27

Анонимен

преди 1 година

Ама наистина си просите трета световна!!!

26

Анонимен

преди 1 година

А за 10 президента на САЩ кога съд?

25

Da

преди 1 година

Мразя американците, но повече мразя русняците!Руснаците ското ще видят какво е модерна техника от запада!НАТО и САЩ ще ги сринат!

24

Анонимен

преди 1 година

А съд при всички варианти ще има ... и на всички тук е ясно, че тези които дават присъдите ще са ПОБЕДИТЕЛИТЕ !!! ха сега се сетете кой кого ще съди ???

23

стига бе

преди 1 година

Ок, но защо няма такъв съд за американските президенти, които след ВСВ водиха стотици локални войни и избиха милиони????

22

Тоя Путин

преди 1 година

сигурно на това разчита. Иначе се беше приготвил да прави трибунал в Мариопол, обаче явно да заведе нацистите в Хага ще е много по-ефектно.

21

Анонимен

преди 1 година

А за САЩ такъв съд кога? Защото си спомням много повече започнати войни от тях, с много повече цивилни жертви. Или щом са араби или латиноамериканци, не се броят за хора?? Жалка история, ето заради такива лицемерни политици намразвам ЕС и САЩ все повече и повече.

20

Анонимен

преди 1 година

Голяма е разликата между искане и можене. Празнодумци и клубари са решили, че водят народи коиито ще застанат с воля и живот в постигане на желаното от тях. А истината е че дори нямат реалната воля на последователите си, за да постигнат целите си. Още повече в мащаба да изправят лидерите на Русия и Беларус пред измисления си форум.

19

Фердо

преди 1 година

Подкрепям абсолютно! Само, че компания трябва да им правят всички живи американски президенти. Особено се надявам в тази компания да е и Колин Пауъл - онзи дето клатеше едно шишенце да ни хипнотизира.

18

Бай Дрън

преди 1 година

ПАСЕ да оди да пасе. Не Русия почна войната. Войната бе започната в Украйна с преврат и насилие на укронацистите върху рускоезични, българоезични и други подобни. Войната бе почната от Украйна, а укроармията планираше тотална военна офанзива срещу Донбас , без да се съобразява с Минските споразумения! Жертвите станаха много точно заради ПАСЕ и подобните хлебарkи, които подклаждат още и още войната! Това е истината, другаре!

17

Вятъра

преди 1 година

за ЕС, ПАСЕ и т.н. духа от Белия дом. Европейските лидери са много добре подбрани да имат тъмно минало и съмнителен личен живот, така, че приятелите им здраво ги държат за лешничетата и всекидневно ги събират да им затягат гайките. Даже някога да е имало лидери в Европа нещата вече са приключили.

16

джо

преди 1 година

Доста далече отидоха някои политици в изказванията и това буди безпокойство у нормалните хора.Принципно ако се говори за нарушения и съд,трябва да се заведе дело срещу Американските президенти и служители като Хилари Клинтън, Нюланд, Байдън , които забъркаха тази каша в международен план. Даже и в този момент , виждайки абсолютната драма на Украйна вместо преговори, продължават да водят украинците към фалит и пълна капитулация.

15

до 9

преди 1 година

гоуем си християнин! А нали беше и славянин? Ай се скрий...

14

Анонимен

преди 1 година

ПАСЕ, ти имаш ли мечта?- Да, специален съд за Путин и Лукашенко- Защо не го направиш?- Ти какво, без мечти ли искаш да остана

13

Диана

преди 1 година

До - 10 Не българския народ иска такива глупости, а хора като теб, значи, БСПари...По същия начин може да се каже, че българският народ иска съд за БСП заради престъпния им преход и управление, за преврата им, за лъжите и манипулациите им...Спрете се малко, че ще изгорите много, значи...

12

ХаХаХаАААААААААА

преди 1 година

Пасе

11

Диана

преди 1 година

Има една малка неточност във формулировката - не Русия и Беларус започнаха тази война, а Украйна. Украйна изпрати войските си срещу руснаците много преди Русия да отговори на удара...Някои хора умират да се излагат, значи...Ще викат международен съд и ...ще загубят делото за срам и позор след толкова много шум...

10

Анонимен

преди 1 година

Ами лесна работа - Путин, когато приключи с 404, може да вземе Батька да се качат на Ту-95 и да се разходят до седалището на ПАСЕ. Разрешения няма да им трябва, за премиване през въздушното пространсто. Той, вероятно, и Шойгу ще иска да се включи....

9

-

преди 1 година

Българския народ иска съд за БАЦЕ , ПЕевски и компания ама едва ли някога ще ни огрее. Дори и американците им натикаха в носовете ,че са престъпници ние пак си обръщаме главата на другата страна

8

анонимен

преди 1 година

по скоро ще видим тези от пасе на въжето ,руснаците още веднъж ще им видят сметката малко остана,християнството ще победи още веднъж,Бог да ни е на помощ братя християни