355

напомняне и прогноза

преди 1 година

Старата Волга ГАЗ-21 руснаците я правеха от немски каски след разгрома на фашистка Германия през Втората световна.Няма ръждясване!Сега може новата да почнат да я правят от колекивните западни каски.

354

Анонимен

преди 1 година

Светкавична руска атака в Угледар.Поредните тежки моменти за укрофашагите.

353

Анонимен

преди 1 година

До кратко и ясно.Парите от Европа значи и от моя джоб,а няма закон,които да разреши някой да пипа блокираните пари на Русия,могат само да ги блокират.

352

Начиии

преди 1 година

До войната унищожаваха НАТО и САЩ, па после потънаха в Украйна 20 пъти по-слаба от НАТО, защото НАТО дало оръжие. Един прехвален кремълски боксьор заплашва да смаже Усик, обаче сам избира да налети на 20 пъти по-слаб от Усик. И 20 пъти по-слабия, размазва кремълския и кремълския почва да реве като ограбена бабичка "Ама той щото игра с ръкавиците и шортите на Усик и Усик му проведе тренировки". Дръж се мъжки бе кремълски балетист, кво се оправдаваш бе "монина сълза" ревльо хахайа.

351

Анонимен

преди 1 година

След танковете следват изтребители,но и те няма да променят изхода,а той е катастрофа за Украйна.Главният виновник за всичко това е Зеленски.

350

Анонимен

преди 1 година

До Западняк.А защо на зелето и на поляците не им е смешно след Соледар,ами почнаха да реват,че им трябват танкове спешно.Е сега нито,ще е спешно,а когато дойде време може и да не им трябват Кое беше по-добре,да се спазват едни споразумения ли,или сега 140000 украинци по-малко още поне толкова осакатени това са западни твърдения.Това ли е по-добре.Да си мислиш,че ще победиш Русия е доста глупаво.

349

Слепок

преди 1 година

До Анонимен "ако смяташ два трансворматора" - какви два трансформатора бе? В Покрайна в момента е тъмно като в като в *** г...з. От сателитните снимки се вижда че няма разлика в светенето нощем на Покрайна и Черно море. Все същия мрак. Ква инфраструктура, кви 5 кинта? Руснаците ги шамарят по своя си план.

348

Джо Байдън

преди 1 година

Моята 80 годишна трътка е най-спаружена. ХАХАХАХА

347

Анонимен

преди 1 година

Ще бъдат стопени.Противотанковите ракети равиват 3000 градуса температура.Танка одавна не е решаващ фактор в съвременните войни.

346

Анонимен

преди 1 година

За украинците горди "патриоти",дето спинкат и папкат за 1 200 лв.български пари по Черноморието наше що нищо не пишете?Средна пенсия за дядо и баба-българи-725лв, а за украинските дезертьори 1 200???Че и недоволни от храната?!?.

345

Иван Вазов

преди 1 година

Идат като тигри и леопарди, бегат като овци........ ХАХАХАХАХА

344

Владимир Путин

преди 1 година

Пред атома всички натовски танкове са равни. Хахахахаха!

343

Еди Койси

преди 1 година

"Русия извърши масирана ракетна атака срещу Украйна с общо 55 крилати ракети, при която бяха убити 11 души.' Как да го разбирам този текст ??? Излиза , че за да се елиминира един украинец са необходими 5 крилати руски ракети ... ? 😲

342

Анонимен

преди 1 година

ох душички нещастни - американците впрегнаха европа да се бие с русия и и продават скъпи горива- и като се свършат танковете на германците - те имат само 200 щът не щът ще си купят абрамс - сега производството се засилва - и касичката на вашингтон пълна а европа по -бедна - а честито- пак се надприказвайте а парите текът към краваршингтон - а утре и вас могат да ви прекарат като укрите да измирате за велика америка- честито - дано прогледнете

341

Анонимен

преди 1 година

Кинжалите ще се справат с тях.Пантерите и Тигрите са претърпели крах през втората св.война.Технически са номер 1,но като маневреност и бързина са пълна скръб.

340

В анимацията

преди 1 година

Костенурките нинджа, костенурките летяха. Една велика армия на 11 месец от войната е затънала в Донбас на 50-60 от границата си. Хахаха. С 20 установки Химарс, давани по 2 по 3 от юни насам, великата армия премина в отрицателно настъпление на Изток към собствената си граница хахаха. Истинските костенурки пълзят бавно, но не бягат назад. Та костенурки да бяха, щеше да са стигнали по-далеч от "кривата круша"!

339

Зе

преди 1 година

Отново ще има немски танкове по руската земя. Предният път не свърши добре.Ще видим как ще се справят украинските ни братя по корупция.

338

Анонимен

преди 1 година

До 424 И какво стана с Херсон,тоя Днепър ще го преплувате ли ще го форсирате ли.За да направиш пробив ти трябват 500 танка и два пъти повече артилерия.А се оказа,че толкова танкове няма нито толкова оръдия,за снаряди няма смисъл щом се рови в Южна Корея и Израел за тях Но най-вече ти трябва и боеспособна армия.

337

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами нека се присмиват, то и ние се присмяхме на Специалната им военна операция, която за 3 дни трябваше да превземе Киев и да назначи там путинско марионетно правителство, в момента рашистанците са навряни в окопите си там откъдето тръгнаха, безаналоговият им военен скрап, включително и танковете им, задръстиха пътищата на Украйна с ръждясало желязо, а непобедимата им армия даде фира и сега се попълва със затворници и новомобилизирани мужици ... !!!

336

Анонимен

преди 1 година

Нацисткият внук се примоли на бразилския президент да доставя снаряди за немските леопарди в Украйна, но Луис Инасиу да Силва категорично отказа.