220

Unknown

преди 1 година

И да си учил и да не си учил заплащането пак не стига така че ме извинете от по доло писалите хора... Картинката си е трагична и обедняваща ..

219

Анонимен

преди 1 година

До 243 : На тези коли мястото им е на автоморгата. Това е идеята на високият данък :)

218

Анонимен

преди 1 година

До 240 : И още едно минусче. Живей си на запада и не ни учи как да живеем тук, дезертьор такъв. Като си такъв разбирач - заповядай тук, на място да ни покажеш как се прави бизнес, да поработиш за родната икономика и да платиш някой и друг лев данъци в родният бюджет.

217

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 242Това че никой на никого не е длъжен не вярно. Щом работиш и работиш добре и си служител при работодател трябва да ти се плаща подобаващо на страна от ЕС. Ако не ти се плаща си е чиста измама.

216

Петър

преди 1 година

Направете я 600 лева и следващата застраховка ще я направя в Гърция, а ще ползвам зелена карта в България. Нямате никакъв проблем.

215

хм

преди 1 година

Че то половината коли в България ще струват по-малко от самата застраховка ГО, бря :))))

214

Анонимен

преди 1 година

До Unknown, прав си. Ще видим :) И това ще е началото на нормализирането на нещата. Време е всеки да си знае гьола, а не да мрънка, че бил беден. Като си беден имаш две опции: учиш и се развиваш; примиряваш се и си трайкаш. Никой на никого не е длъжен. Щот само си представете да станат данъците 49% и вече съвсем ще се научите да ядете листа и суха трева.

213

Unknown

преди 1 година

Ами ще видим от тези класи какъв % ще ходят по заведения ако не се нормализират нещата...

212

до 225

преди 1 година

Пуснах ти минусче защото не позна - живея на запад, а причината за това са недоразуменията в бегето вкл. начинът за правене на бизнес като застрахователния например.

211

Союз

преди 1 година

Ще почнат пак едни Октомврийски революции и 9-ти септември. Историята е едно колело, което не спира да се върти. Ще падат глави.

210

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 228, колата е лукс и за да я имаш трябва да можеш да я поддържаш и да си плащаш за това, че шофираш. И не, не съм от бедните :) Време е нещата да се наредят и тук. Много харесвам режима в Дубай. Там всеки със заплата под 750 лв се води с ниво в йерархията "роб". И получава много специално отношение ;)

209

Анонимен

преди 1 година

До Някой си, за арабскикте държави си чел само по жълти сайтове :) Опитай да убиеш полицай и ще се молиш да те убият... ама няма да имаш този късмет :)

208

Анонимен

преди 1 година

До Unknown, че то не е задължително всеки да може да си позволява да яде и пие по заведения. Стой и гледай как ще се раздели обществото на класи :)

207

Unknown

преди 1 година

Като гледам на къде вървят раотите скоро една ракия с салата ще стане 20+ кинта ... Ай излез да пийш на заведение ...

206

Unknown

преди 1 година

И да стигне и да не пак ще сме си бедни и ще ставаме все по бедни ..

205

Анонимен

преди 1 година

Застраховката трябва да е поне хилядарка и да бъде лична на водача,давайки му право да управлява конкретно превозно средство,а не да е за автомобила, както е сега. Отиваш да си сключваш застраховка,излизат ти глоби,нарушения, катастрофи,бам десятка. Алкохол -пет години без застраховка и съответно без право да управляваш превозно средство,после десеторна застраховка. А не както е сега,все едно автомобилът сам извършва нарушения.

204

Анонимен

преди 1 година

Нормални ли сте? Ще висите по клоните съвсем скоро!

203

Анонимен

преди 1 година

Няма да стане, само плашат, който иска да пътува с автомобил в чужбина обаче ще плати малко отгоре. Тези т.нар. застрахователи са реално комунистически рекетьори реални мутри, няма значение дали става въпрос за ненормалник който минава на червено с предишни отнемания на книжка и човек който няма нарушение 5 години - всички плащат еднакво.

202

Запетайки съм турил!

преди 1 година

Колата е най-необходима на Българина, щото иначе нема мандръсанье...оти наще булки кат та видят пеш и все едно си невидим. Тука в БГ-то затуй е прираста отрицателен, щото младото нема пари ако и да работи, а сичкото женско сака кинти, коли и лукс и неще да гледа деца. Затуй сме на изчезуванье...

201

Анонимен

преди 1 година

Доста заблуди се ширят. Примерно, че колата била лукс, което е така само в ограничените представи на най-бедните. Друга заблуда е бонус-малос. Не може застраховката за автомобила, дар според действията на някой шофьор. Това можеше и да работи, ако автомобила не може да сменя собственика си и само собственика да има право да го шофира.