А в Украйна с нашитепари се купуватимения, луксозни автомобили, бижута, скъпарски почивки и т.н.

52

Хасан Бирханлъто

преди 1 година

от стоки *** тюркие забугатях аз имам къшта в Разград, в село благоево и в софиа апартамент на дащерята и купиг и то само от внос от тюркие , като мен има пуне 10 хиляди бг турци и циганнни дето се зънимават саму с контрабанда на турски стоки в бг

51

Анонимен

преди 1 година

Намериха диван пълен с пари у заместник министъра на отбраната на украйна

50

Анонимен

преди 1 година

До В очакване . . . Да живеят героите от Сталинград освободителите на Европа от нацизмът.

49

Калеко Алеко

преди 1 година

Кранчето на бензиноколнката този път го врътнаха отвън и в касичката и копейките ще задрънчат на празно ... скоро и ракетите и ще свършат и с/у Украйна ще захвърчат камъне и дърве ... !!!

48

Анонимен

преди 1 година

ЕС ни санкционира, само после да не ни вика русофили, че не харесваме да ни санкционират.

47

В очакване . . .

преди 1 година

Днес се навършват 80 години от решителната битка при Сталинград,която полага основите за обрат във Втората световна война.И тъй като никъде днес в "демократична Европа" не се споменава за това победонодно събитие в руската и съвременната история,напомням на Шойгу, че е дошъл решителния час да напомни за това:И да предприемат най-сетне решителната крачка, за освобождаването на Европа от настоящите и неонацистки ръководители, с нанасянето на решителен и безпощаден ракетен удар по Киев !

46

Анонимен

преди 1 година

тази да си навре пакетите със санкции в процепа между левия и десния крак.....аз ще се лишавам от неща щото да накажа някой друг това само болен мозък може да го измисли...