245

ПУТИН

преди 1 година

Е АНТИХРИСТА

244

Анонимен

преди 1 година

Равни са животните. Хората това ги различава от животните че не са равни. Хората за това са хора защото са различни и божествени. За разлика от животните човека ума воля и то свободна воля. Това го прави различен. И божествен очовечен. Няма и не може да има равенство. Хората са различни и слава богу.

243

Анонимен

преди 1 година

Всички са равни в mъnama представителна демокрация аз по лошо нещо не мога да си представя. Върнаха хартиената бюлетина за да може всеки дори и напълно неграмотен да гласува. Равни ли са хората. Милиардерите и безработните дали са равни равни са ама друг път. Но не е само парите. Хората са всичко друго но не и равни. В пост либералната демокрация няма демокрация има плутокрация власт на псевдоелитите. Бг е пример за плутокрация. Ние Бг сме в голяма беда !

242

Анонимен

преди 1 година

Гнездото пак е пияно.

241

Анонимен

преди 1 година

До 275.Това не е вярно.Ама да те питам щом НАТО стигна до там,че да рови в складовете на Южна Корея и Израел за снаряди,какво ще прави Украйна след един два месеца.

240

Анонимен

преди 1 година

До наченки на комунизъм. Само да припомня че въпреки тоталитаризма имаше доста прилично достъпно здравеопазване и образование и слава богу имаше класи и всеки си знаеше мястото, защото сега класите изчезнаха но глупостта няма граници. Всеки дори напълно неграмотен и дори не умен човек има право на мнение и така стигнахме до нищото. 2 лв. градски транспорт в соца 4 стотинк

239

Анонимен

преди 1 година

Само разлайват кучетата, тоя, рошлавия, и той не е много сигурен какво му бил казал Путин: "Борис, не искам да те нараня, но с ракета ще отнеме само минута" или НЕЩО ПОДОБНО", каза Джонсън. Като го позабравиха, гледа някак да напомни за себе си.

238

Анонимен

преди 1 година

До 273.Сега да те светна джавелин и сега има.Ескалибур не е със 70км обхват,а с до 40.Препоръчително до 25.Руснаците могат да свалят Ескалибур,но им е скъпо и за това унищожават м777, който изстрелваЕскалибур.Освен,че трябва да го имаш,трябва и да можеш да го изстреляш.

237

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Лъжата е вградена в гените на северовасточните "славяни", а думата "славе" има кристално чиста етимология - slave (слейв), което се превежда само като "роб" (човек, който трябва да бъде управляван, защото е с ниски мисловни способности).

236

Анонимен

преди 1 година

До 268 и къде са тия стунги и джавелин,че зелето плаче за западни танкове.Ескалибур може да порази всеки танк при условие,че го имаш.Руснаците също имат Краснопол,който е като Ескалибур,а и ланцет,може би за това не му стигат танковете на зелето.

235

Анонимен

преди 1 година

Путин всъщност не е спрял да заплашва запада и всеки, който е против тази война с Украйна! Заплахите са и от страна на Медведев и Песков...лъжи и заплахи, това правят.

234

Анонимен

преди 1 година

НПО плаща на едни хора да разпространяват единствено правилната гледна точка а пък всички останали трябва да им вярват ама безплатно.

233

lplo

преди 1 година

Песков опроверга тези ваши фантазии ганьовски умници от факти

232

Анонимен

преди 1 година

Джонсън защо чак сега си е спомнил този разговор. Защо нито той нито който и да е било западен лидер не отговори на въпросите на Кремъл от преди войната например за спазването на минските споразумения и разширяването на Нато.

231

Анонимен

преди 1 година

До 246.Добре си го съчинил Ескалибур не е с обхват 70км,ама щом ти се отдава.

230

Анонимен

преди 1 година

Жалка картинка е Путин. Има там 2-3 по-модерни ядрени ракети, останалото за скрап хиляди глави от СССР-ската епоха и заплашва цял свят. Русия ще стане пустиня само с няколко ракети от НАТО. Русия има стотици цели, а НАТО- само една. Русия ще бъде изравнена със земята за минути. Но и планетата загива. Така че победители в подобна война няма. Но Путин от ярост как стана за смях в Украйна, може и да направи някоя беля, но надали ще му се вържат останалите, които трябва да натиснат червеното копче.

229

Анонимен

преди 1 година

Не съм чувал да позволяват фотоапарати в казармата, още повече около техниката. Сигурно си доносник-провокатор.

228

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До TROY - А на "съветските" леки коли "Чайка" връз двигателите пишеше Made in the USA. Спомням си, че като дете, през 1963, гледахме другарите пред ЦК на БКП как запиляват написаното, а лаиците се радваха на невероятната съветска коля с "два ***" (автоматична трансмисия) - двигатели произведени в САЩ. И оттогав до СЕГА рашките са същите каръци - за нищо не стават. Дори една война не могат да направят като хората. ;)

227

TROY

преди 1 година

Единственото което са осводили сащ е коренното население на северна Америка от нежеланото му присъствие. Държава на бандити и мародери.

226

Анонимен

преди 1 година

подъл лъжец е джонсън които не навижда русия