122

Анонимен

преди 1 година

Като му гледаш външния вид за съжаление а в парламента неговите хора бяха надменни и опропастиха всичко

121

Натовеца

преди 1 година

Съдбата ни го връща заради Украийна и спонсорирането на нацистите там !БЪлгария и българите ще патим много заради това ,че се обърнахме срещу нашият освободител и брат Русия !Господ гледа и записва всичко и гро връща с лихвите ,българите ще ни пребиват като кучета и плюят защото се показахме за поредн път ,като подли мижитурки !Не всички де, но политиците ни и тези ,които ги подкрепят !Никой не ни уважава и с право !Защо по времето на Бай Тошо никой не смееше да гъкне бе ,сега едни "македонци" !

120

КаскетЯ

преди 1 година

Я, мишока пак се показа!

119

Али

преди 1 година

Слави,пак ли трябва да ти гледам грозната мутра,***,жена няма,деца няма,за какво живееш бе маймуняк.Всеки ден ти и оня смугльо Тошко трябва бой да ядете,дето върнахме държавата 10 г.назад.

118

ЕГ

преди 1 година

До Гиб МелсънСамо че македонската нациия я създаде любимата ви Русия.

117

Анонимен

преди 1 година

Трябва да им наложим вето незабавно и да изпратим чалгарина да ги опpостачи.

116

мхм

преди 1 година

VETO!

115

Анонимен

преди 1 година

До Надя Моят мъж отдавна спря да подържа нормална хигиена,от доста време ходи с некъпан брадясал косясъл и въшлясъл. -------------- русский мир какво да го правиш

114

Анонимен

преди 1 година

До Натовеца ами да вземем да нападнем БЮРМ и да ги итрепем до крак както прави любимия ти Мoрдор?

113

Надя

преди 1 година

Моят мъж отдавна спря да подържа нормална хигиена,от доста време ходи с некъпан брадясал косясъл и въшлясъл.Отдавна не си мие зъбите и те изчуряха, когато му направя забележка не ми обръща внимание а е още млад на 40 години е.Не знам какво да правя вече!

112

Перниканец

преди 1 година

Toя не требеше да става политик, но си е bokлyk и това е естествения му край - бунището, наречено политическа партия.

111

Гошо Мавзолея

преди 1 година

абе откак я подарих на Сърбия по нареждане на другаря сталин и избихме всички българи там, я заселихме със сърби и албанци. Македония не съществува оттогаз. Стига сте се тръшкали, файда йок

110

Натовеца

преди 1 година

Съдбата ни го връща заради оръжията за Украйна ! Една и съща схмема !Айде сега да видите на какво са били подложени руснаците там в продължение на години !Разбирате ли сега една измислена нация с измислена история с комплекс за малоценност към големият си брат !Това са Македония и Украйна едно към едно !

109

Анонимен

преди 1 година

Я,вървете се кандидатирайте в Македония,като толкова сте се загрижили за нейните граждани,омитайте се от БГ - Слави, ВМРО, Ковачев и всички,които реват за македонските граждани,а не гледат бг граждани.

108

До 131

преди 1 година

ЕС не приема държави с неуредени спорове, включително исторически и териториални. Т. е., ако Македония е в ЕС тя не може никакви претенции да има към България, както и обратното.

107

Адмирации

преди 1 година

Болгария, да не се меши в Македония! Русия и Сърбия, я поддържат, там българи нямат място! Иначе ще стане и по-зле! Утре може Русия, Беларус, Сърбия, Македония да кажат, че Болгария е създадена от Русия през 1878г. така ще изгубим не само Самуил и кирилицата, но много повече!

106

Анонимен

преди 1 година

Слави, тия изтъркани номера с Македония на ВМРО не помагат, камо ли на теб. Гледай си старините. Твоят суверен се произнесе. Нали това искаше.

105

Анонимен

преди 1 година

рсм ще ни станат най големия враг, само гледайте като влязат в ЕС какво чудо ще е. ще искат малцинство у нас, репарации, територия и тн.

104

Анонимен

преди 1 година

Жалък и гнусен едеот. Слабоумен нарцис, който не може да превъзмогне, че господин Никой.

103

Анонимен

преди 1 година

Кой му дава трибуна на тоя бе?Четвърти път на избори ще ходим заради него.Защо не качи нито един македонец в космоса?!Е такива обещания са му в тиквата,после се сърди на суверена!